Гражданско неподчинение: Време е!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 4,4 е39
Мечтае да кара: M5 E39

ff

Мнение от joreto007 » 26 Юни 2009, 13:30

1+ :bgflag:

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 26 Юни 2009, 14:15

Sharo написа:....

Владо забрави тези двете
http://www.vbox7.com/play:9467d2ea - ПАЗИ ИМЕНАТА !

13 теми и все едно те бута влак! 13 века и нямаме погубен флаг! НЯМА ДА ЗАБРАВЯ И КЛАНЕТО В БАТАК! И за ушитият от Райна байрак! Гордей се , че си потомък на Хан Крум! А не че в твоя град са жълтите павета и ЦУМ! Не губи надежда, спомни си Вазов и "О ШИПКА!" И как смело българина е влизал в битка!

Някой хора ви казват, че всичко е пара! А с тея думи ви казах, че БЪЛГАРИЯ Е ЕДНА!!!

Помнете хората, които себе си жертваха! Във време, в което други с нас мародерстваха! Няма да забравя умрелите за тая страна! Тая песен е ракета носител на техните имена!
Припев: Ботев, Левски, Стефан Стамболов Захари Стоянов и Петко Д. Петков Пази имената на героите със гордост! Нека бъдем смели по време на подлост! Паисий Хилендарски, Кирил и Методий За всички Ханове, Царе и Воеводи! Имената на бойците в себе си носи: Нека бъдем честни по време на лъжи!

http://www.vbox7.com/play:37776d95 - Прощавам Ви

Прощaвам ви за всичко, за "ПРОСЕШКА ТОЯГА"!
За въженцето, което сръчно ни натягате!
Прощавам ви за нощите , очите не заспиват!
За хаоса навън! ТЕ ИЗНАСИЛВАТ И УБИВАТ!
Прощавам ви за тея дето се мятат от етажи!
Отчаяние и бедност ги размазват по паважи!!
Прощавам ви за скъпите коли и за милионите!
Крадците на България сега си спят спокойно!

:evil:
Tux0 Ca !
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 26 Юни 2009, 14:35

няма да ходя на тези блокади. не виждам много смисъл....!!
но грубата грешка на доган ще му коства доста хиляди гласове на хора,които е нямало да гласуват .....
http://www.vbox7.com/play:e0672025

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 26 Юни 2009, 15:19

SKISA написа:няма да ходя на тези блокади. не виждам много смисъл....!!
но грубата грешка на доган ще му коства доста хиляди гласове на хора,които е нямало да гласуват .....

по принцип и аз силно се надявам да е така,но има едно голямо НО!доган на всички ни е ясно че не е глупав и да си ръси такива простотии без да си е опекал нещата силно ме съмнява :roll: 100% си има някви козове които ще ги разберем когато вече ще е късно,така мисля аз!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 26 Юни 2009, 15:23

според мен е пиян и май тоа път не го е премислил.....!!!
а и да е - сметката не знам ква му е ,но мога да кажа ква ше му излезе!
с тоя клип ше изкара хиляди до урните да си пуснат гласа и те няма да са депесари.....! тва са хора,които е можело и да не гласуват ,но сега ще....!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 26 Юни 2009, 15:25

SKISA написа:няма да ходя на тези блокади. не виждам много смисъл....!!

А дано ама ще се пръснат по различни партии. Аз ако ще съм за ГЕРБ пет други от мразителите на доганчо ще гласуват къде ли не защото той Бойко един тъп мафиот и накрая нищо няма да стане.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 26 Юни 2009, 17:20

SKISA написа:според мен е пиян и май тоа път не го е премислил.....!!!
а и да е - сметката не знам ква му е ,но мога да кажа ква ше му излезе!
с тоя клип ше изкара хиляди до урните да си пуснат гласа и те няма да са депесари.....! тва са хора,които е можело и да не гласуват ,но сега ще....!!!

Иво , един от тия хора ще съм аз със сигурност - никой не харесвам и няма реално за кой да гласувам , но ще ида и ще си дам гласа за някоя дребна партия

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 26 Юни 2009, 17:32

Penchev написа:Иво , един от тия хора ще съм аз със сигурност - никой не харесвам и няма реално за кой да гласувам , но ще ида и ще си дам гласа за някоя дребна партия

Георги Пенчев

Много по-добър вариант от негласуването.
По този начин вдигаш общия брой подадени гласове, следователно процента на Доган намалява.
Тъпото е че с новите мажоритарни депутати на Гоце, ДПС си гарантират няколко бройки от турските региони.

А на хората, които няма да гласуват, защото нямало за кого, ще ги запитам - карате ли колата, която искате, или тази, която можете да си купите?
Така е и с изборите - избираме от реални възможности, не от мечтите си.
Touring & windsurf club

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 26 Юни 2009, 17:37

Georgieff написа:А на хората, които няма да гласуват, защото нямало за кого, ще ги запитам - карате ли колата, която искате, или тази, която можете да си купите?

много добро изказване :yes:
Tux0 Ca !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 98
Мечтае да кара: Електромобил...

Мнение от vavilon » 26 Юни 2009, 17:40

Аз все си мисля че това с Доган е долна психо провокация с Българският народ. Понеже няма активност на урните по-време на избори. Та да подразнят патриотичното его на БГ човека, белким се засили и отчете един глас... Незнам. Дано да не е така и дано не е това начина да ни накарат да гласуваме.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 26 Юни 2009, 21:26

А на хората, които няма да гласуват, защото нямало за кого, ще ги запитам - карате ли колата, която искате, или тази, която можете да си купите?

Ситуацията е по скоро следната:
Тръгнал си на някъде, ама има градски транспорт само в обратната посока.Който и рейс да хванеш все ще те откара още по далече от целта.
Бих дал гласа си за някой, който ми предложи поне едно нещо което има смисъл за мен-примерно евтин бензин, нисък данък на колата, ниско ддс и пр, а не общи приказки.Бих гласувал за някой мажоритарно, ако каже как ще отчита дейността си пред избирателите след като влезе в парламента и какво точно мисли да прави там.Унизително ми е да съм кукла на конци, да гласувам за едно, а да става друго.И понеже с избори не става подкрепям единственото разумно решение -граждански протест против своеволията на политиците и абсурдите в държавата.След като няма читави партии и политици в листите, които да вкараме в парламента да променят нещо, трябва да изразим гражданската си позиция чрез протести относно конкретните решенията или липсата на такива от управляващите.Независимо кой и от коя партия ни управлява, трябва да ни управлява добре.Мита за промяна, чрез избори в България не работи, затова остава варианта с протестите.Не избори свалиха Виденов преди години, а народа.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 26 Юни 2009, 22:54

Писна ми от-
    -и тея са като онея
    -нищо няма да се промени [list=]
- познавам турци , много са свестни
    - който да дойде ,все ще краде .
      -с тоя к.р съм си свикнал да ме е.е , искам си го нищо ,че ме боли г.за
        Толкова молби и уговорки да накараш млад ,УЖ български народ да гласува .
        Ще си гледате само в обувките много скоро и ще се кълнете в корана ако се продължи с това овче мислене ....
        [list=][/list] Повече от половината ми познати НЕ искат да гласуват - Българина е РОБ .

ентусиаст
        Аватар

Мнение от Eva* » 26 Юни 2009, 23:44

vavilon написа:Аз все си мисля че това с Доган е долна психо провокация с Българският народ. Понеже няма активност на урните по-време на избори.

Грам не го вярвам това... Той си е по природа арогантен, и това си му е в стила. Да не говорим, че "бил пиян"... Да бе... 8) Седи си той вече 20 години на пиедестала, "пиян бил"... по-скоро "онаглял" е точната дума.

"В него била властта"... в него е друг път... току виж му се изплъзне в един момент властта.
        Да караш Peugeot е страст!

младши ентусиаст
        Аватар
        Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 26 Юни 2009, 23:58

Eva* написа:
        vavilon написа:Аз все си мисля че това с Доган е долна психо провокация с Българският народ. Понеже няма активност на урните по-време на избори.

Грам не го вярвам това... Той си е по природа арогантен, и това си му е в стила. Да не говорим, че "бил пиян"... Да бе... 8) Седи си той вече 20 години на пиедестала, "пиян бил"... по-скоро "онаглял" е точната дума.
        "В него била властта"... в него е друг път... току виж му се изплъзне в един момент властта.

Или някой от властта ще му го плъзне отзад :mhihi:

кандидат ентусиаст
        Аватар

Мнение от nov » 27 Юни 2009, 17:34

klintan66 написа:Писна ми от-
          -и тея са като онея
          -нищо няма да се промени [list=]
        - познавам турци , много са свестни
          - който да дойде ,все ще краде .
            -с тоя к.р съм си свикнал да ме е.е , искам си го нищо ,че ме боли г.за
              Толкова молби и уговорки да накараш млад ,УЖ български народ да гласува .
              Ще си гледате само в обувките много скоро и ще се кълнете в корана ако се продължи с това овче мислене ....
              [list=][/list] Повече от половината ми познати НЕ искат да гласуват - Българина е РОБ .

E това е изказване Браво Пич, точно казано и на място повече няма на къде да се търби с мангалщината в нашата държава

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата