Открадното БМВ Е46 320д!!!!!!!!!!!!!!!!
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- hot_sizzle
- Потребител
-
Открадното БМВ Е46 320д!!!!!!!!!!!!!!!!
Колеги днес ми откраднаха 3ката
нямам думи не знам просто какво да ви кажа...Знам че шанса да се намери е почти никакъв но все пак ако някои може да помогне ще съм много благодарен.Колата е сребрист металик преди феислифт,спортния волан(скъсан е от горната част доста)заден ляв калник ужулен,предна емблема почти изтъркана.с транзитни номера е колата:291Н699. Стискаите палци колеги дано да се намери
Колата е открадната в София,раион Възраждане,зад Билата на опъл4енска пресечките.
тел.0886434439

Колата е открадната в София,раион Възраждане,зад Билата на опъл4енска пресечките.
тел.0886434439
Последна промяна hot_sizzle на 13 Юни 2009, 17:18, променена общо 1 път
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Мамичката им мръсна!
Да им изсъхнат ръчичките! Ако не е поръчкова кражба или за части, ще ти се обадят за откуп. Дано си я намериш безпроблемно!

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
Дай повече инфо - град, квартал...Остави и един тел.
Предполагам, че нямаш застраховка
Предполагам, че нямаш застраховка

Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Ко стана е
тез коли зеха да ги вземат кат вестници... няма седмица в който колега не се е оплакал за открадната кола
Майкаим мръсна да им изгорят сервизите и всичкото на тез дет крадът. И тъпите полицай знаят само да вземат а насреща дават един среден п.. Е чесно мн се изнервих,как може...

Майкаим мръсна да им изгорят сервизите и всичкото на тез дет крадът. И тъпите полицай знаят само да вземат а насреща дават един среден п.. Е чесно мн се изнервих,как може...

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
EcLipSeR написа:Ко стана етез коли зеха да ги вземат кат вестници... няма седмица в който колега не се е оплакал за открадната кола
![]()
Майка ми един път като се обадила в полицията да разпитва за едно момче, оттам й казали, че е най-големият автокрадец в района

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
с транзитни номера най обичат да ги пипат ,за това като влезе в БГ първо каско после слагаш номерата
- hot_sizzle
- Потребител
-
еми да ама от 2 години не мога да я регистрирам заради малумните КАТ...съмнения за пренабита рама и глупости...
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
hot_sizzle написа:еми да ама от 2 години не мога да я регистрирам заради малумните КАТ...съмнения за пренабита рама и глупости...
При съмнения за пренабита рама, колата ти отдавна щеше да е на паркинга на Враня... явно не е точно за това... поне каско да имаше

Брато не мога да повярвам ... точно на теб ли ще се случи .... Аз се обадих на приятели и хора да проверят дали е някъде по Банишора и района , че моята като я откраднаха нали стоя в един гараж... Пиши по скайп като си по свободен ,че нямах време тия дни да ти пиша.... Дано да ти звъннат както на мен направиха и всички да има добър край...
Мамичката им мръсна ръцете ще им отрежааа...

- hot_sizzle
- Потребител
-
zvezdo88 написа:Брато не мога да повярвам ... точно на теб ли ще се случи .... Аз се обадих на приятели и хора да проверят дали е някъде по Банишора и района , че моята като я откраднаха нали стоя в един гараж... Пиши по скайп като си по свободен ,че нямах време тия дни да ти пиша.... Дано да ти звъннат както на мен направиха и всички да има добър край...
Мерси брато...
- Alexi
- старши ентусиаст
-
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2