Медийната звезда "колегата" Вико пак в новините.
Модератор: Общи модератори
72 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
За жалост колеги,от интервюто са изрязали най важното и смешно,все пак това е БТВ неможе да се срами тази телевизия с такива неща.Но аз ще ви издам какво е станало.Наш бабаит Вико от село Горно Нанадолнище,се е разплакал пред полицаите и др. няма да споменавам и е молил за прошка-"Моля ви имам малко дете на 2 месеца все някак трябва да го изхранвам" и т.н.т.
Абе има доста кво да напиша но няма смисъл защото модераторите както обикновено пак ще ми изтрият постовете.
Абе има доста кво да напиша но няма смисъл защото модераторите както обикновено пак ще ми изтрият постовете.
С вратите напред!

dokie написа:Aйде някой да го качи във В-бокса ако го има, че се прибрах късно... а ми е много интересно...
чудя се дали е същия? http://vbox7.com/search/?vbox_q=%D0%B2% ... 0%B2%D0%BE
Същия сел-хубустник,ама не се притеснявай не си истървал нищо интересно.
С вратите напред!

- ludiqdancho
- младши ентусиаст
-
Някъде из с. Мерданя живеше Вико ..... моля те не намесвай Горна Оряховица ..jori написа:Наш бабаит Вико от село Горно Нанадолнище

- ludiqdancho
- младши ентусиаст
-
А кинти за оранжевия звяр от къде извади ????jori написа:"Моля ви имам малко дете на 2 месеца все някак трябва да го изхранвам" и т.н.т.

- Pingvina
- Потребител
-
- Кара: E36 320 Coupe
- Мечтае да кара: пак BMW
- Детайли за колата: 6-так-а си е 6-так...
и си ги искаше и тия 1000лв. това да не е кола под наем? та дори и да е нямаше да е 1000лв. за 2 месеца
както и да е нали знаете, че кой каквото сам си направи - и Господ не може да му го направи! 

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Icco написа:Дайте няккво линкче за тия като мен изтървали събитието
http://www.btv.bg/
Там от ляво дето пише Видеоновини натисни на 4-Централна емисия.

- ludiqdancho
- младши ентусиаст
-
jori написа:ludiqdancho написа:А кинти за оранжевия звяр от къде извади ????jori написа:"Моля ви имам малко дете на 2 месеца все някак трябва да го изхранвам" и т.н.т.
1000лв. кинти ли са?
А сега оная оранжева смесица от Е34, Е36, и Е39 не може да струва само 1000 лв.

- terziev
- младши ентусиаст
-
- Кара: mega10B18
ludiqdancho написа:А сега оная оранжева смесица от Е34, Е36, и Е39 не може да струва само 1000 лв.
дайте някоя снимка да видим това чудо
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Те дадоха 3сек в централната емисия - а късната я няма.
Ей не мога да разбера - без книжка...кара такси...прави дрифтове, които снима и качва в нета и после взел да говори пред телевизията?!? абе някои хора се така си "маат" докато някой не ги сложи малко на мястото им... па и нагъл - кола ше купува - пари няма - добре че си е взел колегата колата, па и сурвакане да му е сложил направо, че сигурно и с нея клипове си е правил - хората добро да направят, а боклуците се възползват и завличат "балъците" - докато няма сериозни последствия няма да се оправят нещата - и от страна на държавата... и от страна на народа.
Ей не мога да разбера - без книжка...кара такси...прави дрифтове, които снима и качва в нета и после взел да говори пред телевизията?!? абе някои хора се така си "маат" докато някой не ги сложи малко на мястото им... па и нагъл - кола ше купува - пари няма - добре че си е взел колегата колата, па и сурвакане да му е сложил направо, че сигурно и с нея клипове си е правил - хората добро да направят, а боклуците се възползват и завличат "балъците" - докато няма сериозни последствия няма да се оправят нещата - и от страна на държавата... и от страна на народа.
Гледах репортажа, не си мислите че е като предния преди няколко месеца - дълги теории, сложни думи, метафори, разкази и прочие.. всичко беше около 20 секудни в които репортерката го гони и му задава въпроси, а той мълчи и вика "без коментар".
Не го познавам, няма да го коментирам, вие си го знаете.. само ми стана смешно как точно е карал "демостративно" без книжка.

Не го познавам, няма да го коментирам, вие си го знаете.. само ми стана смешно как точно е карал "демостративно" без книжка.

72 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5