всичко прецаках....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 07 Юни 2009, 9:12

Павка , в никакъв случаи недеи да пишеш на МОРЕ ОТ ЛЮБОВ, ама в никакъв. Аз направих тая грешка , след солидна почерпка на Планета. Не знам какво съм им написал , но ги било толкова много трогнало ... че нищо че сме се събрали искали да направят предаване за нас . . АЗ ОТКАЗАХ :D
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 07 Юни 2009, 14:28

.... тема я следя с нтерес още от самото и пускане!
Павка- не те познавам, но мога да ти кажа само едно- горе главата! не забравяй, че преди всичко сме мъже! жени БОЛ! и след една определена възраст ТЕ почват да тичат след нас, а не ние след тях.
аз също всеки път правя една и съща грешка- влюбвам се! давам не 100% а 110 % от себе си. при което просто задължително мацката ти се качва на главата. разделяте се. после тя вижда, че няма да намери друг такъв и почва да те търси. звъни се по телефона посред нощ. пращат се сълзливи смс-и. мейли сърцераздирателни. пращат се познати и близки като емисари да говорят с теб....и тогава вече РЕШАВАШ ТИ! ако ти е на сърце- върни се при момичето. защото мое мнение е, че всеки има право на втори шанс. ако вече има друга- остани си при нея, а този спомен запзи като онази чиста и свята любов, която така и няма да изживееш, но помниш- запазена там, в най-горното чекмедже на скрина със спомени.
излизай с приятлеи, пий бири, карай бмв-та, отиди на море, удави мъката в работа, пиши постове по форума....ще видш как рано или късно живота ще ти поднесе нова изненада, и този път приятна. защото Бог отдавна има планове за всеки един от нас, а никой не заслужава да страда и да бъде нещастен. Горе главата!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от edinac » 07 Юни 2009, 20:52

:( живот,:радост и тага :

Потребител
Аватар

Мнение от Taneva` » 07 Юни 2009, 21:30

Здравей Павка! Много съжалявам наистина за това , което ти се е случило. Сега ще се опитам да ти дам един женски съвет .
Преди време моят приятел беше същият като тебе, не можеше да се отдели за миг от своите приятели, и въобще не ми обръщаше внимание. Тогава аз реших да скъсам с него, нещо като сплашване да видя как ще реагира той... След 2 дена ми скъса телефона от позвънявание, повярвай ми , това не е начина и не го прави. Поискай да я видиш, кажи каквото ти е на сърцето, кажи и , че съжаляваш за всичко, че си осъзнал какво си загубил...защото
когато разбереш, че всичко е свършило на теб ти се иска да не е. Боли, когато разбереш, че вече няма шанс да сте заедно. Боли от факта, че никога няма да изпиташ повече тези чувства с този човек. Боли и също така, когато те оставят неразбран, когато имаш нещо да кажеш още..Опитваш се с всички сили да забравиш всичко, но то все се връща обратно в мислите ти и просто разбираш, че няма смисъл да се мъчиш. Трудно е да разбереш, че всичко е свършило. Искаш да промениш фактите, които са довели до това, но не ти се дава шанс.. Не ти се дава шанс да докажеш, че няма да ги има тези грешки, тези караници, които са довели до края. Питаш се е къде е, какво ли прави, с кого е..ЗАБРАВИ ЛИ МЕ ?! Когато я виждаш всеки ден нещо в теб трепва. Трепва онова, което се нарича СЪРЦЕ.. То го боли, защото е обичало..и продължава да обича.

А , ако вече видиш , че наистина нямаш шанс с нея... просто се опитай да я забравиш..
щом си ОБИЧАЛ няма да е лесно да забравиш.С времето(няма да забравиш,но болката ще намалее)нещата ще се променят.Бъди силен.Продължавай напред и горе главата. От любовта боли,но нищо не може да се направи.Така е създаден светът. :)
ИзображениеИзображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 08 Юни 2009, 15:32

няколко часа сам на плажа,гледам морето,което много обичам,ама нещо е свито в мене и ми е безразлично
вечер излизам пак да се разхождам,да не мисля,ама пак само мъка
гледам колата,която също много обичам,ама не искам да се качвам в нея
влизам във форума,ама мерака се е изгубил
лягам уморен от това,че не ям вече седмица и съня бяга
връщам се назад и прогледнах как съм живял и разбрах-този който стои до теб,когато си зле,когато си радостен,кога празнуваш,тъгуваш и споделя всичко с тебе-той е най-важен!
а не скапаният двигател,поредното състезание,поредното зверско напиване съпроводено с неща,които въобще не трябва да се и помислят :twisted:
само грешки!!
искам пак да ме гали с косата си,да ми се плези,да ми пее-но този път,няма да й мрънкам,а ще бъда най-радостен!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 08 Юни 2009, 15:41

павката написа:...

Ще ти мине брат, ще се появи някоя друга,която да те отнесе без да се усетиш и ще ти мине ;)
Ама за следващия път си вземи поука :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 08 Юни 2009, 15:46

"No woman no cry....."
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

......

Мнение от mitaka7 » 08 Юни 2009, 18:04

само не се сдухвай, трябва да мине време, за да ти олекне. доста хора сме минали по този път и на много от нас ни се е случвало това, така че не се предавай.
Последна промяна mitaka7 на 06 Окт 2012, 12:17, променена общо 1 път

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 08 Юни 2009, 19:53

павката написа:няколко часа сам на плажа,гледам морето,което много обичам,ама нещо е свито в мене и ми е безразлично
връщам се назад и прогледнах как съм живял и разбрах-този който стои до теб,когато си зле,когато си радостен,кога празнуваш,тъгуваш и споделя всичко с тебе-той е най-важен!
а не скапаният двигател,поредното състезание,поредното зверско напиване съпроводено с неща,които въобще не трябва да се и помислят :twisted:
само грешки!!
искам пак да ме гали с косата си,да ми се плези,да ми пее-но този път,няма да й мрънкам,а ще бъда най-радостен!

Брат , стия си се тровил с такива нерви . . . заеби всичко , даи да идем да се напием , от опит ти казвам че минава за ден два :) и така докато забравиш
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 08 Юни 2009, 20:41

павка, респект - ти си голям човек. няма да ти давам съвети, само горе главата! имаш силно обаяние и бързо се сприятеляваш с хората като интересен и забавен събеседник. със сигурност бързо ще дойде следващата.

а за пиенето - няма лошо пии си супер е - ама като пиеш от кеф и веселба, а не сам от мъка - много депресиращо е и само гадни мисли ти минават през главата.

с удоволствие бих излязал с теб да полафим и пиинем, но виждам, че си далеч.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E92

Мнение от jorkata3 » 08 Юни 2009, 20:41

павката написа:няколко часа сам на плажа,гледам морето,което много обичам,ама нещо е свито в мене и ми е безразлично
само грешки!!

Здравей, следя темата от самото начало и ще опитам да помогна..... искам да кажа толкова много неща ,но реших да пусна едно мое мнение което писах преди няколко месеца в една подобна тема:

"В болката се ражда прозрението" е казал един човек.......
Дано ти успееш да извадиш най-доброто от тази ситуация. .....................................Любовта винаги от двама и за двама.И е само една............ Едно от вродените качества на жената е да те кара да се чувстваш виновен.Повярвай ми във всяка е заложено. И щом веднъж си взел решението да я напуснеш ,значи е имало защо!
Най-важното е да повярваш че така е най-добре за теб"защото една мисъл не може да ти навреди,тогава какво може? Единствено това че ти я смяташ за такава.........."
И запомни "жената е като котка,може да я помилваш 100 пъти ,но накрая ще те одраска"

И накрая ще завърша с една мисъл "жената е равнина ,която се преструва на глъбина" -Фридрих Ницше "

Искам само да добавя ,че е много важно кой първи ще сложи край на една връзка.Тогава винаги се получава така че другия започва да "гони" и да си мисли че това е неговата истинска любов която е загубил.Но повярвай ми приятелю много по-често се получава така че жените излизат "сухи" от тази ситуация.........
Един съвет от мен-не и показвай че страдаш и че си уязвим колкото и да ти е трудно ,защото това ще е нейната "победа".А това ще те отдалечи безвъзвратно от нея!!!! Събери сили кажи и в очите всичко това което мислиш и повече никога не я търси.Имаш шанс да се върне и ще се върне ако наистина те обича,но бъди готов и за другото.Дори и да не се върне сега някога тя отново щв те поиска защото никога няма да и даде мира мисълта че ти можеш и без нея.

И като за последно защо си мислиш че след като веднъж нещата между вас не са вървяли сега ще е по добре.Нима искаш да живееш по нечии други правила и да се промениш.Колко време ще издържиш без свободата си??? И мислиш ли че и тогава ще е доволна? Може би тогава ще ти каже че си скучен,че не си същия като преди.....и т.н.т.
БЪДИ СЕБЕ СИ! И старото и изтъркано "времето лекува" е вярно повярвай ми!
Успех,дано си я върнеш.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м50б20

Мнение от Deadgame » 08 Юни 2009, 21:43

само грешки!!

Ко стана е брат ква била си докара на главата зимай някви китки и отивай се моли на колене

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 08 Юни 2009, 22:31

я горе главата ;) тия дни нямам мн време да влизам във форума за да видя темата... я стига... на ЧАЙ от мента ще ти кажа същото, но и тук му е мястото... на жена няма смисъл да се молиш !!! след жена и след опел не се тича.. ще си намериш такава дето те търпи и те разбира, такава дето ще се радва с теб и ще реве с теб :!: такава дето ще ти подава гаечните ключове за колата, щото ще знае че ти си смисъла на живота и ... и не ме питай отде го знам ;) пожелавам ти да я намериш :bchug:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 09 Юни 2009, 0:58

Ментов... Треба напраим една обща среща...
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 09 Юни 2009, 1:09

Turbo_Ted написа:след жена и след опел не се тича.. :

Абе аз го знам по друг начин лафа, нещо за мъж и трамвай се говореше :mhihi: :mhihi: :mhihi:
jorkata3 каза много верни неща...
Павка, само едно ще ти кажа, едниствено и само от теб зависи клко бързо ще предоолееш болката. Вярно е, че времето лекува, но колко ще е това време...Някой е казал някога... дълго време това беше представянето ми в ICQ: Нещата никога не са само добри или само лоши. Само мисълта за това ги прави такива...
Продължавай напред, убедена съм, че съвсем скоро те очакват много, много хубави моменти, жени, любов... Не те познавам, но... усмихвай се по-често! Усмивката ражда усмивки :)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата