Катастрофа с БМВ навръщане от Албена. 2ма загинали
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Бог да ги прости , много тъжно
Абе рядко се вижда така смляна каросерия ,много грозно е смляна , какво е било това чудо боже мой
Леле боже , някои сигурно си мислят да се трепат ма и така не е ,защото освен ,че загиват ,покрай тях си отиват не рядко и абсолютно невинни хора
Сега особенно по морето ще настане ад
То няма да са дрогирани и пияни шофьори ,то няма да са разни бързаци летящи в адското движение като луди ,ужас ... Всяко лято това е системно и няма кой и защо да го отрича.
Тази дестинация по това време за мен никога не е била "свят" за мен ,на няколко пъти съм минавал между капките и това Черно море съм го отписал отдавна и поради тази причина
Георги Пенчев

Абе рядко се вижда така смляна каросерия ,много грозно е смляна , какво е било това чудо боже мой

Сега особенно по морето ще настане ад

Тази дестинация по това време за мен никога не е била "свят" за мен ,на няколко пъти съм минавал между капките и това Черно море съм го отписал отдавна и поради тази причина

Георги Пенчев
Лека им пръст. Аз току що се връщам от Албена. Цял ден пихме на плажа ама си имахме шофер. Колкото по-топло става толкова хората изпаткват. В петък за Варна мен пък един идиот ме изхвърли от пътя и сега Бимата е в сервиз.
КАРАЙТЕ УМНАТА И НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА СЪСТЕЗАТЕЛИ. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЗА НАСРЕЩНОТО ДВИЖЕНИЕ!!!
КАРАЙТЕ УМНАТА И НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА СЪСТЕЗАТЕЛИ. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЗА НАСРЕЩНОТО ДВИЖЕНИЕ!!!
Последна промяна WALL на 08 Юни 2009, 23:49, променена общо 1 път
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Жалко за младите хора, нека почиват в МИР!
Ей, все по-страшно става, нон стоп пътувам командировки и гледам страшни касапници по пътищата-грозна гледка!Всеки си вика-"Ще давам газ сега, че ми е кеф според повод на пътуване, или ситуация, иначе съм си внимателен, на мен няма да се случи...."
Карайте по-бавно и внимателно

Ей, все по-страшно става, нон стоп пътувам командировки и гледам страшни касапници по пътищата-грозна гледка!Всеки си вика-"Ще давам газ сега, че ми е кеф според повод на пътуване, или ситуация, иначе съм си внимателен, на мен няма да се случи...."

Карайте по-бавно и внимателно

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
като карат като изпущени тия младежи, така ще е

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

Адаш,тавана на колата не е така от удара.Пожарникарите са го рязали да изкарат телата.Иначе е жалко за младежите.Penchev написа:Бог да ги прости , много тъжно![]()
Абе рядко се вижда така смляна каросерия ,много грозно е смляна , какво е било това чудо боже мойЛеле боже , някои сигурно си мислят да се трепат ма и така не е ,защото освен ,че загиват ,покрай тях си отиват не рядко и абсолютно невинни хора
![]()
Сега особенно по морето ще настане адТо няма да са дрогирани и пияни шофьори ,то няма да са разни бързаци летящи в адското движение като луди ,ужас ... Всяко лято това е системно и няма кой и защо да го отрича.
Тази дестинация по това време за мен никога не е била "свят" за мен ,на няколко пъти съм минавал между капките и това Черно море съм го отписал отдавна и поради тази причина![]()
![]()
Георги Пенчев

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Какви са виновни пътищата ?
Като караш бавно и внимателно това едва ли ще се случи !!!
Младежи , карайте бавно и се кефете на живота !
Лека им пръст на брата и сестрата ! Тежко им на родителите .
Шофьора е виновен ,това е ! Но след година ще е забравил и ще си кара пак поредната кола !
Двама души по 20 години - 40 ! Хайде после карай като луд!
Като караш бавно и внимателно това едва ли ще се случи !!!
Младежи , карайте бавно и се кефете на живота !
Лека им пръст на брата и сестрата ! Тежко им на родителите .
Шофьора е виновен ,това е ! Но след година ще е забравил и ще си кара пак поредната кола !
Двама души по 20 години - 40 ! Хайде после карай като луд!
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
от както бях свидетел на инцидента на бояна, си промених манталитета напълно, много се изплаших даже и с колата вече не карам с над 80- 100.
Последна промяна ditko1 на 08 Юни 2009, 23:12, променена общо 1 път
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Ужас....
Лека им пръст на загиналите младежи.
Дано това лято да няма жертви по пътя за Черномирието ни.

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
Totogada написа:Ужас....![]()
подкрепям те... да почиват в мир..

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
zAcK написа::(![]()
Лека им пръст
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това няма да спре![]()
![]()
![]()
И някой като почне да расъждава. Карали бързо.
![]()
![]()
Навсякъде младите карат бързо. Просто в БГ пътищата
и автомобилите са в окаяно състояние, което покачва смъртните
случаи. Това е.
100 % от смъртните случаи са поради несъобразена скорост или шофиране пиян - дрогиран!
Много голяма част от катастрофите в България стават точно на перфектни-прясно асфалтирани пътища! Дивака - рейсър види ли перфектен път у нас настъпва до тенекия - сече пътя и навлиза в насрещтното - реже пътя на изпреварвания..въобще пълен ужас от един танзаниец!
Ежедневно пътувам Варна - Бяла - Обзор-Баня - Слънчев Бряг. Пътят Обзор-Баня-Слънчев Бряг е изключително опасен - изпълнен с остри и стръмни завои с изкачване и спускане. Винаги през въпросния проход на Обзор - село Баня има поне по 4-5 тъпира летящи с 90 км в час при разумни за прохода 40! Освен че настъпват мощно те засичат и навлизат в насрещното където много често е тежкотоварен който едва се движи.
Не чакат дългата колона от 10 коли, а навлизат в насрещтното да изпреварят въпреки че идва остър завой след 150 м.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Не да се крият куките в храстите а да почнат лов на камикадзета-пълно е с такива.Кара некъв джип там и си мисли че нема кво да му се случи-ама ако се пребива да се пребие той а не да трепе невинни хора.Държавата ни е гадна хора-злополуките ще зачестяват защото всеки има по 2 коли -по цял ден не слиза от тях-ченгетата са корумпирани и само се крият в храстите за рушвети-и най вечеважи закона-Имам много пара и си карам както си искам-могат да ми пръднат на пишлето-Жалки сме си-това е

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
-
НЯКОи знае ли дали е пил
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
bmwfena написа:Не да се крият куките в храстите а да почнат лов на камикадзета-пълно е с такива.Кара некъв джип там и си мисли че нема кво да му се случи-ама ако се пребива да се пребие той а не да трепе невинни хора.Държавата ни е гадна хора-злополуките ще зачестяват защото всеки има по 2 коли -по цял ден не слиза от тях-ченгетата са корумпирани и само се крият в храстите за рушвети-и най вечеважи закона-Имам много пара и си карам както си искам-могат да ми пръднат на пишлето-Жалки сме си-това е![]()
![]()
Не съм съгласен въобще!
Държавата ни е прекрасна, но народа от пълен масово със селски комплекси!
Пътната ни полиция е добра тя няма никаква вина че има стотици хиляди тъпанари по пътищата нарушаващи законите всеки ден със съзнанието че ще се отърват чрез подкуп!
Този който дава подкуп е пет пъти по виновен от получаващия!!!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Целият път според мен си е много опасенДемирев написа:Варна - Бяла - Обзор-Баня - Слънчев Бряг. Пътят Обзор-Баня-Слънчев Бряг е изключително опасен

Лека им пръст на починалите за нищо и без време..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
64 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5