Медийната звезда "колегата" Вико пак в новините.
Модератор: Общи модератори
72 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Историята е следната-Въпросното момче идва от едно селце до В.Т и незнае на кой свят е,явно решава да стане медийна звезда и след няколко селски прояви в града си печели фен клуб и му идва Powera.
Преди известно време се опита да даде интервю пред БНТ,че среднощните гонки и дрифт испълнения в гр.В.Търново са безопастни,но всъщност този червей освем че кара безразсъдно нищо друго не прави.Организираните от него състезания се състоят в следното-товари 5...момчета които нямат коли и шофьорски книжки и едва сега започват да се развиват,отиват на някой плац или полянка и той започва да прави кръгчета което за него е дрифт и децата го снимат с телефоните си след което в основните училища си препращат клиповете един на друг.
Следващия момент е когато свършат парите,залага си "колата"по заложните къщи после взема заем,отвързва си колата и така няколко пъти докато задлъжнява на целия свят,следва блъскане(поредното)на колата и разпродаване на части.
Идва момента в който купува една "Е41"-ца от колегата vladi_bmwE41(потърпевш) на изплащане като първоначално дава само 1000лв. и до там,кара няколко месеца колата и после иска да я върне естествено в много по лошо състояние и да му върнат парите защото той нямал(незнам каква е развръзката).И сега го хващат да кара такси без каквито и да било документи за тази цел.....На кратко това е историята.
На това му се вика ДИВ СЕЛСКИ БЕК.
Преди известно време се опита да даде интервю пред БНТ,че среднощните гонки и дрифт испълнения в гр.В.Търново са безопастни,но всъщност този червей освем че кара безразсъдно нищо друго не прави.Организираните от него състезания се състоят в следното-товари 5...момчета които нямат коли и шофьорски книжки и едва сега започват да се развиват,отиват на някой плац или полянка и той започва да прави кръгчета което за него е дрифт и децата го снимат с телефоните си след което в основните училища си препращат клиповете един на друг.
Следващия момент е когато свършат парите,залага си "колата"по заложните къщи после взема заем,отвързва си колата и така няколко пъти докато задлъжнява на целия свят,следва блъскане(поредното)на колата и разпродаване на части.
Идва момента в който купува една "Е41"-ца от колегата vladi_bmwE41(потърпевш) на изплащане като първоначално дава само 1000лв. и до там,кара няколко месеца колата и после иска да я върне естествено в много по лошо състояние и да му върнат парите защото той нямал(незнам каква е развръзката).И сега го хващат да кара такси без каквито и да било документи за тази цел.....На кратко това е историята.
На това му се вика ДИВ СЕЛСКИ БЕК.
С вратите напред!

- vladi_bmwE41
- кандидат ентусиаст
-
plradev написа:jori написа:Идва момента в който купува една "Е41"-ца......
Колега,би ли пояснил....?
колега е36 преправено на е46 виж в снимките ми

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
vladi_bmwE41 написа:Mishel_Vaian написа:Е тоя Пич мисля че скоро на национален събор няма да отиде
тази година беше
Аз защо бях останал с впечатление,че тази кола се намира в София,закупена от колегата Спарко Рейсинг

- vladi_bmwE41
- кандидат ентусиаст
-
plradev написа:vladi_bmwE41 написа:Mishel_Vaian написа:Е тоя Пич мисля че скоро на национален събор няма да отиде
тази година беше
Аз защо бях останал с впечатление,че тази кола се намира в София,закупена от колегата Спарко Рейсинг
не колега колата си е моя аз съм си я правил

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
изчакайте той да обясни,може да не е така 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
той не е член на клуба за да праща бмв клуба писма на бтв.
аз пък никаде не успях да скивам репортаж дето е плакъл
аз пък никаде не успях да скивам репортаж дето е плакъл

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Та кога , викате, да се разходим до Търново? 

Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
...
Хубава разходка му трябва да види някоя планина

- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
jori написа:Идва момента в който купува една "Е41"-ца от колегата vladi_bmwE41
Я кажи от къде си я е купил и аз да си Купя една

///M

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
_BmW_™ написа:jori написа:Идва момента в който купува една "Е41"-ца от колегата vladi_bmwE41
Я кажи от къде си я е купил и аз да си Купя една![]()
![]()
чети преди да спамиш
Tux0 Ca !

72 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5