Животните по пътя!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Животните по пътя!!!

Мнение от ailqka00 » 05 Юли 2009, 0:41

Здр-те колеги реших и аз да пусна една темичка от типът повишено внимание.
Повечето животинки вече са отгледали малките си било то котенца кученца а дори и пернати.
Та моята идея е някак си ако имаме възможност да ги оставиме живи!!!
А не полвината на асвалта а другата полвина на гумата ни.
Знам че някой ще си кажат ние хората опазихме па сега камоли и животните.
Аз се надявам , че 1 шофьор ако успее да спаси днес 1 животинче!!!
Утре на мястото на това животинче може да има спасен и човешки живот!!!
BMW е автомобил но и девойкосъбирач !!!
http://jega123.hit.bg/angel%20eyes.html

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 05 Юли 2009, 0:45

Ако може да се спаси, добре. Не вярвам някой нарочно да прегази куче (да го гони по платната Изображение). Според мен, ако има и най-малкия риск за хората в автомобила при маневра, е**л съм ти и животинките...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 05 Юли 2009, 1:06

еба*л съм ти мангалите,по добре да спася животинка,отколкото некой мангасар

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 05 Юли 2009, 1:35

Всичко хубаво, ама и на мен не ми се вярва някой да тръгне да ги гази нарочно, наи-малкото защото може да пострада я броня я фар.

Бобо Дебелия
Аватар
Кара: E30/E36/E34

Мнение от methanol » 05 Юли 2009, 5:38

Аз дори жабите и гущерите пазя :angel:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и се радва на живота...
Мечтае да кара: по немските аутобани....

Мнение от D_reamcatche_R » 05 Юли 2009, 5:45

Абе и на мене ми е жал за гадинките... Имам си котка :) Пътувах преди седмица до Търново с жената, и се шашнахме колко прегазени животинки има по асфалта. Но наистина не бих рискувал своя и живота на пътниците с опасна маневра за да избегна животинка. Пък ако ще и броня и окачване да заминат. Важното е аз и пътниците ми да сме живи и здрави!
Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.

ентусиаст
Аватар
Кара: '03 330xd M57N Sedan

Мнение от Mpower84 » 05 Юли 2009, 7:20

Абе то хубаво ние да ги пазим ма то сред тях има много камикадзета.Преди няколко месеца се возя при един приятел и както си караме от един контейнер в последния момент изкочи една котка и право под гумата.Няколко дни по-късно и аз така си карам колата и един марок седи на тротоара и ме гледа как го наближавам и в момента в който го отминавам той реши да се втурне светкавично да пресича и естественно се наби точно под колелото.Баща ми преди няколко години и той така си карал колата и едно куче решило да го подгони и така се ударило във вратата, че паднала лайсната.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 05 Юли 2009, 8:57

Спирам даже и заради гълъбите и врабчетата по малките улички, зае.и! 8) :D
Много ми стана жал като минах през една змия изкачвайки се по завоите към пещера "Леденика".В последния момент я видях, а и я помислих за пръчка....видях я в огледалото как почна да се извива(точно "като змия")На връщане, един старец я носеше на една пръчка нагоре по пътя, даже ни се ухили и размахваше да ни я покаже.
Обичам животните, но на магистрала, ако изскочат- по-добре счупена броня и т.н., от колкото кълбета в полето и канавките и не дай си Боже човешки живот!
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 05 Юли 2009, 9:15

titto написа:Обичам животните, но на магистрала, ако изскочат- по-добре счупена броня и т.н., от колкото кълбета в полето и канавките и не дай си Боже човешки живот!

+1

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 05 Юли 2009, 9:17

2 пъти за една седмица виждам сгазени лисици,което е жалко,мисля че са защитени от закона,ама нали требе Шумахер да вилнее по родните пътища Изображение
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 05 Юли 2009, 9:21

ако животното изскочи внезапно почти няма шанс да го спасиш....!!
узрял съм куче и котка-кучето мина под двете десни колела и си замина с квичене се едно с велосипед съм го сгазил-много яко излезе. котката я пернах на една магистрала в унгария и почти нищо не остана!!
във всеки случай предпочитам котката да даде фира ,отколкото аз и хората в колата ако се опитам да избегна удара!
и един елен ми излезе на аркутино ,ма там добре ,че беше мноо бърз-иначе немаше да пиша сигурно...!!
в заключение : естествено ,че ако мога да избегна удара ще го направя ,но само ако не застрашавам сигурността на хората в колата и моята-иначе ....добичето си заминава.сори!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 05 Юли 2009, 9:31

О, животинките и аз ги пазя и гледам да не ги блъскам че ще следва такъв протокол:

http://capital.bg/showimg.php?filename=oo_391496.jpg

От друга страна преди бая години ударих едно зайче, ма си го взех у нас да си го погреба във тавата. И Куче съм удрял лекичко, не го видях просто ... обаче спрях слязох да се уверя че е живо, малко скимтеше но мисля че просто ми се сърдеше, инък нямаше никви рани :)
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 05 Юли 2009, 9:41

SKISA написа:......котката я пернах на една магистрала в унгария и почти нищо не остана!!
във всеки случай предпочитам котката да даде фира ,отколкото аз и ...
Като каза котка се сетих за един случай(до ден днешен нямаше и аз да повярвам, ако не бях видял снимков материял, няма да се смеете много-САМАТА ИСТИНА Е! :mhihi: )
Един колега тръгва от София за Бургас, вали проливен дъжд!Още на излизане от София удря НЕЩО, но не спира да провери за щети по колата(щот е служебна може би)и яко газ....Спирайки пред офиса ни в Бургас, охраната пред вратата води цяла сурия посрещачи и сеирджии и гледат нещо към предната броня.Колегата слиза и какво да види-предната решетка(ниско долу е на бронята-"07 Пежо 307 sw)разчекната и в нея се подава изцъклена мяукаща муцуна :shock: .Разчовъркали бронята, котката се измъкнала без видими поражения, драснала с 200 и от тогава е почетен гражданин на Бургас.....!

Стопаджийка ще да е била......с 9 живота!!! :mhihi:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 05 Юли 2009, 9:56

Много рядко съм Чуквал врабчета и ми е било толкова тъжно,не карайте като камикадзета защото както е куче,така може да е дете,само неудачниците се стараят да направят нещо,да избегнат удар,истинските пичове ГО правят!!!

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 05 Юли 2009, 10:05

Е.Димитров написа:Много рядко съм Чуквал врабчета и ми е било толкова тъжно,не карайте като камикадзета защото както е куче,така може да е дете,само неудачниците се стараят да направят нещо,да избегнат удар,истинските пичове ГО правят!!!

Ти на магистралата да не караш с 60? Да си виждал деца да изкачат там?

Прави се на пич, само да не си покрай мен хора като го правиш.

Следваща

Назад към Извън Темата