"Гледам на теб само като на приятел"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 01 Юли 2009, 9:47

добре де, някой има ли наблюдения или само седите по нощите във форума и се гледате :D
ей ви моите наблюдения: като решиш да отсвириш такава мацка, ставаш най-важния и най-готиния, ама вече е късно :winky:
Изображение
От тогава русото не е на мода.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E91 330D
Детайли за колата: Touring

Мнение от dblos » 01 Юли 2009, 10:10

Methodius написа:
BMWALPINA написа:Да и има жени които отблъскват истинските приятели заради некви преходни връзки :)

Обажда ти се в 3 през ноща - ставаш и тръгваш без да се замислиш, защото знаеш, че тя си заслужава .. Тогава да не би да си глупак ? Ми не - просто си влюбен, казваш си - по- добре така, отколкото да не я виждам изобщо;)

Според мен това не е начина,това е начин да се измъчваш сам! Ако така са се стекли нещата че една връзка се разпада по желание на единия,винаги другиа страда.И ако ти си потърпевшия и чуеш коментираната реплика "само приятели", да може,но първо трябва да мине N брой време,да ти се случат някой неща,да поодмине липсата,желанието и etc. И да тогава може да се стигне до приятелство,но след прекратяване на една връзка няма как да сте приятели без да премине гореспоменатиая период,за това по добре не тичай в 3 презноща ,

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 01 Юли 2009, 10:14

Гадно. Много гадно.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 01 Юли 2009, 10:25

Не съм ви чел всичките мнения, но доколкото ви познавам ми е ясно за какво иде реч! На Андрей съм му казвал някой неща и ми знае мнението.

От гледна точка на опита(до колкото го имам), от гледна точка на годините(35, а тази 36) ви кавам че м/у мъж и жена може да има приятелство или след секса, или ако мъжа/жената са гей!

И аз съм брал ядове като младеж, че даже и имах чисто приятелство с жена до скоро, и може би грешката е че не сте(сме, съм) достатъчно настоятелни!
Има един лаф: "Няма жена която да не иска, има мъже който незнаят как да си поискат!"

Поздрави!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 01 Юли 2009, 10:45

Аз пък имам опит и мога да ви кажа че след подобни реплики съм правил най-добрия и продължително-изтощителен , размазващо-разтърсващ секс,за съжаление много рядко са ми казвали подобни неща,освен това да "забиеш" някоя девойка е толкова лесно и елементарно,да я из*чукаш пък е още по-лесно,но да я разкараш-ето това е истинската дилема и истинската трудност!!!

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 01 Юли 2009, 11:02

dblos написа:
Methodius написа:
BMWALPINA написа:Да и има жени които отблъскват истинските приятели заради некви преходни връзки :)

Обажда ти се в 3 през ноща - ставаш и тръгваш без да се замислиш, защото знаеш, че тя си заслужава .. Тогава да не би да си глупак ? Ми не - просто си влюбен, казваш си - по- добре така, отколкото да не я виждам изобщо;)

Според мен това не е начина,това е начин да се измъчваш сам! Ако така са се стекли нещата че една връзка се разпада по желание на единия,винаги другиа страда.И ако ти си потърпевшия и чуеш коментираната реплика "само приятели", да може,но първо трябва да мине N брой време,да ти се случат някой неща,да поодмине липсата,желанието и etc. И да тогава може да се стигне до приятелство,но след прекратяване на една връзка няма как да сте приятели без да премине гореспоменатиая период,за това по добре не тичай в 3 презноща ,

Напълно подкрепям. Наистина това е до време идва един слънчев ден и осъзнаваш, че вече всичко е по ново му няма чувства няма нищо. Единствените чувства са само приятелски и гледаш винаги да помагаш, като на приятел, а не като бленувания човек. Остава ти болно само от лъжите, но ако истиснко приятелство всичко се прощава.

Желязната лейди
Аватар
Кара: Е36 Touring

Мнение от elica lazarova » 02 Юли 2009, 9:50

!!Asen_X написа:
Methodius написа:А ти .. ? :roll: :roll:

А ти? :twisted:

Дали нямам наблюдения?! И тримата ви питам! И тримата сте наясно, че имам. И върху на Методи случая, и върху на Андрей! Така че, Андрейчо, спокойно, не се впрягай :mhihi: ;)

EDIT: Извинявам се на Асен, не съм разбрала към кого е насочен въпроса... :uups:
Последна промяна elica lazarova на 03 Юли 2009, 12:26, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 02 Юли 2009, 13:23

То жената която не ни е пуснала е като изтърваната риба-най-голямата. Няма смисъл човек да се впряга от такива работи, казвам си "Тая кифла няма никакъв вкус и не разбира от мъже" и си търся някоя, която да ме оцени и да и е приятно с мен и така. Никакъв смисъл няма да се напомпва и без друго разплутото его на някоя си, като се разстройваме от това, че ни е отказала, не си заслужава. И предвид на това какви завистливи създания са много от тях, най- болезненото възмездие е, да те види, че си с друга и на нея и е приятно в твоята компания.
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 02 Юли 2009, 14:56

saleen написа:То жената която не ни е пуснала е като изтърваната риба-най-голямата. Няма смисъл човек да се впряга от такива работи, казвам си "Тая кифла няма никакъв вкус и не разбира от мъже" и си търся някоя, която да ме оцени и да и е приятно с мен и така. Никакъв смисъл няма да се напомпва и без друго разплутото его на някоя си, като се разстройваме от това, че ни е отказала, не си заслужава. И предвид на това какви завистливи създания са много от тях, най- болезненото възмездие е, да те види, че си с друга и на нея и е приятно в твоята компания.

По-правилно би било да се замислиш аджеба, защо тази девойка не те желае, защо си "негоден" в нейните очи, предполагам ще е по-градивно за самият теб, другият вариант си го посочил и съм сигурен, че повечето са на този принцип: "щом не ме иска, значи не разбира", добре де, ами ако е точно обратното?! Аз и по-напред в темата го писах, че вариантите са хиляди, алтернативите също, така че да се пишат подобни "заклинания" е меко казано смешно, още повече когато не говорим за емоциите на 18-20 годишен чекид*ия...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 02 Юли 2009, 15:31

Абе що си мислите че милите дами са някакъв капацитет за отценяване,хората са казали"не може да имаш доверие на някой който всеки месец кръв пуска а не мре" (разбира се в кръга на майтапа)
По въпроса,мъжете сме виновни(не аз в часност,но по голямата част от мъжете),виновни сме щото за един секс по-голяма част от колегите (е айде в духа на форума) Е90 ще и подарят,ми нормално е после да сме шушляци останалите потребители и кандидат потребители на момата като искаме да я полазим срещу едно кафе и една фафла

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 02 Юли 2009, 17:00

Кеф цена няма ;) :D

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 02 Юли 2009, 18:23

dblos написа:

Това е много субективно. Всеки си приема нещата по свой си начин.
Поне при мен нито желанието отмина, нито интереса изчезна, нищо....с тази разлика, че бяхме разделение и въпреки че не се виждахме често.....накрая така стана, че отново сме заедно и не съжалявам за решението си да се съберем.

Гадна ситуация, не съм попадала в такава...и не знам..

ЕДИТ:

... Mark was in love with Jenny the first day he saw her. They work together in the same team and have been very good friends. They usually talk about work and some of the personal life, Mark knows she is single, and wants to ask her out. But... is afraid of loosing a friend and a great colleague... it's been almost eight months but still he is not sure what is in her mind...

Today Jenny has returned from two weeks vacation, she tells Mark about her boyfriend she made during the vacation... There is a sad smile on Mark's face... he is not sure how to react... Seeing Mark's face Jenny speaks in her mind - "Mark I am sorry... but I waited for you for eight months..."
Последна промяна ((:BuKcu:)) на 02 Юли 2009, 21:23, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 02 Юли 2009, 19:01

Projektzwo написа:
saleen написа:То жената която не ни е пуснала е като изтърваната риба-най-голямата. Няма смисъл човек да се впряга от такива работи, казвам си "Тая кифла няма никакъв вкус и не разбира от мъже" и си търся някоя, която да ме оцени и да и е приятно с мен и така. Никакъв смисъл няма да се напомпва и без друго разплутото его на някоя си, като се разстройваме от това, че ни е отказала, не си заслужава. И предвид на това какви завистливи създания са много от тях, най- болезненото възмездие е, да те види, че си с друга и на нея и е приятно в твоята компания.

По-правилно би било да се замислиш аджеба, защо тази девойка не те желае, защо си "негоден" в нейните очи, предполагам ще е по-градивно за самият теб, другият вариант си го посочил и съм сигурен, че повечето са на този принцип: "щом не ме иска, значи не разбира", добре де, ами ако е точно обратното?! Аз и по-напред в темата го писах, че вариантите са хиляди, алтернативите също, така че да се пишат подобни "заклинания" е меко казано смешно, още повече когато не говорим за емоциите на 18-20 годишен чекид*ия...

И да поставя нейната оценка на собствената си самооценка? Никога! Все едно да кажа-"моето мнение няма значение". Аз човека с който искам да живея съм си го намерил и от позицията на човек, когото разни кифли са разигравали мога да го напиша по този начин, защото съм го изпитал върху себе си. Не е нужно всяка да те харесва, ако си внушаваш тая глупост ще си в постоянна фрустрация, че не отговаряш на нечии критерии, които впрочем се менят по няколко пъти дневно, а във фазата на месечното разположение са направо космически :winky:
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 02 Юли 2009, 19:39

малко да се намеся не на място :mhihi: :mhihi: :mhihi: :Компромиса между стратегиите на мъжкия и женската за чифтосване се нарича 'романтика' :P :winky:

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 02 Юли 2009, 19:44

elica lazarova написа:
!!Asen_X написа:
Methodius написа:А ти .. ? :roll: :roll:

А ти? :twisted:

Дали нямам наблюдения?! И тримата ви питам! И тримата сте наясно, че имам. И върху на Методи случая, и върху на Андрей! Така че, Андрейчо, спокойно, не се впрягай :mhihi: ;)

Споко не се впрягам, както ти казах не визирам теб, така че ти не се впрягай :mhihi: . Чухме се разбрахме се ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата