Недоволство от МТЕЛ, вече и с клип !!! Гледаите !

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Недоволство от МТЕЛ, вече и с клип !!! Гледаите !

Мнение от LuBo1 » 23 Юни 2009, 9:14

Аз съм страшно недоволен от тия мошеници. Не стига че всеки месец поне 20-30лв са ми надписани, тъпата им СИМ КАРТА здаде багажа тогава когато най много ми трябваше . . . , а когато отидох да я реактивирам ме накараха да заплатя 12 лв от фактура от преди 4 месеца. Пък отношението на тая дето ме обслужваше беше под всякакво ниво . . . много им набрах на тия Лимкиори .

Моят отговор беше 77,57лв , на стотинки по 1 и 2 . 2 момичета ги броиха около 40мин. Имам още 11 месеца договор и мисля всеки месец да си им ги плащам така. :D
Nightmare написа:Ето и кличето(най- дългото) как броят 13кг стотинки :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ама и наш Любо си знае работата :mhihi:

http://vbox7.com/play:d1ff6af5
Последна промяна LuBo1 на 09 Юли 2009, 8:58, променена общо 2 пъти
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 320D 163 hp

Мнение от panter » 23 Юни 2009, 9:20

И за какво толкова мрънкаш ?
Като не ти харесва сменяи оператора и си запази номера ;)

ПС И най малко касиерките в Мтел са ти виновни за сметката за да си отмъщаваш на тях :roll:
ИзображениеИзображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 23 Юни 2009, 9:24

Само 1 мога да кажа- МЕНТЕЛ, нищо повече...

Почвам да ти събирам по 1 стотинка, какви са тея екстри да им плащаш с монети от 2 стотинки...

ПС: Касиерките за сметката не са виновни- виновни са за липсата на култура и внимателно отношение към клиента

води статистиката
Аватар
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 23 Юни 2009, 9:25

panter написа:И за какво толкова мрънкаш ?
Като не ти харесва сменяи оператора и си запази номера ;)

ПС И най малко касиерките в Мтел са ти виновни за сметката за да си отмъщаваш на тях :roll:

Ти да не си някои служител , на наи ..... оператор в България. Имам още 11 месеца договор, предпочитам да си плащам всеки месец по 100лв на стотинки , отколкото да им дам 200лв и да си взема номера. Всеки сам си избира къде и как да работи.

Пък за касиерки си , ше се научат на отношение и обноски към клиента.

П.С ако на някои му се гледа как каките броят стотинки , да ме намери в скаип да му го пратя :)
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 23 Юни 2009, 9:29

Качи го някъде да гледаме всички :mhihi: :mhihi:
Пък и не си си писал скайпа :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 320D 163 hp

Мнение от panter » 23 Юни 2009, 9:32

LuBo1 написа:
Ти да не си някои служител , на наи ..... оператор в България.

Не съм служител и няма и да бъда !

Имам още 11 месеца договор, предпочитам да си плащам всеки месец по 100лв на стотинки , отколкото да им дам 200лв и да си взема номера.

Да си мислил като си слагал подписа в договора !

ПС Нямам намерение да се карам на тема мобилни оператори още повече рано сутринта когато не съм си изпил кафето още ;)
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dimov_ » 23 Юни 2009, 9:44

LuBo1 написа:П.С ако на някои му се гледа как каките броят стотинки , да ме намери в скаип да му го пратя :)

Верно, пусни го това някъде да го видим :D

кандидат ентусиаст
Аватар

а

Мнение от borislav.georgiev.1990 » 23 Юни 2009, 9:46

значи точно тия от М-тел касиерките са си виновни техната работа е да те обслужват,аз един път отивам да си платим сметката и тая нещо ме изгледа на криво и аз и викам не ме гледаи а деистваи по бързо и тя веднага млъкна,Днешно време сички са така нямат никакъв стимул за работа!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 23 Юни 2009, 10:02

Вие къде живеете бе пичове? В офисите, в които съм плащал никога не са ме гледали накриво. А и си имате разпечатки. К'во сте е размрънкали? Гледате разпечатката, смятате си и виждате дали ви излизат парите. Така да хвърляме обвинения е най-лесно. И приятелката ми така недоволстваше, че и били добавяли по 10-15лв. всеки месец - погледнахме и разпечатката, накарах я номер по номер да си ги свери - и готово - всичките пари излизат.

Например в офиса на Плиска познавам всички, които работят и тия като ме видят се разтапят. Е ако попаднете на офис в мазенце с 1 каса - може и да има кофти персонал.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

води статистиката
Аватар
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 23 Юни 2009, 10:08

Archangel написа:Вие къде живеете бе пичове? В офисите, в които съм плащал никога не са ме гледали накриво. А и си имате разпечатки. К'во сте е размрънкали? Гледате разпечатката, смятате си и виждате дали ви излизат парите. Така да хвърляме обвинения е най-лесно. И приятелката ми така недоволстваше, че и били добавяли по 10-15лв. всеки месец - погледнахме и разпечатката, накарах я номер по номер да си ги свери - и готово - всичките пари излизат.

Например в офиса на Плиска познавам всички, които работят и тия като ме видят се разтапят. Е ако попаднете на офис в мазенце с 1 каса - може и да има кофти персонал.

Аз говоря с 1000 човека месечно с тоя номер ! Как забога да си следя разпечатката ? Като половината номера съм им звъннал да се разберем нещо за някои кола или резервна част ?

Клипчето довечера ще бъде качето , от три части е ! В едната част има точно как касиерката се прави на интересна ! Всеки сам си избира какво и как да работи ! :idea: ;)
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Ford Galaxy
Мечтае да кара: ///M

Мнение от djvisage » 23 Юни 2009, 10:21

И аз бях на Медна тел,но те просто за нищо нестават. Свалих всички карти на най - ниската тарифа и минах на Вивател(от които съм супер доволен) още няколко месеца и прекратявам с М - Тел.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 23 Юни 2009, 10:23

Ясно от къде взимат тия стотинки... преди 2- 3 месеца като си платих сметката и ми върнаха 2-3лв по 1ст :shock: Оставих и ги там ама беше много грубо.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 530XD 2008 235 hp
Детайли за колата: М sport

Мнение от moleo » 23 Юни 2009, 11:08

Това са оправдания, имаш разпечатка и гледаш, сверяваш. 12 лв са ти взели, защото си имал задължение. Иначе, това да се правиш на "мъж", като им предоставиш една торба стотинки едва ли е най-голямата гордост в живота. Колкото до служител/ките - едва ли има фирма, която толкова да държи на отношението. Междудругото съм сигурен, че в който и оператор да си все ще си недоволен от нещо четейки аргументите ти

Поздрави

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 23 Юни 2009, 11:15

Майка ми я беха изработили ,беше на предплатена карта която аз през интернет и я зареждах,обаче майка ми,горд пенсионер,решила да се занесе до офис на мтел и там я "облъчили" е и е по изгодно да мине на сметка от 5 лева месечно като има един фаворит с който да дъдне безплатно,какво се оказа в последствие,майка ми започна да получава след 2 месеца и сметка от още 5 лева за номера с който говори безплатно.
Нищо не е 5 лева разбира се,става въпрос за измамата и за това че не са и обяснили че тази допълнителна услуга всъщност е на промоция и тя изтича 2 месеца след като е подписала договора.
Започнаха да я разкарват от офис в офис и да "изасняват нещата"
Последва скандал от моя страна и за сега докато тече прегледа на моята жалба ,майка ми (тоест аз) не плаща сметки като такси а само каквото евентуално изговори,принципа изглежда е "ако мине"

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 23 Юни 2009, 11:21

Е.Димитров написа:..."

не си много прав ... Има си договор и се чете ;)

Това е работата на търговеца да облъчва, иначе, колкото до Мтел и мен не ми харесват надписвали са ми сметки с над по 300 лева/говоря за група/ само, че не от разговорите, а от някакви грешни месечни такси, улсуги и т.нат.

Следваща

Назад към Извън Темата