Станах свидетел на насилие...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
Станах свидетел на насилие...
Случката е съвсем прясна. Действието се развива във Варна.
Днес/вчера към 23:30, умирайки от скука вкъщи, реших да изляза да покарам малко, че наистина нямаше какво да правя, а карането на любимата, си ми доставя удоволствие, хич да не е...
Та както и да е де, покарах малко на завоите от Виница към Аладжа манастир, че ми беше мерак да пробвам как става тая техника "heel and toe", после бая повъртях безцелно из града и към 2:00 часа, паркирах на паркинга пред италианския ресторант Felice в Цветния квартал, че има free wi-fi и да проверя кво става из скайп, дали няма да има някой, на когото да се натреса "на гости", хаха
Та, както си цъкам нещо на компютъра, на паркинга се зададе някаква кола... Беше ужасна, от мръсотията, дори не запомних какъв цвят беше, мисля че бежов, а самата тя беше Opel Kadet май... абе с две думи - няква ужасна!
Движеше се бавно покрай паркинга и спря точно пред мен, вътре имаше двама души - мъж и жена. Мъжът беше на волана, а момичето до него. И двмата бяха на видима възраст 20-25г. Вероятно не забелязаха, че съм си в колата и както говореха нещо, мъжът удари момичето през лицето, толкова силно, че почти я залепи на страничния прозорец!
Следователно тя почна да пищи (силничко ще да е било, щом я чувах на затворен прозорец и с музика, на тяхната кола прозорците също бяха затворени), а тоя каун я хвана за косата и почна да я мятка наляво-надясно
Веднага дадох на контакт и пуснах на дълги и тъй като простакът беше спрял точно пред мен, му светих директно в очите... Вероятно се стресна, защото нямаше представа, че някой да го наблюдава, още по-малко да е толкова близо до него и тръгна с мръсна газ!
Инстинктивно с един замах натиснах "power" бутона на лаптопа и го метнах към задните седалки, запалих възможно най-бързо и тръгнах, но изрода вече излизаше от паркинга и пришпори, колкото се може повече разглабящата се трошка, по булеварда. Наложи се на изхода от паркинга да изчакам на знак "стоп" един бакшиш и веднага след него излязах с вратите напред от паркинга, но въпросния жомел, вече имаше супер сериозна преднина и само му видях задницата в коя пресечка влезе. Стъпках газта до долу и в това време си мисля "за какво всъщност го гоня, дори и да го настигна, няма да тръгна да се бия с него, я... "
Завих в пресечката, където и той сви, но вече беше късно, беше се скатал някъде из малките улички на квартала, а пък те все едно бяха пострадали от метеоритен дъжд и нямаше как да продължа да го гоня... Обърнах и си заминах.(дори един колега със сиво e46 ми направи път, докато излизах на задна от една уличка, май имаше стикер на форума на задния прозорец, нека се обади, ако е някой оттук
)
Докато карах към вкъщи си мислих за случилото се и 2 неща не ми станаха много ясни... Защо тоя тръгна да бяга така и още по-странното, защо аз пък тръгнах да го гоня, хаха...
Както и да е де, явно съм се бил ядосал на супер неприятното му държание към приятелката му или там каквато му е била, а и в интерес на истината, за сефте виждам такава простотия, някой да удря така силно и с такава злоба беззащитно момиче. Надявам се поне да съм го изплашил и дано не е навредил още на момичето, след това...
За щастие успях да му видя номера, докато тръгваше да бяга - "В 3460 КХ" и се чудих, дали да не се обадя в полицията, ама не се обадих.. Какво щях да им кажа, "Има един простак, дето бие момиче в кола с еди какъв си номер" ли?
Та това е което исках да споделя де, стига съм писал, че взе да се съмва вече, а не е приятно да се ляга по светло, хаха
Днес/вчера към 23:30, умирайки от скука вкъщи, реших да изляза да покарам малко, че наистина нямаше какво да правя, а карането на любимата, си ми доставя удоволствие, хич да не е...

Докато карах към вкъщи си мислих за случилото се и 2 неща не ми станаха много ясни... Защо тоя тръгна да бяга така и още по-странното, защо аз пък тръгнах да го гоня, хаха...

За щастие успях да му видя номера, докато тръгваше да бяга - "В 3460 КХ" и се чудих, дали да не се обадя в полицията, ама не се обадих.. Какво щях да им кажа, "Има един простак, дето бие момиче в кола с еди какъв си номер" ли?
Та това е което исках да споделя де, стига съм писал, че взе да се съмва вече, а не е приятно да се ляга по светло, хаха

селяндУр...или по-скоро КОМПЛЕКСАР....то е така...тоя цял живот такива като мен ги мачкат и мачкат,защото са много велики и то трябва все пак да избие тези комплекси върху някой...защо да не е някое беззащитно момиче...още повече,че си има приятелка...ИДЕАЛНО...нервен си,прибираш се от работа-"Кучкооо,слагай ракия и салата и идвай,че щЪ смачкЪм Мааа !!!"...за жалост има такива УТАЙКИ !!!
mr.co0p3r написа:селяндУр...или по-скоро КОМПЛЕКСАР....то е така...тоя цял живот такива като мен ги мачкат и мачкат,защото са много велики и то трябва все пак да избие тези комплекси върху някой...защо да не е някое беззащитно момиче...още повече,че си има приятелка...ИДЕАЛНО...нервен си,прибираш се от работа-"Кучкооо,слагай ракия и салата и идвай,че щЪ смачкЪм Мааа !!!"...за жалост има такива УТАЙКИ !!!
Точно па такива като теб ли ги мачкат бе насиралник .... добре,че всеки сам изгражда образи си в интернет пространството,че да се изкараш такъв...както и да поне си прав за това,че само комплексар може да постъпи така ...
TUZara` написа:mr.co0p3r написа:селяндУр...или по-скоро КОМПЛЕКСАР....то е така...тоя цял живот такива като мен ги мачкат и мачкат,защото са много велики и то трябва все пак да избие тези комплекси върху някой...защо да не е някое беззащитно момиче...още повече,че си има приятелка...ИДЕАЛНО...нервен си,прибираш се от работа-"Кучкооо,слагай ракия и салата и идвай,че щЪ смачкЪм Мааа !!!"...за жалост има такива УТАЙКИ !!!
Точно па такива като теб ли ги мачкат бе насиралник .... добре,че всеки сам изгражда образи си в интернет пространството,че да се изкараш такъв...както и да поне си прав за това,че само комплексар може да постъпи така ...
защо го нахрани така не разбрах

- vectra
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2
а кое те накара теб ( Gh0s7) да дриснеш така и да не слезнеш поне да опиташ да защитиш момичето? Дупки имало не знам си какво...като си тръгнал да го гониш го догони, покажи му колко неприятно е да ядеш бой...мишкарски си постъпил...
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
vectra написа:а кое те накара теб ( Gh0s7) да дриснеш така и да не слезнеш поне да опиташ да защитиш момичето? Дупки имало не знам си какво...като си тръгнал да го гониш го догони, покажи му колко неприятно е да ядеш бой...мишкарски си постъпил...
А ти като толкова лесно категоризираш непознати какво щеше да направиш в случая?
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Тука в тая тема всяка батка дето е писала решила да излее малко злоба спрямо някой другиго писал
Сега като нищо и аз да изям някой виртуален ритник между очите

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Spit-Fire написа:Тука в тая тема всяка батка дето е писала решила да излее малко злоба спрямо някой другиго писал![]()
![]()
Сега като нищо и аз да изям някой виртуален ритник между очите
![]()
Kво се праиш пък ти уе, ритник между очите ли искаш уееее

п.с. шегичка

- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
vectra написа:а кое те накара теб ( Gh0s7) да дриснеш така и да не слезнеш поне да опиташ да защитиш момичето? Дупки имало не знам си какво...като си тръгнал да го гониш го догони, покажи му колко неприятно е да ядеш бой...мишкарски си постъпил...
Е, как предлагаш да сляза да защитя момичето, като в мига който си пуснах дългите, оня вкара първа и с пълна газ отпраши? А и аз след това тръгнах максимално бързо, но изрода хем имаше бая преднина, хем си е познавал квартала, а и като казвам, че има дупки, нямам предвид дупчици.. ми напрао кратери, през които с мойта кола не може да се мине!

- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
само да ти обадя,, че куките МНОГО мразят биячи на жени.. и ако беше звъннал със сигурност щяха да си направвят гонка с побой... вервяй ми
vectra, какво трябваше да направи Gh0s7? Да изкара оня от колата и да го бие на паркинга ли?
Що говорите глупости? Мисля, че е направил максималното в случая, онази ако искаше да слезе от колата, щеше да се възползва от случая и да изскочи, тогава вече можеше и да помогне с нещо, ама така...
Все едно пък ти щеше да направиш нещо по-различно, ама айде да си мелим по форумите.
Що говорите глупости? Мисля, че е направил максималното в случая, онази ако искаше да слезе от колата, щеше да се възползва от случая и да изскочи, тогава вече можеше и да помогне с нещо, ама така...
Все едно пък ти щеше да направиш нещо по-различно, ама айде да си мелим по форумите.

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
ferdy написа:vectra, какво трябваше да направи Gh0s7? Да изкара оня от колата и да го бие на паркинга ли?
Пък и не знаеш този изрод в Кадета какво носи в себе си... Да ти извади един нож, а пък ти го бий насреща

- vectra
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2
При всички случай не бих направил това което той е направил...каква преднина може да ти направи този кадет? Колко време палиш колата и излизаш? Номер на полиция също се набира лесно...ама както и да е...
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Въобще не е негова работа да се прави на герой. Ако е била някоя пияндурка история може колегата и виновен да излезе накрая-знам за такива случаи. Има си полиция, нейната работа е да вземе отношение.
Никой не мое ма връне на селу!
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4