Имате ли наблюдения за Фирма: ЕВРО 07 АД ?
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Yed
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 01 E46 318
Колега НЕ почвай там работа подиграват се с служителите си за някъкви мизерни пари ходил съм там на интервю за търговски представител и ми стана ясно ако ти се бачка за 350лв ти си човека

- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Eva* написа:
Теб за какво те чинят там? Че те имат и летящи доставчици на стоки по магазините и работата хич не е малко.
Спедиция, логистика и контрол.
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Като бивш техен служител,ще сложа тази иконка
Общо взето ще работиш два месеца без да ти плащат,за почивки и т.н.,забрави ... работи се и на Коледа и Нова година ..... За смяна с колега трябва добре да се неведеш,защото си имаш шефове ...
Сега за добрата страна .... Осигуряват те над минимума,което е много добре ..... Конкретно ти ще отговаряш за придвижването на стоката от едно място на друго и т.н.!Работи се на две смени, от 08-18 и от 9,3-19,30 .... мисля .... Тези длъжности като твоята не се влиаят от това .... Те май са от 9-18 ....
Сега аз там бях продавач-конслултант,но преди това изкарах месец в склада за "обучение" ..... Но аз като бивш служител на А+ поседях само 2-3 седмици в склада
Наблюдения над твойта позиция нямам,за жалост!
Все пак се подсигури!!! Няма да получиш пари веднага,чак накрая на вторият месец! Заплата се взема веднъж на месец,аванс няма,та ако ще и на самият Тодоров да звъннеш!
Премисли го добре! И имай впредвид горното,и все пак се огледай за нещо друго!

Общо взето ще работиш два месеца без да ти плащат,за почивки и т.н.,забрави ... работи се и на Коледа и Нова година ..... За смяна с колега трябва добре да се неведеш,защото си имаш шефове ...
Сега за добрата страна .... Осигуряват те над минимума,което е много добре ..... Конкретно ти ще отговаряш за придвижването на стоката от едно място на друго и т.н.!Работи се на две смени, от 08-18 и от 9,3-19,30 .... мисля .... Тези длъжности като твоята не се влиаят от това .... Те май са от 9-18 ....

Сега аз там бях продавач-конслултант,но преди това изкарах месец в склада за "обучение" ..... Но аз като бивш служител на А+ поседях само 2-3 седмици в склада

Наблюдения над твойта позиция нямам,за жалост!
Все пак се подсигури!!! Няма да получиш пари веднага,чак накрая на вторият месец! Заплата се взема веднъж на месец,аванс няма,та ако ще и на самият Тодоров да звъннеш!
Премисли го добре! И имай впредвид горното,и все пак се огледай за нещо друго!

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Zaho написа:Eva* написа:
Теб за какво те чинят там? Че те имат и летящи доставчици на стоки по магазините и работата хич не е малко.
Спедиция, логистика и контрол.
колега, аз съм в бранша с авточастите и ще ти кажа - те постоянно търсят хора

работата е нечовешка, а заплащането смешно!
спедиция, логистика и контрол при тях означава "СКЛАДАДЖИЯ"

Айде, да не е склададжия... да го кажем че може да го назначат за "бързи доставки до магазини на други едри клиенти". Т.н. летящи доставчици. Все едно работи за Еконт или Спиди...
Дано се бъркам... защото тълкуванията може да бъдат различни, в различните фирми, естествено. Хич не искам, да го плаша, естествено.
Във всички вериги в сферата на авточастите и автоуслугите е така. Работи се всеки ден - без НЕДЕЛЯ! Събота до 14,00 ч. е администрацията, до 16,00 ч. са магазините /или поне, докато има клиенти/. Аз затова и в един момент напуснах голяма верига магазини и сервизи. 8 години - само 1 неделя в седмицата, за нищо не ти стига. Нищо, че бях в администрацията.
Прав е колегата... Бъдни вечер, 3 март и други национални празници, са за другите. Е, в това число "другите" съм вече и аз, от няколко години и се родих просто.
За заплащането в Евро 07 няма как да дам коментар, но почти навсякъде искат много труд и себе отдаване придружено с много недоверие, срещу много потупвания по рамото.
Zaho Я, дай другите предложения.
Дано се бъркам... защото тълкуванията може да бъдат различни, в различните фирми, естествено. Хич не искам, да го плаша, естествено.
Във всички вериги в сферата на авточастите и автоуслугите е така. Работи се всеки ден - без НЕДЕЛЯ! Събота до 14,00 ч. е администрацията, до 16,00 ч. са магазините /или поне, докато има клиенти/. Аз затова и в един момент напуснах голяма верига магазини и сервизи. 8 години - само 1 неделя в седмицата, за нищо не ти стига. Нищо, че бях в администрацията.
Прав е колегата... Бъдни вечер, 3 март и други национални празници, са за другите. Е, в това число "другите" съм вече и аз, от няколко години и се родих просто.
За заплащането в Евро 07 няма как да дам коментар, но почти навсякъде искат много труд и себе отдаване придружено с много недоверие, срещу много потупвания по рамото.

Да караш Peugeot е страст!
- ивчо
- старши ентусиаст
-
Eva* написа:Айде, да не е склададжия... да го кажем че може да го назначат за "бързи доставки до магазини на други едри клиенти". Т.н. летящи доставчици. Все едно работи за Еконт или Спиди...
Е това баш къде го разбра .... Централният склад + още два три магазина бачкат и в неделя .....
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
Заплащането е абсолютно адекватно, в сферата с авточасти работя доста отдавна (на много различни позиции) и мога да ти кажа най-положителното при тях е че осигуровките са добри, работната седмица е 5 дена, а на като в повечето фирми 6, частите им са боклуци, но това теб не те интересува. Както каза колегата по-горе работници винаги търсят, персонала им е на 90% неграмотен и недостатъчно обучен, работното време им е на смени. Те са може би най-голямата верига за авточасти в България-имат над 800 човека персонал. Най-вече бъди сигурен на каква позиция отиваш, защото накрая да не се получи така че кандидатстваш за склададжия или шофьор .
Ако имаш някакви въпроси питай на ЛС.
Ако ти трябва някаква помощ свързана с тях мога да ударя едно рамо.
Кой ще ти води интервюто ?
ПС. доставките им са едни от най-трагичните (няма нищо бързо в тях)
Ако имаш някакви въпроси питай на ЛС.
Ако ти трябва някаква помощ свързана с тях мога да ударя едно рамо.
Кой ще ти води интервюто ?
ПС. доставките им са едни от най-трагичните (няма нищо бързо в тях)
ивчо написа:Е това баш къде го разбра .... Централният склад + още два три магазина бачкат и в неделя .....
Обърна ли внимание, какво съм написала, преди да цитираш Неделята?...
Eva* написа:Във всички вериги в сферата на авточастите и автоуслугите е така.
Явно, те правят едно рядко изключение...
Това, че работят и в неделя, говори още по-зле... Дано е на дежурства, защото българите си правят колите в събота, в неделя релаксират... Кофти логика на управата. Явно бачкат и в неделя, за да правят разбор на оборота, продажби и зареждания на лимитирани и изчерпани количества. И евентуално, ако някой закъса в неделя, да имат резервен вариант. Похвално, наистина,... но не добре за персонала.
Да караш Peugeot е страст!
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Значи- имам 3-4 приятелчета там- 2-ма сега напускат!
Мизерия до дупка- лошо отношение, късане на нерви-мнооооооооооого работа/ защото частите им са пълен боклук но народа няма пари и се хвърля на евтинийките/ често ще ти се налага да работиш по празниците........да не продължавам
Мизерия до дупка- лошо отношение, късане на нерви-мнооооооооооого работа/ защото частите им са пълен боклук но народа няма пари и се хвърля на евтинийките/ често ще ти се налага да работиш по празниците........да не продължавам

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- x-ekutor
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 оригинал
- Мечтае да кара: недокосната Е30
Колега,като настоящ служител на фирмата ти давам съвет да не се занимаваш с това предложение.Ще се опитам да ти опиша плюсовете и минусите и сам да си прецениш.Значи:
+заплатата я вдигат на всеки 6 месеца.Моята като на служител повече от 2 години е 4 цифрена,но май и в другите фирми от бранша е такава
+осигуряват те на колкото взимаш и почваш веднага с договор
+работиш 5 дена в седмицата с 9 часов работен ден и 1 час почивка,но почивните дни са в различни дни,не само уикенда
+заплатите никога не са закъснявали
+можеш да теглиш кредит от Райфанзен Банк на половин лихва от пазарната (има някакъв договор м/у двете фирми)
-заплатата я получаваш през втория месец
-в повечето време няма да имаш възможност да си ползваш цялата обедна почивка
-работи се през цялата година,няма значение празници,делници,кой както се случи по график
-има адски много работа.През уикенда е най-много,особено неделя.Поне тук във Варна в неделя куцо и сакато идва да пазари,а сме със силно намален състав през уикенда
Май това е което се сещам в момента.Ще ти кажа и какво ме задържа в тази фирма.Първо кредита,който теглих,защото ако напуснеш,лихвата става нормална
Второ-колегите.Поне тук във Варна всички колеги са много печени и точни,а работната среда е важна.Разбираме се отлично помежду си и с клиентите.За София не мога да ти кажа,но и в други форуми се оплакват от отношението на продавачите в софийските магазини на фирмата.За частите,че са боклук-вярно е,но това не те засяга.Фирмата предлага освен боклуците и оригинални части,но хората нямат пари.Давам ти произволен пример-как да накараш бай Мангал да си купи оригинален шарнир за Е36 на 60лв като преди това те е питал за по-евтин и немски на Оптимал е 20лв
Та моят съвет е да си намериш друга оферта,защото заплащането не отговаря на натовареността.Но ти си прецени най-добре.Ако имаш още въпроси-питай,ще се радвам да помогна

+заплатата я вдигат на всеки 6 месеца.Моята като на служител повече от 2 години е 4 цифрена,но май и в другите фирми от бранша е такава
+осигуряват те на колкото взимаш и почваш веднага с договор
+работиш 5 дена в седмицата с 9 часов работен ден и 1 час почивка,но почивните дни са в различни дни,не само уикенда
+заплатите никога не са закъснявали
+можеш да теглиш кредит от Райфанзен Банк на половин лихва от пазарната (има някакъв договор м/у двете фирми)
-заплатата я получаваш през втория месец
-в повечето време няма да имаш възможност да си ползваш цялата обедна почивка
-работи се през цялата година,няма значение празници,делници,кой както се случи по график
-има адски много работа.През уикенда е най-много,особено неделя.Поне тук във Варна в неделя куцо и сакато идва да пазари,а сме със силно намален състав през уикенда
Май това е което се сещам в момента.Ще ти кажа и какво ме задържа в тази фирма.Първо кредита,който теглих,защото ако напуснеш,лихвата става нормална

Та моят съвет е да си намериш друга оферта,защото заплащането не отговаря на натовареността.Но ти си прецени най-добре.Ако имаш още въпроси-питай,ще се радвам да помогна

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Като чета "екзекутор " какво пише , не виждам причина да отказвате момчето, някои от вас май не са виждали "работа". Съгласен съм , че обслужването на клиенти е едно от трудните неща, особено в случая с изцедения и беден българин, но съм на мнение , че от физическото смазване през едни 8 часа няма по висше. Простете за офф-а.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3