"Гледам на теб само като на приятел"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Митоди яде мисо
Аватар

"Гледам на теб само като на приятел"

Мнение от Methodius » 28 Юни 2009, 23:58

Мой приятел ми прати статия, за съжаление изразяваща бруталната истина по отношение на несподелената любов .. Няма нищо по -болезнено от нея и неизбежният момент с "Гледам на теб само като на приятел" .. Една статия за всички, които са били, още са или са на път да станат "най -добрият приятел" ..
Ето я и статията:
Много те харесвам. Наистина. Ти си толкова мил и сладък, и изслушваш всичките ми проблеми, правиш ми комплименти. Но… ами наистина не мисля, че можем да станем гаджета. Ще е ужасно да позволим на секса да разруши страхотното ни приятелство, от което аз получавам всичко, от което се нуждая, а ти не получаваш нищо от това, което искаш. Не мислиш ли?

Знаех си, че ще ме разбереш. Ти винаги ме разбираш…

Автор: Кимбърли Пруит, публикувано в "The Onion"

Ние сме чудесни приятели, нали? Аз мога да ти споделя всичко, а ти знаеш, че винаги можеш да дойдеш при мен да ме слушаш как мрънкам и се оплаквам от работата си или колко грозна се чувствам тая сутрин. Ти не би искал да разрушиш такова приятелство, само за да ми бъдеш гадже и аз да те гледам с желание и копнеж в очите, нали? Разбира се, че не. Ако станем гаджета, това само ще усложни чудесната ми връзка с теб.

Просто… ти си ми най-добрият приятел и на мен би ми било много неприятно, ако това трябва да се промени само заради нещо, което ти отчаяно желаеш. Така де - вероятно може и да можем да излезем на няколко срещи, да се натискаме по пейките и така поне да оправдаем шестгодишния платоничен кошмар, в който ти живееш, но после какво? Как след това ще можем да сме пак приятели така, че аз отново да се възползвам от това, че ме харесваш, за да ти се обаждам винаги, когато имам нужда да си поприказвам с някого? Тази част от приятелството ни е толкова важна за мен.

Не. На нас ни е писано да бъдем много, много добри приятели и да да се виждаме само когато аз нямам гадже, но ми е нужно мъжко внимание, което да подхранва крехкото ми, но обсебващо его.

Всичко може да се промени, ако вкараме романтика в приятелството ни. Спомни си колко ужасна беше последната ми връзка - помниш ли как ти звънях в 3 сутринта да ти се оплаквам, че ТОЙ не отговаря на есемесите ми? Този, с когото се забих на прекрасното парти за рождения ми ден, което ти организира? С него правихме невероятно страстен секс всеки ден в продължение на четири месеца, а сега дори не си говорим. Боже, ще умра, ако такова нещо се случи между нас….

Освен това, можеш ли да си представиш да се видим голи? От толкова време те познавам, че ти си ми нещо като брат… с който на два пъти се целувах, като бях пияна и после никога не говорих с него за това. Ще е ужасно конфузно. И ако правим секс даже веднъж, после всеки път като идваш с мен да пазарувам, като ме изведеш да ядем сладолед или да ме разсееш след като съм имала напрегнат ден в работата, ти ще ме гледаш с оня поглед тип “виждал съм циците й“. Леле, не мога да се сетя за нищо по-неловко от това!

Така или иначе, на теб изобщо нямаше да ти хареса да съм ти гадже. Аз ще ти правя разни драми, ще имам нужда от много внимание и бавно ще осъзнавам колко те обичам. А и ако ти бях гадже, никога нямаше да мога да ти кажа за всичките тъпанари, с които ходя и да се преструвам, че не виждам колко ти е неприятно да слушаш за тях. Нека никога да не губим това - то е същината на нашето приятелство.

Но не унивай - ти си толкова забавен, умен и сладък, всяко момиче, освен аз, ще е истински щастлива да си й гадже. Ще намериш някоя, вярвай. И когато я намериш, аз внезапно ще почна да флиртувам с теб и да ти се натискам пред нея, за да може тя да ревнува и да не ти вярва, като й казваш, че сме само приятели. Обаче когато тя те зареже, ние отново няма да сме нищо повече.

Само най-добри приятели, завинаги.
Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS touring

Мнение от St.Dilov » 29 Юни 2009, 0:11

хем сърби,хем боли! ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от likesake » 29 Юни 2009, 0:15

ето в това не трябва да се превръща един мъж -в приятелка

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 29 Юни 2009, 0:25

Страхотна статия, авторът е хванал сентенцията на приятелските взаимоотношения. :mhihi:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 29 Юни 2009, 1:58

Абе Мето като го отворих това да го чета въобще не видях, че ти си го пуснал. Като го прочетох и веднага тръгнах да ти го пускам на скайпа щото точно за тебе се сетих ;)
Егати иронията пич. :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 29 Юни 2009, 6:00

Майна, тва жените са опасно нещо, никога не знаят какво точно искат :roll:
А конкретно за статията, супер ограничено мислене, както и на 98% от всички момичета/жени/ :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и се радва на живота...
Мечтае да кара: по немските аутобани....

Мнение от D_reamcatche_R » 29 Юни 2009, 6:43

Хареса ми статията :D Хех май всички са минали през това :) Най ми харесва момента в който ти обясняват колко си страхотен невероятен и всяка би била супер щастлива. :twisted:
Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 29 Юни 2009, 7:16

Напълно съм съгласен със статията, такова приятелство няма, всичко си е подхранване на женското его и наливане на вода в бездънен кладенец.
Само ако мъжа е :gay: такова приятелство има някакво бъдеще. Ама по вероятно е да му оправят резбата и пак да му бият шута :roll:
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 29 Юни 2009, 7:35

Това да не е продължение на една друга моя тема :

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... t=#1458157

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 29 Юни 2009, 7:46

:mhihi: :mhihi: :mhihi: мето мето мето не слушаш кат ти говориме и тва сие
ИзображениеИзображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 29 Юни 2009, 9:22

Абе секс да има-приятел,неприятел-боли ме

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 29 Юни 2009, 9:43

Това е за децката градина бе :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
Детайли за колата: С чио чипс :D

Мнение от **Novobraneca » 29 Юни 2009, 9:44

Е тва е моя филм ся, но мисля да излизам от него ;) Статийката е много хубава и вярвам че всеки е имал поне една несподелена любов :)
ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК ;) [OO==[|][|]==OO] ;)
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 29 Юни 2009, 10:11

**Novobraneca написа:Е тва е моя филм ся, но мисля да излизам от него ;) Статийката е много хубава и вярвам че всеки е имал поне една несподелена любов :)

Аз не съм преживявал подобни трагедии смятам да споделя.
За сега съм само от страната на "разочарователя" :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 29 Юни 2009, 11:37

Едно допълнение към тази статия което аз съм съчинил...

Куфар!? Що е то?
*Куфар(и) това е мъж/са мъже, които жените влачат като куфар със себе си! Основна функция е:
- често се използват за "плащане" (оправяне на дреболията) на с-ки в заведенията;
- разхождане на кучето (когато стопанката е заета);
- персонален шофьор или "такси без апарат";
- кофа за нерви (сиреч добри слушатели за "сълзливи драми");
- "дръж ми чантичката" (накратко закачалка) докато пробвам новите обувки на "Лаура..";
- Масаж на тялото и краката след тежкия работен ден

Жокер: За да си намери една жена "куфар", ще трябва мъничка доза флирт, големи обещания ...и ЗАБОГА никога, ама никога да не му казва че го чуства само като приятел !
За предпочитане е да се търси "мулти-функционален куфар" или микс от "материално осигурен, с добра визия (да служи за бодигард и да плаши нахалници) и хигиена, да разбира от ремонт на автомобили и строителство, да не говори без да го питат, да е в крак с дамската мода и с проблематиката относно "Забранена любов"
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Следваща

Назад към Извън Темата