:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

Потребител
Аватар

Колеги недеите си копува кола на лизинг....

Мнение от drift_king » 17 Юни 2009, 12:44

С тази тема искам да предпазя всички колеги от измамници като vladi_bmwE41!Този човек е във нашият форум и се представя за подчтен и честен като всички нас само че деиствителноста е сабвсем различна.Сега ще ви разкажа как тоя човек ме излъга с 2000лв с цел да предпазя други колеги от такива мошенници.Преди Месец копувам едно бмв от него на лизинг което доста дълго време беше пуснато във форумът за продан.Става вапрос за едно оранжево видинско бмв е36 със стил на е46 може би повечето колеги се сещат за кое точно става на вапрос.И така да продалжъ по темата копувам го това бмв от него на лизинг.След 20-тина дни тои ми се обажда и започва да ми говори абе ще можеш ли да изтеглиш заем да ми го платиш цялото,защото парите ми трябват и аз му казвам няма от каде да изтегля пари в момента никоя банка не дава пари.И тои ми казва ами тогава ще те помоля да ми го върнеш,защото имам копувач за него кеш моля ти се ми вика заштото ми трябват наистина парите спешно.А аз казва ще ти върна парите които си ми дал и ще си покрия и каско кадето си правил на колата гражданска и т.н.И аз си казвам какво пак нали сме колеги всички и маняци на бмв трябва да се подкрепяме да си помагаме и т.н. нали все пак затова е този форум за да има разбиране и да се оважаваме всички.И му закарвам бмв то в перфектен вид с перфектни кожени кори,сменени консумативи,хидравлична помпа,дуизу и т.н.А тои ми идва с 20 човека взима си колата казва ми няма пари и духва.........за мен това е много долна постъпка.Неискам да го обиждам има кои да го съди.Тои няма да види хубаво с тези пари които аз сам изкарал с труд.Колеги това е от мен искам да кажа на всички да внимават много от такива хора!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квото има

Re: Колеги недеите си копува кола на лизинг....

Мнение от kalin_10 » 17 Юни 2009, 12:53

drift_king написа:С тази тема искам да предпазя всички колеги от измамници като vladi_bmwE41!Този човек е във нашият форум и се представя за подчтен и честен като всички нас само че деиствителноста е сабвсем различна.Сега ще ви разкажа как тоя човек ме излъга с 2000лв с цел да предпазя други колеги от такива мошенници.Преди Месец копувам едно бмв от него на лизинг което доста дълго време беше пуснато във форумът за продан.Става вапрос за едно оранжево видинско бмв е36 със стил на е46 може би повечето колеги се сещат за кое точно става на вапрос.И така да продалжъ по темата копувам го това бмв от него на лизинг.След 20-тина дни тои ми се обажда и започва да ми говори абе ще можеш ли да изтеглиш заем да ми го платиш цялото,защото парите ми трябват и аз му казвам няма от каде да изтегля пари в момента никоя банка не дава пари.И тои ми казва ами тогава ще те помоля да ми го върнеш,защото имам копувач за него кеш моля ти се ми вика заштото ми трябват наистина парите спешно.А аз казва ще ти върна парите които си ми дал и ще си покрия и каско кадето си правил на колата гражданска и т.н.И аз си казвам какво пак нали сме колеги всички и маняци на бмв трябва да се подкрепяме да си помагаме и т.н. нали все пак затова е този форум за да има разбиране и да се оважаваме всички.И му закарвам бмв то в перфектен вид с перфектни кожени кори,сменени консумативи,хидравлична помпа,дуизу и т.н.А тои ми идва с 20 човека взима си колата казва ми няма пари и духва.........за мен това е много долна постъпка.Неискам да го обиждам има кои да го съди.Тои няма да види хубаво с тези пари които аз сам изкарал с труд.Колеги това е от мен искам да кажа на всички да внимават много от такива хора!!!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Тоя заслужава само :bang: :bang: нищо друго :evil:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от drift_king » 17 Юни 2009, 12:55

kalin_10 написа:
drift_king написа:С тази тема искам да предпазя всички колеги от измамници като vladi_bmwE41!Този човек е във нашият форум и се представя за подчтен и честен като всички нас само че деиствителноста е сабвсем различна.Сега ще ви разкажа как тоя човек ме излъга с 2000лв с цел да предпазя други колеги от такива мошенници.Преди Месец копувам едно бмв от него на лизинг което доста дълго време беше пуснато във форумът за продан.Става вапрос за едно оранжево видинско бмв е36 със стил на е46 може би повечето колеги се сещат за кое точно става на вапрос.И така да продалжъ по темата копувам го това бмв от него на лизинг.След 20-тина дни тои ми се обажда и започва да ми говори абе ще можеш ли да изтеглиш заем да ми го платиш цялото,защото парите ми трябват и аз му казвам няма от каде да изтегля пари в момента никоя банка не дава пари.И тои ми казва ами тогава ще те помоля да ми го върнеш,защото имам копувач за него кеш моля ти се ми вика заштото ми трябват наистина парите спешно.А аз казва ще ти върна парите които си ми дал и ще си покрия и каско кадето си правил на колата гражданска и т.н.И аз си казвам какво пак нали сме колеги всички и маняци на бмв трябва да се подкрепяме да си помагаме и т.н. нали все пак затова е този форум за да има разбиране и да се оважаваме всички.И му закарвам бмв то в перфектен вид с перфектни кожени кори,сменени консумативи,хидравлична помпа,дуизу и т.н.А тои ми идва с 20 човека взима си колата казва ми няма пари и духва.........за мен това е много долна постъпка.Неискам да го обиждам има кои да го съди.Тои няма да види хубаво с тези пари които аз сам изкарал с труд.Колеги това е от мен искам да кажа на всички да внимават много от такива хора!!!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Тоя заслужава само :bang: :bang: нищо друго :evil:

Колега несам аз човекат които ще го съдя имам дете и няма смисал заради някакъв боклук нещастен които няма място в тоя форум да влизам в затвора!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E70,F10 530d

Мнение от BKirov » 17 Юни 2009, 14:08

колега ти от Габрово ли го купи това бмв , аз май те бях видял по едно време :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '92 Е36

Мнение от san4o » 17 Юни 2009, 14:47

Това Габровското ако е същото е една е30-ка с вратил стил Ламбо :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i
Мечтае да кара: Безаварийно

Мнение от idrive » 17 Юни 2009, 15:48

А ти защо не кажеш какъв лъжец ТИ излезна бе...А?
Какви пари търсиш не знам...
Недей да говориш глупости за човека,защото виновния в случая си ТИ.
Първо трябваше да му дадеш 2000 лева първоначална вноска...а даде само 1000 !!!
Дойде време за другите вноски...ти си правиш пас,все едно нищо не е станало.Докара колата със спукана броня и още куп неща дето не работят !!!
Защо не кажеш на колегите от форума и за другите твой изцепки с купуването на автомобили на ЛИЗИНГ ?
Пак ти казвам...не пиши глупости.
Човека е точен и уважаван !!!...а ти че си измекяр си е твой проблем!
Ясно ?!

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Мнение от svilgg » 17 Юни 2009, 17:00

Ако имате договор за Лизинг или Покупко Продажба с допълнителни клаузи (изплащане,бартер) , и се случва това въпреки че човека не е дал цялата сума (за това си има наказателни лихви ако има договор), то значи че стария собственик е осъществил кражба и е подсъдим

ако колата е взета на приятелски начала то значи че новия собственик може да го духа щото няма черно на бяло никъде че колата е реално негова

съжалявам пич тва е истината колкото и да ти е тъжно..заради тва за сделки с крупни суми ( за някои такава сума може да бъде дори 100-200 лева) ЗАДЪЛЖИТЕЛНО договор ... дори и в най проста форма:

"АЗ .... еди кой си
Продавам на
.... еди кой си
еди кво си за еди ква си сума , с или без еди ква си уговорка "

сърдете се сами на себе си , живеем в 21 век тези неща дори децата ги знаят вече

от Русе съм не познавам нито един от двамата участници по сделката не вземам и страна :idea:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vladi_bmwE41 » 17 Юни 2009, 22:03

Ето я цялата истина...

На 27.04 ми се обади въпросния човек относно обявата за БМВ-то.
На другия ден вечерта към 21ч той дойде на автостоп до Видин.
Посрещнах го и с мой приятел пазарувах...ядене,пиене и др.
Проявих гостоприемство и го поканих да спи в нас.
Хапнахме и пийнахме до към 5ч сутринта !!!
На другия ден отидохме при нотариус.Уговорката ни беше да ми даде 2000 лева първоначална вноска и другите пари по 500 лева на месец.
Вечерта докато пиехме той ми заяви,че няма толкова пари(2000лева) и ми даде само 1100 лева,а другите до 2000 лева да ми ги даде на БМВ събора.
На тръгване спряхме на бензиностанция да зареди и му дадох 50 лева за гориво,че нямал пари и не може да се прибере до Велико Търново!!!
На БМВ събора се видяхме и той ми каза,че банките не работят(съгласен съм,бяха празници),а като отворели щял да ми прати парите веднага !!!

Колата не беше карана 6 месеца и се появиха някои дребни проблеми.
Казах му да не се притеснява,ще му пратя каквото е необходимо без да му искам пари за това(вносител съм на авточасти и имам морга).
Той се прибра във Велико Търново и след няколко дена ми се обади.
Пратих му:
-хидравлична помпа
-датчик колянов вал
-една бубина
-маркуч водно съединение

Минаха се 20-ина дена,а пари за мен нямаше.
Мой приятел ходи в Търново да купуват едно БМВ и е дочул,че въпросния НОВ собственик на оранжевото БМВ е много затънал в дългове.След като разбрах от приятеля ми веднага му се обадих,но никой не вдигаше.След 2-3 дена ми се обади и ми каза,че има финансови затруднения.Казах му ОК,ще те изчакам хора сме все пак !!!
Минаха се още няколко дни и получих SMS от него.
В него пишеше,цитирам както е в SMS-a:
1-ви SMS
- Vladi ne sum te zabravil brat
oba4e ne sa mi priveli parite o6te i za tova nesum ti pra6tal kogato gi privedat vedmaga ti gi pra6tam az 6te ti znynna.izvini me za zakasnenieto 6te se revan6iram

2-ри SMS:
Vladi zvaql si mi,no az imah malko problemi i tel ne be6e v men.Nqma da moga da ti pratq sega parite adski neudobno se 4uvstvam.Evala ti za vsi4ki jestove koito napravi za men.Ako moje6 da ne iz4aka6 o6te malko 6te sam ti mnogo blagodaren,a ako nemoje6 6te te razbera nqma da ti se syrdq ela i q vzimai :(

3-ти SMS:
Brat mn kofti,4e taka se polu4i.Neiskam da te bavq pove4e,kaji koga da ti dokaram kolata da si q prodava6 da si opravq6 tvoite ne6ta?

4-ти SMS:
Vladi 6te si poeme6 kaskoto,grajdanskata i ne6tata koito sam smenql po kolata nali?Te sa kori na vratite i diuzi.Dal sam ti 1050lv za kolata 150 leva e kaskoto i grajdanskata 100lv sa korite i 100lv diuzite smqnata tam na diuzite i pompata az si gi pokrivam.Neiskah da stava taka,no...

Като дойде да ми върне колата...:
-предна броня счупена и липсва мрежата отпред
-преден прозорец спукан !!!
-мигачи не работят
-преден десен прозорец ел...не работи !!!
-никакви признаци колата да има хидравлика
-на другия ден проверих маслото...пръчката беше СУХА

Кой му дава право на този човек да ми кара колата повече от месец и след това да претендира да му върна парите при положение,че разваля договора и ми връща колата в описания по-горе вид.

Поемам отговорност за написаното по-горе от мен.
Също така не знам за какви 2000 лева говори !!!

Ако някой иска да разбере що за човек е нека пита за ВИКО от Велико Търново.

Прилагам и предварителния договор...
Изображение
Изображение

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 17 Юни 2009, 22:25

drift_king - батко, не те ли е срам? не знам за лизинга какво точно сте се разбирали, но мога да кажа в какво състояние върна колата. карал съм лада, обаче толкова зор не съм виждал - хидравлика никаква, мигачи няма, бронята спукана без мрежа...на другия ден като проверихме маслото ми се изправи косата. чудно ми е как си стигнал от Велико Търново до Видин въобще?

а, тва за детето освен да паднеш в очите на хората още, друго не правиш. ма всеки си прави сметката и сам си подрежда приоритетите...
virtue and tranquillity

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 18 Юни 2009, 1:23

:shock: :help: Тъкмо се чудех, аз ли съм в грешка с доброто мнение за влади_бмвЕ41, а то какво било :shock: Леле мале... Какви хора има :confused:
П.С. Тоя нотариус много грешки прави Уа :weed:
П.С.2 Ама дрифт_кинг ги разби с грешките :clap: :bowdown:
П.С.3 Извинявам се за :OT: ама те такова нещо , сефте виждам :shock:
П.С.4 Темата се състои от 41,42 страници... Сами се сетете колко сме колегиални и коректни в тоя форум :confused: :conf:

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 18 Юни 2009, 8:33

Определено Влади е точен пич, имам честта да го познавам, а колегата с оплаkването излезе доста нагъл
Последна промяна Митко Стоянов на 18 Юни 2009, 12:02, променена общо 1 път
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vladi_bmwE41 » 18 Юни 2009, 9:30

uCnaHeTcA написа::shock: :help: Тъкмо се чудех, аз ли съм в грешка с доброто мнение за влади_бмвЕ41, а то какво било :shock: Леле мале... Какви хора има :confused:
П.С. Тоя нотариус много грешки прави Уа :weed:
П.С.2 Ама дрифт_кинг ги разби с грешките :clap: :bowdown:
П.С.3 Извинявам се за :OT: ама те такова нещо , сефте виждам :shock:
П.С.4 Темата се състои от 41,42 страници... Сами се сетете колко сме колегиални и коректни в тоя форум :confused: :conf:

последно на кой вярваш
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от drift_king » 18 Юни 2009, 11:57

vladi_bmwE41 написа:Ето я цялата истина...

На 27.04 ми се обади въпросния човек относно обявата за БМВ-то.
На другия ден вечерта към 21ч той дойде на автостоп до Видин.
Посрещнах го и с мой приятел пазарувах...ядене,пиене и др.
Проявих гостоприемство и го поканих да спи в нас.
Хапнахме и пийнахме до към 5ч сутринта !!!
На другия ден отидохме при нотариус.Уговорката ни беше да ми даде 2000 лева първоначална вноска и другите пари по 500 лева на месец.
Вечерта докато пиехме той ми заяви,че няма толкова пари(2000лева) и ми даде само 1100 лева,а другите до 2000 лева да ми ги даде на БМВ събора.
На тръгване спряхме на бензиностанция да зареди и му дадох 50 лева за гориво,че нямал пари и не може да се прибере до Велико Търново!!!
На БМВ събора се видяхме и той ми каза,че банките не работят(съгласен съм,бяха празници),а като отворели щял да ми прати парите веднага !!!

Колата не беше карана 6 месеца и се появиха някои дребни проблеми.
Казах му да не се притеснява,ще му пратя каквото е необходимо без да му искам пари за това(вносител съм на авточасти и имам морга).
Той се прибра във Велико Търново и след няколко дена ми се обади.
Пратих му:
-хидравлична помпа
-датчик колянов вал
-една бубина
-маркуч водно съединение

Минаха се 20-ина дена,а пари за мен нямаше.
Мой приятел ходи в Търново да купуват едно БМВ и е дочул,че въпросния НОВ собственик на оранжевото БМВ е много затънал в дългове.След като разбрах от приятеля ми веднага му се обадих,но никой не вдигаше.След 2-3 дена ми се обади и ми каза,че има финансови затруднения.Казах му ОК,ще те изчакам хора сме все пак !!!
Минаха се още няколко дни и получих SMS от него.
В него пишеше,цитирам както е в SMS-a:
1-ви SMS
- Vladi ne sum te zabravil brat
oba4e ne sa mi priveli parite o6te i za tova nesum ti pra6tal kogato gi privedat vedmaga ti gi pra6tam az 6te ti znynna.izvini me za zakasnenieto 6te se revan6iram

2-ри SMS:
Vladi zvaql si mi,no az imah malko problemi i tel ne be6e v men.Nqma da moga da ti pratq sega parite adski neudobno se 4uvstvam.Evala ti za vsi4ki jestove koito napravi za men.Ako moje6 da ne iz4aka6 o6te malko 6te sam ti mnogo blagodaren,a ako nemoje6 6te te razbera nqma da ti se syrdq ela i q vzimai :(

3-ти SMS:
Brat mn kofti,4e taka se polu4i.Neiskam da te bavq pove4e,kaji koga da ti dokaram kolata da si q prodava6 da si opravq6 tvoite ne6ta?

4-ти SMS:
Vladi 6te si poeme6 kaskoto,grajdanskata i ne6tata koito sam smenql po kolata nali?Te sa kori na vratite i diuzi.Dal sam ti 1050lv za kolata 150 leva e kaskoto i grajdanskata 100lv sa korite i 100lv diuzite smqnata tam na diuzite i pompata az si gi pokrivam.Neiskah da stava taka,no...

Като дойде да ми върне колата...:
-предна броня счупена и липсва мрежата отпред
-преден прозорец спукан !!!
-мигачи не работят
-преден десен прозорец ел...не работи !!!
-никакви признаци колата да има хидравлика
-на другия ден проверих маслото...пръчката беше СУХА

Кой му дава право на този човек да ми кара колата повече от месец и след това да претендира да му върна парите при положение,че разваля договора и ми връща колата в описания по-горе вид.

Поемам отговорност за написаното по-горе от мен.
Също така не знам за какви 2000 лева говори !!!

Ако някой иска да разбере що за човек е нека пита за ВИКО от Велико Търново.

Прилагам и предварителния договор...
Изображение

Спокоино лажи си то има кои да те съди само ще ти кажа,че ти бял ден няма да видиш с тея пари!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 18 Юни 2009, 13:22

vladi_bmwE41 написа:последно на кой вярваш

Въпреки, че не те познавам, колега, доста убедително си го написал и най-вече пое отговорност за написаното от теб, приложи и предварителния договор, което според мен ти прави чест :yes: А и не го почна веднага с хранилката, както бяха направили двама, няколко страници назад и после иди разбери кой виновен и кой не... С предното ми мнение, имах в предвид, че след като прочетох изказването на дрифт_кинг, се зачудих дали аз съм с грешка с положителното ми мнение за теб, но след включването ти и на още няколко човека, разбрах, че не е грешка и затова се чудя как може да има толкова нагли хора :shock:
П.С. Добре, че не избързах тогава с коментар, както направи калин_10 , примерно :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Renalt Clio,MB 220 CDI,Fiesta RS Ti
Мечтае да кара: Карал сам я вече MB S65AMG!

отново несъотвтващи части,този път от qnko_rr

Мнение от Kosturo » 18 Юни 2009, 14:04

човека продава на части 318is cupe и си взех кутия за въздушния филтър.Купих си филтър от магазина и се прибирам...какво се оказа филтъра не влиза.С кутията която не беше още монтирана понеже такмо я взех от офиса на Еконт в магзина....Пасна филтър от обикновенно 318i.Опитах се да я монтирам но не успях,а и закрепването на кумотатора непасва към кутията.Опитах се да му я върна или да ми я смени с ИС-кова а той ми се изсмя! :(
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 316966a5fa
http://www.youtube.com/watch?v=KUwQ7xQbCbQ
Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб http://www.youtube.com/watch?v=AtJIAb6q7FE
http://www.youtube.com/watch?v=fa5iGPWGBMY
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари