Недоволство от МТЕЛ, вече и с клип !!! Гледаите !
Модератор: Общи модератори
- moleo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530XD 2008 235 hp
- Детайли за колата: М sport
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Маи не се замисляте че няма как да напишат сметка от 30-40лв защото знаят че хората ще се замислят защо имат такива сметки.
А за тези от нас които правят над 80лв-100лв , надали ще си направят труда да ровят за някви 10-20лв от къде са дошли ?
А за тези от нас които правят над 80лв-100лв , надали ще си направят труда да ровят за някви 10-20лв от къде са дошли ?

- moleo
- кандидат ентусиаст
-
Това с надписването ми е любимия "мит", който обаче присъства в речника на някой клиенти и на 3те оператора - вярвайте ми ! Проверено е
!

moleo написа:Български пощи разпращат фактурите.
едно време са били българските пощи- и всичко е идвало в точен срок
Сега е някъква фирмичка която работи едно към гьотере-половината получили другата не
За глобус говоря
Последна промяна likesake на 23 Юни 2009, 13:43, променена общо 1 път
- moleo
- кандидат ентусиаст
-
moleo написа:Всеки един оператор си има своите предимства, голямото предимство на Мтел е именно - обслужване ( сървиз ), гъвкавост и огромно порфолио. Това трудно може да достигне от Глобул, вивател не ги коментирам, тяхната политика е - абонати,абонати, абонати.
мога да ти кажа че глобус предлагат повече услуги - само програмите за физически лица са 10 още има и бизнес тарифи няколко вида безжичен интернет към програмите се предлагат и доста допълнителни пакета и услуги ....
- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
Надписването на сметките е мит, разминаването идва от това, че хората не си четат договорите. Примерно: Мтел тарифира разговорите посекундно след 60тата. Преди това, без значение дали говориш 1 или 5 или 60 секунди, за оператора ти говориш 60 секунди. Като сметнем с натрупване какво се получава - говориш 10 разговора по 20 секунди -> за теб това са 200 секунди, а за оператора 600. И после хората мислят, че някой ги лъже (типично по български). А в договора си пише всичко, ама (без да искам да обидя когото и да е) чукчи не читател.
Аз съм имал неприятности и с Мтел и със Глобул.Сега сме бизнес група и работим с Глобул и точно днес имахме разправии с тях.
Един приятел поиска карта в групата преди два месеца с включен интернет с ограничен трафик.След като му дадохме картата той съвсем спокойно си сърфира цял месец и като дойде сметката се оказа,че услугата не била активирана и вместо 12 лв. нет плати над 40лв.След разправии с момичето което отговаря за корпоративни клиенти се установи,че всичко го има попълнено в молба черно на бяло,но се започна едно увъртане за връщането на разликата в парите до ..............днес когато отворих новите сметки и се оказа,че новият месец пак е таксуван по същия начин!!!
Последва веднага нова разправия и пак тази същата г-ца ми обявява,че малко след като сме заявили ползването на тази услуга тя била спряна за корпоративни клиенти и сме нямали право на нея!Е това какво е....?!?! Иначе могат да ми звънят и пращат sms-си за всякви други глупости.... Сега си искаме и тези пари,но да видим какво ще стане,иначе май ще ходим във Вивател.
Един приятел поиска карта в групата преди два месеца с включен интернет с ограничен трафик.След като му дадохме картата той съвсем спокойно си сърфира цял месец и като дойде сметката се оказа,че услугата не била активирана и вместо 12 лв. нет плати над 40лв.След разправии с момичето което отговаря за корпоративни клиенти се установи,че всичко го има попълнено в молба черно на бяло,но се започна едно увъртане за връщането на разликата в парите до ..............днес когато отворих новите сметки и се оказа,че новият месец пак е таксуван по същия начин!!!
Последва веднага нова разправия и пак тази същата г-ца ми обявява,че малко след като сме заявили ползването на тази услуга тя била спряна за корпоративни клиенти и сме нямали право на нея!Е това какво е....?!?! Иначе могат да ми звънят и пращат sms-си за всякви други глупости.... Сега си искаме и тези пари,но да видим какво ще стане,иначе май ще ходим във Вивател.
- moleo
- кандидат ентусиаст
-
likesake написа:moleo написа:Всеки един оператор си има своите предимства, голямото предимство на Мтел е именно - обслужване ( сървиз ), гъвкавост и огромно порфолио. Това трудно може да достигне от Глобул, вивател не ги коментирам, тяхната политика е - абонати,абонати, абонати.
мога да ти кажа че глобус предлагат повече услуги - само програмите за физически лица са 10 още има и бизнес тарифи няколко вида безжичен интернет към програмите се предлагат и доста допълнителни пакета и услуги ....
Недей да ми казваш - това ми е работата над 10 години

Да не спорим

moleo написа:likesake написа:moleo написа:Всеки един оператор си има своите предимства, голямото предимство на Мтел е именно - обслужване ( сървиз ), гъвкавост и огромно порфолио. Това трудно може да достигне от Глобул, вивател не ги коментирам, тяхната политика е - абонати,абонати, абонати.
Да не спорим
Е айде да поспорим де
1 програмите за физически лица преброих 9 основни + 2 за разговори към стационарни мрежи и към такива в чужбина+3 за интернет от мобилен телефон- което в глобул примерно може да го добавиш към всяка една програма само с 1 есемес...
2 допълнителни услуги които предлага глобул са 14 - към всеки абонамент зафизически лица- сметни колко комбинации се получават
3 предимството на м -тел е че предлага блекбиери услугата - това е един голям плюс и мрежата лууп - към която в последно време мисля да се включа
не съм превърженик на който и да е оператор - влизам там където ми е най-изгодно
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
LuBo1 написа:Маи не се замисляте че няма как да напишат сметка от 30-40лв защото знаят че хората ще се замислят защо имат такива сметки.
Е, дупе си ти. Редовно сметките ми са по 100-150лв. Да не говорим, че на фирмата телефоните са ни около 1000-1100.
И съм си гледал разпечатките.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- moleo
- кандидат ентусиаст
-
likesake написа:moleo написа:likesake написа:moleo написа:Всеки един оператор си има своите предимства, голямото предимство на Мтел е именно - обслужване ( сървиз ), гъвкавост и огромно порфолио. Това трудно може да достигне от Глобул, вивател не ги коментирам, тяхната политика е - абонати,абонати, абонати.
Да не спорим
Е айде да поспорим де
1 програмите за физически лица преброих 9 основни + 2 за разговори към стационарни мрежи и към такива в чужбина+3 за интернет от мобилен телефон- което в глобул примерно може да го добавиш към всяка една програма само с 1 есемес...
2 допълнителни услуги които предлага глобул са 14 - към всеки абонамент зафизически лица- сметни колко комбинации се получават
3 предимството на м -тел е че предлага блекбиери услугата - това е един голям плюс и мрежата лууп - към която в последно време мисля да се включа
не съм превърженик на който и да е оператор - влизам там където ми е най-изгодно
Само от мненията ти разбирам, че доста не си в час, това обаче е отделен въпрос. Блекбери се предоставя и на клиентите на Глобул.
Не считам да развиваме до толкова темата, че да стане голям спор.
Проблема е , че 95 % от клиентите търсят цената, а не качеството, когато това се промени няма да имаме спорове за 2-3 ст. на минута. Важен е целия пакет, обслужване, покритие, услуги, цени, възможности.
Поздрави.
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Ей, я верно го пусни някъде тва клипче 

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
Знам, че се предлага и от глобул - но никога не е бил в таргета ни за да го продаваме активно. Това-че м-тел продава повече блекбери е безспорен факт.Та затова не съм го и споменал!
Качеството- какво точно имаш придвд? Знам че има места където няма обхват м-тел докато глобул си хваща перфектно - и обратно- това клиенти са ми го казвали.
Говориш ми за гъвкавост и повече услуги- ми аз ти дадох пример - с комбинациите- от това какво повече да ти говоря. Аз ти давам примери, - а ти вижте ме 10 години в м-тел ,а една дума портфолио не си научил как се пише - написа порфолио....
от 1 година съм на вивател проблем в качеството не съм забелязал - пък и неизговорените ми минутки си заминават в другия месец, а не както при двамата големи да се изпаряват в небитието.
Качеството- какво точно имаш придвд? Знам че има места където няма обхват м-тел докато глобул си хваща перфектно - и обратно- това клиенти са ми го казвали.
Говориш ми за гъвкавост и повече услуги- ми аз ти дадох пример - с комбинациите- от това какво повече да ти говоря. Аз ти давам примери, - а ти вижте ме 10 години в м-тел ,а една дума портфолио не си научил как се пише - написа порфолио....
от 1 година съм на вивател проблем в качеството не съм забелязал - пък и неизговорените ми минутки си заминават в другия месец, а не както при двамата големи да се изпаряват в небитието.