АВТО КРАДЦИ(Нещо трябва да се измисли вече)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

АВТО КРАДЦИ(Нещо трябва да се измисли вече)

Мнение от 325i » 26 Юни 2009, 14:47

Здравейте колеги!Пиша тази тема,защото ми писна от гадни наркоманчета,пумияри,измикяри и тн.Човек който иска да изглежда колата му добре е обречен,тая всичката крадлива измет да му сасипва колата!Понеже имам приятели и колеги които,също уважават марката и се грижат за колите си като отделят и най малкото си спестяване за колата си и в един момент се появява един бастун който идва и ти го краде!Снощи ми откраднака дифузера от задната броня,беше си оригинален на Е36,преди известно време ми откраднаха бабреците черен мат,опитваха се да я разбиват и тн.Та мисалта ми е,ако някой от колегите, ако му предложат дифузер и по евтин и ако случайно не му се вазползва от офертата,да ми драсне едно лично,и да вземе да счупин краката и рацене на няко най накрая,защото са станали отвратително НАГЛИ!Аз съм от Хиподрума,така че най вероятно е в този район да има зделка!Благодаря предварително на всичките колеги!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f80 M3 Competition Package
Мечтае да кара: M6 GC

Мнение от stasko5 » 26 Юни 2009, 15:08

Колега и аз съм от хиподрума и те подкрепям. Ако мога да помогна с нещо казвай. Мен ми крадоха стъклата на огледалата, което е адски измекярско. Но предполагам че нагледците са от други квартали, за да идват в нашия.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

.....

Мнение от mitaka7 » 26 Юни 2009, 15:13

нищо не може да се измисли колега ,такава ни е държавата,поне в София мисля че няма някои колега да не е пострадал от някаква кражба по автомобила си

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 26 Юни 2009, 15:17

Кофти случка, колега... :| Но надали са от твоя квартал... Може и да са в някоя морга на другия край на София или даже в друг град вече... :roll: Пообиколи моргите, които знаеш примерно, поразпитай тук-там за други и така... Съжалявам за случката :confused:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 26 Юни 2009, 15:37

В Хиподрума доста мизерии почнаха да правят по колите. :roll: В квартала се навъдиха доста наркоманчета. И тези от Лагера също идват тук да чорят. Имам тук един-двама познати, които се познават с наркоманчетата, ако разбера нещо ще ти пиша. :roll:
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

Потребител
Аватар

крадци

Мнение от 325i » 26 Юни 2009, 15:38

МНОГО СА НАГЛИ,спирам я точно на 3метра от входа под лампата и понеже знаех,че може да се случи това го бях разпробил от двата края и го бях хванал с болтове(и какво от това)копелетата са си работили под лампта ПРЕД ВХОДА ПОНЕ ЕДНО 10мин за да го свалят,незнам какви са били тия и как грам не им е пукало,ама как не мога да хвана един,ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,какъв бой само и след всичкия бой,ще пусна тема във форума че сум хванал един BMW измикяр и койтио иска от колегите ще може да дойде да му се ПОРАДВА!

Потребител
Аватар

Мнение от 325i » 26 Юни 2009, 15:49

alpina-ma6inata написа:В Хиподрума доста мизерии почнаха да правят по колите. :roll: В квартала се навъдиха доста наркоманчета. И тези от Лагера също идват тук да чорят. Имам тук един-двама познати, които се познават с наркоманчетата, ако разбера нещо ще ти пиша. :roll:

Благодаря ти колега!

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 26 Юни 2009, 15:50

Въобще не се и надявайте да са от Хиподрума или да се опитат да го продадат това в Хиподрума. Наистина вече тая работа взима връх. Аз мойта затова я държа в гараж и не смея да я оставя за нищо на света отвън. Май май, колкото и жалко да звучи, това е единственото решение - платен паркинг или гараж :(
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Мнение от .::Братоев::. » 26 Юни 2009, 15:56

снощи някои наркоманче ми е свалило шофьорското огледало в студентски деба боклуци , чудя се вече каде да я спирам тая кола :ranting:
Изображение

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 26 Юни 2009, 16:06

Мдааааааа......вчера и аз "изревах" в Хиподрума :evil:
Гепили са ми капачката на предната броня която покрива дупката за теглича :evil: ..... посред бял ден :evil:
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от gecko » 26 Юни 2009, 18:59

Мен са ми крали карбонова капачка на джантата , па чак е бяха заменили с синя лепенка пак на бмв ... уж да не забележа ли нз .. :evil:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 26 Юни 2009, 19:09

На Тиграта днес й липсваха капачките на 4-те джанти и огледалото откъм пасажерското място... И капачките отдолу на колата за вдигане с крик... :evil: :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и се радва на живота...
Мечтае да кара: по немските аутобани....

Мнение от D_reamcatche_R » 26 Юни 2009, 19:22

Наистина май няма шофьор който да не е пострадал от това :( И единственото решение е гараж. Но пък веднъж ще излезеш някъде да хапнеш, ще я оставиш за 1 час и като се върнеш и позеленяваш от гняв. Няма оправия в тая малоумна държава.
Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 27 Юни 2009, 3:58

D_reamcatche_R написа: ....... И единственото решение е гараж ......

И за по сигурно , да е със СОТ. :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и се радва на живота...
Мечтае да кара: по немските аутобани....

Мнение от D_reamcatche_R » 27 Юни 2009, 12:31

Има още едно решение ама не мога да намеря статията в нета... Някъв образ в тези африканските държави дето всеки ден се отвличат десетки хора, оборудва коли с горелки отпред, отстрани, дюзи с нервно-паралитичен газ и прочие и тези "екстри" се задействат с бутон вътре от колата. Трябва само да ги вържем с реленце към алармата. Ииии жална му майка на този, който реши да зули нещо по бимата. :twisted:
Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.

Следваща

Назад към Извън Темата