Гражданско неподчинение: Време е!
Модератор: Общи модератори
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Бе то ясно, че няма голяма разлика... Като чета как някои хора прескачат от партия на партия... От ляво вдясно, от дясно вляво... 

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
5
M3 E92 написа:Момчета, ще правите ли блокада, за да напишем едно e-mail-че до CNN да дойдат да отразяватМоже и на БТВ, само че те са малко...
пет-шест автомобила няма нищо да направим...
Мегов, съжалявам, че имаш толкова малка подкрепа!
Надявам се след поста ми, да има по-голяма активност.
По темата...
Преди малко свърши "На 4 очи"
и следва рекламата, преди вечерните новини по Нова ТВ...
излиза Ковачки, пред "Св.Александър Невски" с цитат
Ще цитирам дословно, моя отговор... след изказването му... (върнете се назад и прочете поста ми по отношение на събирането на старите автомобилни гуми в България.) Има няма 3 страници назад е поста ми.
Колегата ми изгоря с 1200 лв. последна заплата, колежка от Лазерно оптични технологии с 800 лв... и така, до края на света!
Съжалявам момчета, но аз съм работила към Холдинга му и много неща са ми ясни. Това е един от Холдингите и партията "Лидер", които са обръч на ДПС.
Затова Ковачки сипе тези думи в телевизии и медии, "Важното е да си взимате заплатите" за да гласуват за "Лидер" респективно за ДПС. Така се плаща и в момента.
Надявам се след поста ми, да има по-голяма активност.
По темата...
Преди малко свърши "На 4 очи"
и следва рекламата, преди вечерните новини по Нова ТВ...
излиза Ковачки, пред "Св.Александър Невски" с цитат
"Най-важното е, всички да си вземат заплатата"
Ще цитирам дословно, моя отговор... след изказването му... (върнете се назад и прочете поста ми по отношение на събирането на старите автомобилни гуми в България.) Има няма 3 страници назад е поста ми.
- ПЕДЕРАС! Ти ми дължиш 700 лева заплата, която така и не си я взех, след като напуснах преди 2 и половина години. И напуснах, защото не бях взимала поредни 3 месеца заплата!
Колегата ми изгоря с 1200 лв. последна заплата, колежка от Лазерно оптични технологии с 800 лв... и така, до края на света!
Съжалявам момчета, но аз съм работила към Холдинга му и много неща са ми ясни. Това е един от Холдингите и партията "Лидер", които са обръч на ДПС.
Затова Ковачки сипе тези думи в телевизии и медии, "Важното е да си взимате заплатите" за да гласуват за "Лидер" респективно за ДПС. Така се плаща и в момента.

Да караш Peugeot е страст!
Това е абсолютен факт, напълно ти вярвам, защото аз работих за един от приятелите на Ковачки и в момента, в който някой искаше да напусне, не си получаваше заплатата. Или в един момент на някой спираше да плаща голяма част от парите и хората просто теглеха по една майна на парите и си тръгваха сами. На тяхно място идваха следващите "балами", на които се обещаваха същите прекрасни условия, голечи заплати, ръст в кариерата и т.н. сладки приказки.
В момента същият този "бизнесмен" обикаля предприятията си и ги строява, да не би някой работник да се обърка и да пусне бюлетина, различна от тази на Лидер.
В момента същият този "бизнесмен" обикаля предприятията си и ги строява, да не би някой работник да се обърка и да пусне бюлетина, различна от тази на Лидер.
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
SKISA написа:как па решихте ,че доган е некъв най-умния и тва целото го е сметнал и е изчислил точно на колко процента ше разцепи малките партии....!?!?
доган изпушва и тва е грешка-не е ход! неговите си ше гласуват за него ако ще и с кръст в гъза да излезе по телевизията!
не знам доколко гласуването за малки партии налива в неговата мелница ,но и бате бойко,бате не заслужава да управлява сам.
в крайна сметка всеки избира и решава!
моето решение е да гласувам така ,че бойко да управлява с дясна коалиция....!!! за дпс е ясно!! ако имахме силна държава и други геостратегически планове и влияния-дпс нямаше как да съществува ,щото противоречи на конституцията на страната!
Щом и Скиса се включи, значи нещата наистина са много зле и трябва да се променят.
Благодаря за подкрепата!
Touring & windsurf club
...
Мероприятие ще има. Там ще има българи които ще дойдат с тази идея. Дали ще са от авто форумите или ще са от РЗС, Атака, ВМРО,Гвардия и т.н. това няма значение.
Гражданска позиция има - това трябва да спре.
Така или иначе нещата ще се изкривят от политическата неоходимост.
Всеки който дойде ще е в плюс за идеята. Ако пътуваме напразно и там са разгонили хората, жалко-направили сме каквото трябва.
После ще може да се сърдим, само на себе си. А подсмърчането ще е 4 години, ако нещата не се променят.
Гражданска позиция има - това трябва да спре.
Така или иначе нещата ще се изкривят от политическата неоходимост.
Всеки който дойде ще е в плюс за идеята. Ако пътуваме напразно и там са разгонили хората, жалко-направили сме каквото трябва.
После ще може да се сърдим, само на себе си. А подсмърчането ще е 4 години, ако нещата не се променят.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Най-добре да се организират такситата в БГ, защото по-организирани хора от тях в държавата няма
А ние спокойно можем да ги подкрепим, като им платим горивото до там.

А ние спокойно можем да ги подкрепим, като им платим горивото до там.
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
А те както сега са ги напускали тези турски сериали.. Мани, по-добре не.M3 E92 написа:... Може и на БТВ, само че те са малко...

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
няма ме 5 дена и ски кво станало направо пълна лудница... .
Са ще Ви пусна Дами и Господа 3 линка, единия е от рекламата за гласуването в кв.Македония
а другия е една мотивираща реч събрана от емнайсет филма... а последния е от един фил...
http://www.youtube.com/watch?v=x3wcO-hBAV4
http://www.vbox7.com/play:742ea157
http://www.youtube.com/watch?v=43oh6c9j9vk
само да кажа, че последното важи за всеки спорт, за всяка работа, и за всяка държава...
Незнам дали затваряне на границите ще свърши работа, Но знам че няма да я задържим затворена дори и 1час ако зад нас няма ГРЪБ... Бях 1997 ли беше когато аха аха да запалим парламента и КВО стана ВСИчко беше режисирано... направо да повърнеш... А не е ли по добре да се съберем ВСИЧКИ форуми и да заведем един колективен иск в съда за ПРЕКРАСНИТЕ ни пътища по градовете селата и между тях, за почистването на градовете от боклук, за почистването зимата, за това че няма канализация и кво ли още не. Не направихме революция когато можехме... сега е късно, трябва да стане като използваме правата си, те са си наши има го в закона ама никой не ги използва.... Смеем се на Македонците, че ги заличават от лицето на земята там некви шиптъри... а нас тук ни заличават Турците - или поне тез дето се правят на такива... но с Финансови интереси, защото лапаницата е грандиозна и никой няма да я остави току така. Абе отвратна история...ама май всичко е по сценарии тва е...
Са ще Ви пусна Дами и Господа 3 линка, единия е от рекламата за гласуването в кв.Македония

http://www.youtube.com/watch?v=x3wcO-hBAV4
http://www.vbox7.com/play:742ea157
http://www.youtube.com/watch?v=43oh6c9j9vk
само да кажа, че последното важи за всеки спорт, за всяка работа, и за всяка държава...
Незнам дали затваряне на границите ще свърши работа, Но знам че няма да я задържим затворена дори и 1час ако зад нас няма ГРЪБ... Бях 1997 ли беше когато аха аха да запалим парламента и КВО стана ВСИчко беше режисирано... направо да повърнеш... А не е ли по добре да се съберем ВСИЧКИ форуми и да заведем един колективен иск в съда за ПРЕКРАСНИТЕ ни пътища по градовете селата и между тях, за почистването на градовете от боклук, за почистването зимата, за това че няма канализация и кво ли още не. Не направихме революция когато можехме... сега е късно, трябва да стане като използваме правата си, те са си наши има го в закона ама никой не ги използва.... Смеем се на Македонците, че ги заличават от лицето на земята там некви шиптъри... а нас тук ни заличават Турците - или поне тез дето се правят на такива... но с Финансови интереси, защото лапаницата е грандиозна и никой няма да я остави току така. Абе отвратна история...ама май всичко е по сценарии тва е...
Пичове,от Пловдив съм,с вас съм твърдо за тази идея,и по пътя за блокадата съм с вас,обаче ако има някой от тук,нека ми пише на лично да тръгнем заедно към мястото,на което ще се срещнем.Понеже нямам време да изчета цялата тема моля някой да ми пише кога и къде се чакаме и каква е процедурата,аз ще забера с мен няколко коли надявам се,но и колегите от Пловдив да пишат.
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Последно?
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's

2x Alpine white E30's