Гражданско неподчинение: Време е!
Модератор: Общи модератори
- Mind_Control
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus IS200
Penchev написа:SKISA написа:според мен е пиян и май тоа път не го е премислил.....!!!
а и да е - сметката не знам ква му е ,но мога да кажа ква ше му излезе!
с тоя клип ше изкара хиляди до урните да си пуснат гласа и те няма да са депесари.....! тва са хора,които е можело и да не гласуват ,но сега ще....!!!
Иво , един от тия хора ще съм аз със сигурност - никой не харесвам и няма реално за кой да гласувам , но ще ида и ще си дам гласа за някоя дребна партия
Георги Пенчев
Точно това е целата на Доган

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Днес гледах "Бандите на Ню Йорк" и много ме влечатли следната реплика: "Винаги можеш да платиш на половината от бедните, за да убият другата половина"...
Без страх, без спирачка!
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
грешката на бай Тошо 89г е,че ги изсели,а трябваше да им направи по един ''сюнет''-ама от дъно за да спре популацията им 

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Не е в турците проблема, братле! За да "оцветя" думите си, ще ти публикувам един коментар от vbox7 под клип на чалга певицата Теодора...
"профил на tanq291 tanq291 каза:
Ей вземи се светни малко кво търсиш тук като не харесваш чалга бе ?!?? Не ми се зяпа прафила ти да видя сигурно слушаш Бетовен, нещо Моцард ?? Аз спец. слушам ХИП-ХОП,но щом пс става няма зн какъв стил е, скрий се !! "
Съдейки по профила, явно става дума за момиче 91-ви набор, тоест сега е на 18 години, което я прави правоспособен гласоподавател...Такива..."образци" има стотици хиляди по наща татковина...Това е "лошия" материал, за който говори Бат Бо, а не нашите баби и дядовци - комунисти! Според теб дали това момиче го интересуват националните интереси, кой е в парламента, кой управлява, какъв курс държи родината...
Имаше теми за "поколенито Х", за "поколението У"...Те трябва да бъдат обединени в тема за "поколението Ч"! Смятам "Ч"-то знаете от какво идва! "Ч"-то е рожба на прехода, най-лошото, което се е случвало на България, през цялата ни нова история! Заличаване на морал и ценности, пълен нихилизъм!
Ето тези...образи, решават вота на изборите!
Ей вземи се светни малко кво търсиш тук като не харесваш чалга бе ?!?? Не ми се зяпа прафила ти да видя сигурно слушаш Бетовен, нещо Моцард ?? Аз спец. слушам ХИП-ХОП,но щом пс става няма зн какъв стил е, скрий се !! "
Съдейки по профила, явно става дума за момиче 91-ви набор, тоест сега е на 18 години, което я прави правоспособен гласоподавател...Такива..."образци" има стотици хиляди по наща татковина...Това е "лошия" материал, за който говори Бат Бо, а не нашите баби и дядовци - комунисти! Според теб дали това момиче го интересуват националните интереси, кой е в парламента, кой управлява, какъв курс държи родината...
Имаше теми за "поколенито Х", за "поколението У"...Те трябва да бъдат обединени в тема за "поколението Ч"! Смятам "Ч"-то знаете от какво идва! "Ч"-то е рожба на прехода, най-лошото, което се е случвало на България, през цялата ни нова история! Заличаване на морал и ценности, пълен нихилизъм!
Без страх, без спирачка!
MatriX_Fucked написа:Не е в турците проблема, братле! За да "оцветя" думите си, ще ти публикувам един коментар от vbox7 под клип на чалга певицата Теодора...
ее много поспешни изводи правиш за това девойче
може и да са всякъкви по-младите - но едва ли са такива непукисти, че да не им пука за кого да гласуват - не вярвам да е за дсп
Все пак интернета е пълен с анти-дсп настроения в момента ....
къде от интернет , къде от родители , къде от по-големи приятели - се ще се сетят за правилния път
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
как па решихте ,че доган е некъв най-умния и тва целото го е сметнал и е изчислил точно на колко процента ше разцепи малките партии....!?!?
доган изпушва и тва е грешка-не е ход! неговите си ше гласуват за него ако ще и с кръст в гъза да излезе по телевизията!
не знам доколко гласуването за малки партии налива в неговата мелница ,но и бате бойко,бате не заслужава да управлява сам.
в крайна сметка всеки избира и решава!
моето решение е да гласувам така ,че бойко да управлява с дясна коалиция....!!! за дпс е ясно!! ако имахме силна държава и други геостратегически планове и влияния-дпс нямаше как да съществува ,щото противоречи на конституцията на страната!
доган изпушва и тва е грешка-не е ход! неговите си ше гласуват за него ако ще и с кръст в гъза да излезе по телевизията!
не знам доколко гласуването за малки партии налива в неговата мелница ,но и бате бойко,бате не заслужава да управлява сам.
моето решение е да гласувам така ,че бойко да управлява с дясна коалиция....!!! за дпс е ясно!! ако имахме силна държава и други геостратегически планове и влияния-дпс нямаше как да съществува ,щото противоречи на конституцията на страната!
SKISA написа:как па решихте ,че доган е некъв най-умния и тва целото го е сметнал и е изчислил точно на колко процента ше разцепи малките партии....!?!?
обясни по-подробно защо смяташ така
ако може де ...
- SKISA
-
-
ми елементарно е! обяснявано е сто пъти.
не може да се правят партии и организации на хора по верчески или националистически подбуди! не знам точните текстове ,но не можеш да направиш партия на будистите!както и на адвентистите от седмия ден! както и партия на бесарабските българи ! просто не може-забранено е от конституцията.
обаче има партия на мюсюлманите и на турците!! тва е дпс! а е забранено! и ако не се опасяваха ,че ше спретнеме нещо като в сърбия-до са да я нема ,а и турция е съвсем близо и ако ония се дръпнат ше ни папнат за минута е много! инач сме мноо ербап ,ма ако почнат да валат бомбите ше стане чудо.
така че запада е решил да има такава партия и я има! турците си я имат и си я ползват ! просто си спомнете кво стана в сърбия ,в косово и в македония и на коя страна застана запада !?!? на християнската или другата....!!!
тва е положението!!
не може да се правят партии и организации на хора по верчески или националистически подбуди! не знам точните текстове ,но не можеш да направиш партия на будистите!както и на адвентистите от седмия ден! както и партия на бесарабските българи ! просто не може-забранено е от конституцията.
обаче има партия на мюсюлманите и на турците!! тва е дпс! а е забранено! и ако не се опасяваха ,че ше спретнеме нещо като в сърбия-до са да я нема ,а и турция е съвсем близо и ако ония се дръпнат ше ни папнат за минута е много! инач сме мноо ербап ,ма ако почнат да валат бомбите ше стане чудо.
така че запада е решил да има такава партия и я има! турците си я имат и си я ползват ! просто си спомнете кво стана в сърбия ,в косово и в македония и на коя страна застана запада !?!? на християнската или другата....!!!
тва е положението!!
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Момчета, ще правите ли блокада, за да напишем едно e-mail-че до CNN да дойдат да отразяват
Може и на БТВ, само че те са малко... 

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
likesake написа:сори не зададох въпроса конкретно
Защо твоя избор е Бойко + дясната коалиция
това исках да те попитам
За да дадем шанс и на другите

- SKISA
-
-
likesake написа:сори не зададох въпроса конкретно
това исках да те попитам
моят избор не е бойко плюс дясната коалиция ,а бойко с някакво дясно настроено малцинство от парламента!
а защо-ми щото остават турците и комунистите ! нито едните ,нито другите са ми по душа!
бойко ще вземе тези избори ,но няма да има мнозинство да състави сам правителство. така че ше трябва да се коалира с някой и е най-нормалното да се коалира с десни партии! от там остават сдс,костов,рзс и атака примерно ! ония там-бизнес-ориентираните ги оставам настрана! от изброените нормални са само сдс и на костов! ерго -трябва да се коалира с някой от тях ! от там следва кви ше са съотношенията и смятам ,че е по-добре бойко да има по-ниско съотношение в такава коалиция ,за да не може да си вее байрака ,както му допада и е свикнал ! ерго-трябва да гласувам за некои от другите в коалицията! достатъчно ясно ли го обясних!?
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Ха-ха! Трябва да си доста наивен, за да смяташ, че има съществена разлика между левицата и десницата в България! На Бат Бо шансът му е да обедини гласовете и да управлява, не в коалиция със следващите 10 партийки, ами в една централизирана система, близка до президентската република! Тоест - всички министри и зам. ще ги назаначава той, от предварително подготвените листи с "подходящи" кандидати, а не да трябва да се "назначават" различни обекти от различни партии!
ПП. Това беше "отговора" ми на M3 E92 !
ПП. Това беше "отговора" ми на M3 E92 !

Без страх, без спирачка!
SKISA написа:likesake написа:сори не зададох въпроса конкретно
това исках да те попитам
моят избор не е бойко плюс дясната коалиция ,а бойко с някакво дясно настроено малцинство от парламента!
а защо-ми щото остават турците и комунистите ! нито едните ,нито другите са ми по душа!
бойко ще вземе тези избори ,но няма да има мнозинство да състави сам правителство. така че ше трябва да се коалира с някой и е най-нормалното да се коалира с десни партии! от там остават сдс,костов,рзс и атака примерно ! ония там-бизнес-ориентираните ги оставам настрана! от изброените нормални са само сдс и на костов! ерго -трябва да се коалира с някой от тях ! от там следва кви ше са съотношенията и смятам ,че е по-добре бойко да има по-ниско съотношение в такава коалиция ,за да не може да си вее байрака ,както му допада и е свикнал ! ерго-трябва да гласувам за некои от другите в коалицията! достатъчно ясно ли го обясних!?
да, ясно благодаря