Гражданско неподчинение: Време е!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 24 Юни 2009, 19:29

Той феса с тези 124 секции си е решил проблема и пак сме прецакани!
За решаване на проблема е необходимо да се вземат мерки от по високо ниво, но те както винаги спят и не ги интересува бъдещето на България, а дали утре ще са на власт :evil:

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 24 Юни 2009, 19:50

Club BMW написа:Той феса с тези 124 секции си е решил проблема и пак сме прецакани!
За решаване на проблема е необходимо да се вземат мерки от по високо ниво, но те както винаги спят и не ги интересува бъдещето на България, а дали утре ще са на власт :evil:

И кво правим тогава?Боли го х...я Доган дали резаните ще дойдат тук след като има 124 секции :shock: ,те това е голямия абсурд.А смешника и политическа Курва Яне Янев няма какво да го коментираме.
Е сега имаме пресен пример как след издаден "червен бюлетин" от Интерпол,терориста Агим Чеку ще бъде освободен.Айде кажете ми къде в света има действаш министър който открито ще се застъпи и ще настоява за освобождаването му.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 24 Юни 2009, 19:53

alitsiap написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=151026

Тая тема кърти :mhihi:
бтв. излезе,че аз съм къртицата

Странно обаче защо никнейма ти е като на турски али цяп?

Аватар
Кара: Е34 530

Мнение от alitsiap » 24 Юни 2009, 20:01

Overburner - NX написа:
alitsiap написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=151026

Тая тема кърти :mhihi:
бтв. излезе,че аз съм къртицата

Странно обаче защо никнейма ти е като на турски али цяп?
Познавах полякиня,така се казваше.Предполагам че е полско име.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Любо Мегов » 24 Юни 2009, 20:32

olegcs написа:На бас че нищо няма да стане. :roll:
Най- много да амбицирате турците да гласуват по- активно.
Не сте ли се замисляли, че всички тези начинания (спонтанни митинги, блокади и прочие) са предварително режисирани? ;) Така само се налива вода в мелницата на ДПС, АТАКА, РЗС и подобните им.
Между впрочем, ДПС е на първо място партия на стопанската олигархия у нас, етническият нюанс е само за пред хората....
Любо Мегов, кой ти подхвърли идеята за блокадата? Какви игрички играеш?

Ако искате да помогнете на родината ни (а и на себе си), си родете поне по 3 деца. :idea:

Edit : И ги възпитайте добре. ;)

типично по български, все нещо трябва да е режисирано
ами днес след като прочетох доста материали явно в някои от тях е била капката която преля чашата
искам да съм чист пред себе си че нещо съм опитал да направя

Блокадата е протест срещу неравнопоставеността на избирателите в различните секции в чужбина, което е тенденциозно направено с цел да облагодетелства една или друга политическа сила. Все ще има и туристи които да спрем.

Блокадата ще се осъществи при достатъчно участници, не мисля че 10 коли ще направим нещо което да привлече внимание.

Ще видим колко ще хора ще решат че биха участвали в такова мероприятие, но по някои от постовете може да се прецени защо сме на тоя хал.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 24 Юни 2009, 21:23

е как така 120 секции за гласуване в тъпата Турция,как тия копеленца там ще определят нашето бъдеще,е тва вече никаде го няма,пълен абсурд
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fiont » 24 Юни 2009, 21:37

Това никаде го няма както при нас,някакви резаци ще си развяват баиряка и ще си правят каквото искат,и 1000 секции в Турция,ако не се вземат някакви сериозни мерки скоро ще сме мишки в собствената си даржава и български почти няма да се чува :(
Имам един голя български флаг,смятам да съм начело с него
:bgflag: и аз съм с вас :yes:
boo

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 24 Юни 2009, 21:49

+1
Твърдо съм против Доганизацията на България
-Ако искате да има по голям ефект от тея избори...............всеки трябва да скрие на баба си и дядо си личните карти :idea:
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 24 Юни 2009, 22:11

Някой помни ли какво е казала покойната баба Ванга? "Ще настъпи време, когато светът ще разбере що за народ са българите" :roll: Дали е настъпил нашият момент? :twisted: :twisted:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 340!!!
Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3

Мнение от БаЯн » 24 Юни 2009, 22:19

И аз съм ЗА просто вече не става всеки да си прави каквото иска ако не тръгнеме ния обикновенните хора да направим и да се дигнем никой нищо няма да направи ... искам да попитам ще имали нещо или не ?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3 E92 » 24 Юни 2009, 22:29

Ако ще правите нещо, е по-добре също така да го съгласувате с потребителите на другите автофоруми, както и може да се свържете с ВМРО и РЗС за общи действия. Не забравяйте и футболните агитки :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 24 Юни 2009, 22:39

Най вече футболистките форуми.Ония там са ненормални,но и патриоти :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3 E92 » 24 Юни 2009, 22:41

Overburner - NX написа:Най вече футболистките форуми.Ония там са ненормални,но и патриоти :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag:

ЦСКА и Левски, Локо и Ботев Пловдив и са аут :twisted: :winky:

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 24 Юни 2009, 23:06

M3 E92 написа:Някой помни ли какво е казала покойната баба Ванга? "Ще настъпи време, когато светът ще разбере що за народ са българите" :roll: Дали е настъпил нашият момент? :twisted: :twisted:

Дай боже!
Дано повече българи се включат изборите на 5 юли!

Писна ми от това тихо претопяване на народа и родината ни!
България съществува векове преди 681 година и ще продължи много векове напред! :bgflag:
Да караш Peugeot е страст!

ентусиаст
Аватар
Кара: AvGo's Devil
Мечтае да кара: дълго

Мнение от AVGO » 24 Юни 2009, 23:13

Момчета, чак ми се доплака че не съм си в България и не мога да присъствам и аз.Гадното е че нямам такава обедителност от тук където съм :(

Иначе естествено ще пусна своя глас против мангалщината и ще навия колкото се може хора да направят същото.

Едно ще Ви кажа : БРАТЯ, ВИЕ СТЕ ! Не чакайте на другите и простете на тези като мен които не са на родна земя и няма да бъдат до вас във предприетите мерки за една чиста и БЪЛГАРСКА БЪЛГАРИЯ !

АЗ СЪМ С ВАС !
Химна на Бавареца >>> http://www.vbox7.com/play:e3237f4183

Линк за сваляне с високо качество > http://hulkshare.com/n1l4y873vla3

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата