Катастрофа с БМВ навръщане от Албена. 2ма загинали
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Бог да ги прости, аз познавам шофьочето 

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
- kowalski
- кандидат ентусиаст
-
Пичове ще прощвате но това си е на истина обидно!
е за това който и да ме пита ще му кажа че мразя БМВ точно защото е пълно с 3каджии които бифшата им кола пак е имала 3ка(голф) и сега са точно както каза колегата "джедай" и нинджи... и ми се правят на шофьори - коп***ца гадни.
решението да се направи тук като в САЩ... пил 1ви път-минаваш с глоба. 2ри път освен книжката, слизаш от колата, идва паяка и ти прибира колата БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАК И НА КОЙ СЕ ВОДИ.... и ти викат такси. после или си плащаш МЕГА глобата за да си вземеш колата или колата отива на търг и с парите от търга се прави нещо позитивно а дори и да отидат в джоба на някое ченге пак един джадай по малко на пътя или поне без кола... така лека по лека
1. няма да са толкова смели с техните си коли
2. другите няма така да си раздават колите
Между другото за без книжка пак ти прибират колата, а не като тук - 50лв глоба за това че си без книжка......... ИЗВИНЕТЕ!
ТО ДА СЕ ЧУДИ ЧОВЕК ДАЛИ ВЪОБЩЕ ДА СИ ИЗДАВА КНИЖКА.
а да не говорим за един приятел който аз си мислих че си прави ташаци но аз лично отидох да го карам до кат след като му взеха книжката за алкохол и гледах в монитора като му въведоха ЕГН и след 5 СТРАНИЦИ системата изписа -96 ТОЧКИ !!!!!!!!!!
.....ДА! И ТОЙ ВСЕ ОЩЕ КАРА И Е НА ПЪТЯ.......
или затягаме или ще мрем!!! аз като не пия и не правя джедайски номера на мен ми е спокойно да правя такива предложения.... за вас не знам - правете си изводите.....
ама тва копеленце да пукне дано така да ми почерни рожденния ден!!!!!! баси това ли трябваше да прочета днес?!?!
е за това който и да ме пита ще му кажа че мразя БМВ точно защото е пълно с 3каджии които бифшата им кола пак е имала 3ка(голф) и сега са точно както каза колегата "джедай" и нинджи... и ми се правят на шофьори - коп***ца гадни.
решението да се направи тук като в САЩ... пил 1ви път-минаваш с глоба. 2ри път освен книжката, слизаш от колата, идва паяка и ти прибира колата БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАК И НА КОЙ СЕ ВОДИ.... и ти викат такси. после или си плащаш МЕГА глобата за да си вземеш колата или колата отива на търг и с парите от търга се прави нещо позитивно а дори и да отидат в джоба на някое ченге пак един джадай по малко на пътя или поне без кола... така лека по лека
1. няма да са толкова смели с техните си коли
2. другите няма така да си раздават колите
Между другото за без книжка пак ти прибират колата, а не като тук - 50лв глоба за това че си без книжка......... ИЗВИНЕТЕ!
ТО ДА СЕ ЧУДИ ЧОВЕК ДАЛИ ВЪОБЩЕ ДА СИ ИЗДАВА КНИЖКА.
а да не говорим за един приятел който аз си мислих че си прави ташаци но аз лично отидох да го карам до кат след като му взеха книжката за алкохол и гледах в монитора като му въведоха ЕГН и след 5 СТРАНИЦИ системата изписа -96 ТОЧКИ !!!!!!!!!!
.....ДА! И ТОЙ ВСЕ ОЩЕ КАРА И Е НА ПЪТЯ.......
или затягаме или ще мрем!!! аз като не пия и не правя джедайски номера на мен ми е спокойно да правя такива предложения.... за вас не знам - правете си изводите.....
ама тва копеленце да пукне дано така да ми почерни рожденния ден!!!!!! баси това ли трябваше да прочета днес?!?!
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
justboy написа:Шофьора е добре, ще се оправи...
Да не дава Господ да е някой на неговото място. Аз лично не бих се "оправил" ако виновно причиня смъртта на двама приятели.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
тия родители как ще живеят занапред 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
kowalski написа:Пичове ще прощвате но това си е на истина обидно!
Аха, мразят БМВ-тата заради 3-ките ? Значи по твоята логика, ако забранят БМВ е36 и Голф 3-ка, катастрофите ще спаднат драстично

Само че няма да спаднат въобще!! Това е най-смешното нещо в българина... еми така е, нинджи с 3-ки, копелета с не знам си какво и т.н.. тоест никога човек не вижда вина в себе си!! Утре както си караш с 100 примерно и някаква е36 тръгне да те изпреварва и ти с този манталитет(анти е36) ще си кажеш това копеле за къде бърза и ще настъпиш и ти, за да не те изпревари! Тогава и ти ще си не по-малко виновен!
Това го казвам примерно, не си мисли, че те обвинявам.

Поздрави и.. вина има всеки

Лека им пръст.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
павката написа:тия родители как ще живеят занапред
ей това ако си го мислим всички всеки път като сядаме зад волана катастрофите значително ще намалеят

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
докато в БГ законите са обидно мизерни все ще е така.... сега дали те спират с 200, пиян или на халогени все едно и също...
64 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5