"Гледам на теб само като на приятел"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от likesake » 29 Юни 2009, 15:54

Е.Димитров написа:
hemicharger написа:
///M3 написа:Направете си задушена обстановка, наргиленце, пиене... пък после ще има "чувствам те по-близък" :winky: :mrgreen:

Абе една жена реши ли че "те чуства само за приятел", няма трикове, които да помогнат :mhihi:

Има ,казва се "Врът и чао"

То с това положение - като си се поставил 1-2 години като приятел трудничко ще го промениш- просто жената гледа на такъв обект като на приятелка , не като на пич.
Нали тя е свикнала да те използва само за разговори , а не по предназначение :twisted:
Но понякога такова приятелство е и полезно - примерно тя може да те запознае със сексапилните си приятелки или да те почерпи вкусен обяд..
Обаче .... труда не се заслужава , защото в повечеото случаи си просто едно кошче за душевни отпадъци - най вече се оплакват как не им върви с други в любовта..... Това не го измислям - няколко познати са в сходно положение.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E91 330D
Детайли за колата: Touring

Мнение от dblos » 29 Юни 2009, 16:16

За съжаление има много истина, а и при мен се е случвало много пъти да чувам думите: "много си мил,много си добър с мен,но те чувствам като приятел и искам да останеш като такъв" и в такива моменти ти се иска да се подложиш на лечение с оперативна намеса от вируса Любов и повече никога да не страдаш от симптомите му ....
И моканина погледна нагоре,слънцето блестеше в очите му и каза...боже,колко мъка има на тоя свят,боже!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus IS200

Мнение от Mind_Control » 29 Юни 2009, 16:24

likesake написа:
Е.Димитров написа:
hemicharger написа:
///M3 написа:Направете си задушена обстановка, наргиленце, пиене... пък после ще има "чувствам те по-близък" :winky: :mrgreen:

Абе една жена реши ли че "те чуства само за приятел", няма трикове, които да помогнат :mhihi:

Има ,казва се "Врът и чао"

То с това положение - като си се поставил 1-2 години като приятел трудничко ще го промениш- просто жената гледа на такъв обект като на приятелка , не като на пич.
Нали тя е свикнала да те използва само за разговори , а не по предназначение :twisted:
Но понякога такова приятелство е и полезно - примерно тя може да те запознае със сексапилните си приятелки или да те почерпи вкусен обяд..
Обаче .... труда не се заслужава , защото в повечеото случаи си просто едно кошче за душевни отпадъци - най вече се оплакват как не им върви с други в любовта..... Това не го измислям - няколко познати са в сходно положение.

Тогава просто и предлагаш да станете Фъкфрендс и работата заспива :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 29 Юни 2009, 17:36

Е.Димитров написа:Абе секс да има-приятел,неприятел-боли ме

баш аз и на брат4етките тва им обяждам :mhihi:
ИзображениеИзображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 29 Юни 2009, 20:04

Такаааммм...
Темата е доста интересна... Първо ми стана тъжно, после се замислих и накрая се счупих от смях... /особено за куфара :mhihi: :mhihi: :mhihi: /
Сега да кажа...
Това за "само приятели" е така, стане ли 1 мъж само приятел трудно може да се класира за друго /дори и като куфар да е най-идеалният на света :mhihi: /
Но има и друго нещо, че когато мъжете не мислят само за секс и възприемат жената като личност - без значиние, че е от друг пол, приятелство може да има. Отделен е въпроса, ако той не иска да й е само приятел и се надява да излезе нещо повече, тогава нещата отиват към - Адиос и кой от къде е :) Според мен всичко е въпрос на характер, светоусещане и т.н.
Аз лично имам доста приятели, които определено не използвам за "куфари", не ми правят комплименти повече от нормалното за човешките взаимоотношения и не искат да спят с мен, а ДА и не са минали под дъгата!!! :)
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 29 Юни 2009, 20:24

При разнополовите "приятели" винаги поне единия иска да изе*е другия. Имах едни познати, дето бяха и 2-та. Като ги напих голям сеир, но все пак показателно. А в темата има много истини, прочетете мненията, не само да ги видите и ще разберете.

По-здрави или поздрави на всички, кой каквото си хареса.
Изображение
От тогава русото не е на мода.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Evangeline » 29 Юни 2009, 20:46

Обикновено зад "да си останем приятели" стои "аз нямам сексуално влечение към теб", защото ако една жена усеща един мъж като мъж дори и той да не е толкова мил и да не изслушва всичките и проблеми, това няма да е пречка
Dont run in front of my car, you gonna get TYRED!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: МБ W140 V8

Мнение от sharksfin » 29 Юни 2009, 21:20

аз пък под най-добър приятел разбирам х*й в стъклен emergency case, на който пише разбий в краен случай. Сиреч, че тя знае, че каквото и да стане, няма да й каже "не". и ако не намери нещо друго, най-добрият приятел винаги ще й е под ръка (или между краката - извинете за израза, ама си е така). Не се е родил човекът, който ще ме убеди, че един мъж е готов да ходи подир г*за на някоя жема - да й слуша всичките глупости (особено без да е пряко или косвено въвлечен в тях), да ходи с нея по магазини и кафета и да й бъде душевното кошче за боклук, без да си мечтае (или без да крои пъклени планове) как да я ..... вкара в кревата. Да скъпи дами, той не ви е най-добрият приятел, той просто иска да прави секс със вас, просто е избрал грешната стратегия.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 29 Юни 2009, 21:25

спрайт знае истината......!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 29 Юни 2009, 21:42

:D не, Швепс!
Да караш Peugeot е страст!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от SvetlyoSvetlyo » 29 Юни 2009, 21:44

Както казва един мой много добър приятел..... "Приятел жена няма... има жени, които искаш да е*еш и такива, които си се опитал, но нямаш никакъв шанс или такива, които са ти беззразлични и нямаш никакви мисли свързани с тях" :D Донякъде има логика в неговите думи, но аз не мисля точно така :D Поздрави!!! :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от t060 » 29 Юни 2009, 21:53

SKISA написа:спрайт знае истината......!!!

А баш! :yes:
Обратното, също е вярно, "ВЕРВАЙТЕ МИ!" Просто са по-малко случаите, защото пием и мислим за секс малко повече от жените или поне повече ни личи.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 29 Юни 2009, 21:53

Само не мога да разбера, защо с "най-добрия приятел" /звучи като от лексикон за 5 клас/ трябва да се правят все лигави неща - или такива давате за пример, или само с някакви лигли общувате :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от t060 » 29 Юни 2009, 21:57

Една, жена, може да има колкото си иска "най-добри" приятели. Даже понякога знаят един за друг и се познават. Бе въобще у нас има к*рви с гоелми "фен клубове" от такива момченца. И аз членувам е един, ама утре ставам председател и го разформировам. Лека от мен, че и утре е ден.
Изображение

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 29 Юни 2009, 21:59

Да и има жени които отблъскват истинските приятели заради некви преходни връзки :)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата