Най-доброто място за монтиране на АГУ в София?
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Най-доброто място за монтиране на АГУ в София?
колеги препоръчайте най доброто място за монтаж на газов инжекцион? за кола с 4 цилиндъра става въпрос
- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 комби
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
в надежда 1 до Шкода сервиз,
до колкото знам това е един от двата сервиза в България в които се монтират и газови уредби в впръскване на течна газ (което за парите си (3000лв за 6 цилиндъра) дава ~15% повишение на мощността).
Аз лично преди години бях ходил при тях за дребни настройки и хем бяха коректни хем услужливи.
Dizelboy знам че има по прясна информация за тях така че можеш да го попиташ на ЛС
до колкото знам това е един от двата сервиза в България в които се монтират и газови уредби в впръскване на течна газ (което за парите си (3000лв за 6 цилиндъра) дава ~15% повишение на мощността).
Аз лично преди години бях ходил при тях за дребни настройки и хем бяха коректни хем услужливи.
Dizelboy знам че има по прясна информация за тях така че можеш да го попиташ на ЛС

- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
Бъкстон, улица Иван Сусанин , срещу училището , 0888 626163 - Наско
Тези момчета ги препоръчвам , макар и да не ползвам газ отдавна. Монтират Ловато и Би-ГАС , много кадърно ги настройват и обслужват. Оправят се и с чипосани коли , с което са ми доста полезни
Тези момчета ги препоръчвам , макар и да не ползвам газ отдавна. Монтират Ловато и Би-ГАС , много кадърно ги настройват и обслужват. Оправят се и с чипосани коли , с което са ми доста полезни

V-max написа:Бъкстон, улица Иван Сусанин , срещу училището , 0888 626163 - Наско
+1
Наско ги разбира
много нещата...
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
V-max написа:Бъкстон, улица Иван Сусанин , срещу училището , 0888 626163 - Наско
чипосани коли с газ

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Re: Най-доброто място за монтиране на АГУ в София?
benzin написа:колеги препоръчайте най доброто място за монтаж на газов инжекцион? за кола с 4 цилиндъра става въпрос
а като си сложиш газ ще си сменяш ли никчето

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

RSxRacer написа:benzin написа:колеги препоръчайте най доброто място за монтаж на газов инжекцион? за кола с 4 цилиндъра става въпрос
не дрискай в темата без да си информиран, не ми е за личната кола, а и още нещо - аз карам дизел

- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
xerial написа:V-max написа: Оправят се и с чипосани коли , с което са ми доста полезни
чипосани коли с газ![]()
е какво

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
benzin написа:RSxRacer написа:benzin написа:колеги препоръчайте най доброто място за монтаж на газов инжекцион? за кола с 4 цилиндъра става въпрос
не дрискай в темата без да си информиран, не ми е за личната кола, а и още нещо - аз карам дизела на другите мерси много за отговорите
Изобщо не дрискам а ми стана интересно

Относно чиповете и газта ще ви светна,че в Русе си имаме турбо газиорка

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

10 мнения
• Страница 1 от 1