Медийната звезда "колегата" Вико пак в новините.
Модератор: Общи модератори
72 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- vladi_bmwE41
- кандидат ентусиаст
-
uCnaHeTcA написа:Току-що го гледах по повторението на новините по бТВ... както споменахте само гонене от страна на репортерката, а от негова "моля ви, без коментар..." ... а доколкото "демонстративното" шофиране... май имаше впредвид "дрифт"![]()
това е въпросния човек

- vladi_bmwE41
- кандидат ентусиаст
-
terziev написа:ludiqdancho написа:А сега оная оранжева смесица от Е34, Е36, и Е39 не може да струва само 1000 лв.
дайте някоя снимка да видим това чудо

- vladi_bmwE41
- кандидат ентусиаст
-
kiro_320 написа:Гледах репортажа, не си мислите че е като предния преди няколко месеца - дълги теории, сложни думи, метафори, разкази и прочие.. всичко беше около 20 секудни в които репортерката го гони и му задава въпроси, а той мълчи и вика "без коментар".
Не го познавам, няма да го коментирам, вие си го знаете.. само ми стана смешно как точно е карал "демостративно" без книжка.
колега пратете тоя репортаж където се е правил на професор

vladi_bmwE41 написа:колега пратете тоя репортаж където се е правил на професор
http://www.bnt.bg/bg/news/view/3143/nez ... ko_tyrnovo
Вдясно дето е "Избори 2009", отдоло има видео на целия репортаж.

- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Олеле... е*а ти нещастника... майсторско шофиране ли ми демонстрира тоя, "дрифтаджия" - пък и пред камера ми застанал да бърбори - а на клипа баш неговата кола се вижда да мотае гумите... и то на паркинг.
"Един от организаторите" - ми да си го таковат него като е организатор на състезания; "състезател" ми го пишат - абе смешна работа...май "про" го дава... само защо е трошил на колегата хубавата кола... то се видя, че и за човек не става...
"Един от организаторите" - ми да си го таковат него като е организатор на състезания; "състезател" ми го пишат - абе смешна работа...май "про" го дава... само защо е трошил на колегата хубавата кола... то се видя, че и за човек не става...
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Тоя drift_глупак няма място тук ето такива петнят името на марката и на хората които управляват БМВ.
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
А аз не мога да разбера, как е оцелял толкова време...
Нямаше ли кой да му счупи краката 

Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
Тук е моментът, в който управата на БМВ Клуб България праща официално писмо до медията, с което демонстрира несъгласието си с тезите на колегата от ВТ и силно осъжда и се разграничава от демонстираното незачитане на властите, спокойствието на гражданите и тяхната безопасност, заедно с безопасността на другите водачи на МПС.
Айде малко PR. Със сигурност ще го излъчат и ще има малко позитивна светлина над имиджа на Е36 драйвърите... Не че ще помогне, но... пак е нещо 

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Е тоя Пич мисля че скоро на национален събор няма да отиде 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
liloff написа:Тук е моментът, в който управата на БМВ Клуб България праща официално писмо до медията, с което демонстрира несъгласието си с тезите на колегата от ВТ и силно осъжда и се разграничава от демонстираното незачитане на властите, спокойствието на гражданите и тяхната безопасност, заедно с безопасността на другите водачи на МПС.Айде малко PR. Със сигурност ще го излъчат и ще има малко позитивна светлина над имиджа на Е36 драйвърите... Не че ще помогне, но... пак е нещо
Тей де, тей, ама какво общо има тоя индивид с БМВ Клуб България

Kaк може един клуб да е гузен за изпълненията на някви хаховци.
Аз на клипа видях 2 Е36-ици и мога да си представя мнението на майка ми за човека в колата по презумпция за всички с такива коли... нищо че и аз съм с такава.
Едновременно се създава по-позитивна нагласа и се гради популярността на клуба. По-голяма аудитория, от там по-широко покритие за рекламодателите...
Аз на клипа видях 2 Е36-ици и мога да си представя мнението на майка ми за човека в колата по презумпция за всички с такива коли... нищо че и аз съм с такава.
Едновременно се създава по-позитивна нагласа и се гради популярността на клуба. По-голяма аудитория, от там по-широко покритие за рекламодателите...
- ludiqdancho
- младши ентусиаст
-
vladi_bmwE41 написа:terziev написа:ludiqdancho написа:А сега оная оранжева смесица от Е34, Е36, и Е39 не може да струва само 1000 лв.
дайте някоя снимка да видим това чудо
Май е Е36 .. видях го набързо

Цвета му е като най лявото BMW от аватара ти .... и май е с видинска регистрация

72 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5