Гражданско неподчинение: Време е!
Модератор: Общи модератори
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
spower написа:aз не мога да разбера защо не въвседат ЕГН тата и при положение, че е гласувано 2 пъти с 1 ЕГН да има съд по бързата процедура и на лагер в Белене и този глас да се сметне за невалиден да видим тогава колко смелчаци ще има, ако не ще се набере работна ръка за строителство на пътища и инфраструктура от провинилите се ....
Тогава кой ще остане да гласува за тази измет, която е в момента на власт??? Това цялото е като една затворена и изолирана система, която се пази да не бъде пробита, т.е. мафията продава наркотици, делят парите с хора от горните нива на управлението, а те от своя страна ги защитават... И с тези пари плащат да се гласува за тях... Няма как да ги пребориш, освен ако не се вдигнем всички на "бунт"

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
sonny написа:Любо и аз бих дошъл
ПС Не съм фен на РЗС, н окаузата е обща и е за нас.
аз не съм фен на някой особено, както написах в началото протеста ще е граждански, но за да има ефект трябва да сме доста, който по съвест смята че така е редно е добре дошъл

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
е ок но пак е малко тъпо,защото вместо да гласуваш така поне 100% правиш сечено на доган ние ще кесиме някаде и я мине автобус я не! не знам по скоро ако има сигнал за бомба по капптата нали трябва да се затворят за 24ч.
така хем ще си гласуваме хем резаците няма да могат да минат и ще изпуснат изборите:twisted:
така хем ще си гласуваме хем резаците няма да могат да минат и ще изпуснат изборите:twisted:
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
kiko написа:е ок но пак е малко тъпо,защото вместо да гласуваш така поне 100% правиш сечено на доган ние ще кесиме някаде и я мине автобус я не! не знам по скоро ако има сигнал за бомба по капптата нали трябва да се затворят за 24ч.

вие наред ли сте?
и аз ги мразя гадните пришълци, ама това вече ...
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
kiko написа:е ок но пак е малко тъпо,защото вместо да гласуваш така поне 100% правиш сечено на доган ние ще кесиме някаде и я мине автобус я не! не знам по скоро ако има сигнал за бомба по капптата нали трябва да се затворят за 24ч.

- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
Те само тях ще пуснат

Това е правено вече но не знам дали имаше някакъв ефект,при положение че повечето българи не гласуваха
Дано сега се получи
http://www.vbox7.com/play:4b177d28
Дано сега се получи
http://www.vbox7.com/play:4b177d28
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
likesake написа:Та в крайна сметка ще се събираме или не
ако да къде и кога ще е мястото на срещата
точно преди капитан андреево е блокадата, да няма откъде да заобикалят по третокласни пътища
ако се съберем добра дружина плана е около пловдив се събираме следобеда на 4 юли, блокираме пътя за 24 часа от 18:00 часа на 4 юли до 18:00 часа в деня на изборите, който идва да си приготви суха храна, вода и български знамена.
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
Ако имах с какво да дойда, щях да ви подкрепя, момчета
Успех
Дано покажете на тази измет в парламента, че все още има хора, които ги е грижа за нашата Родина България