турците се прибират и по тракия е АД
Модератор: Общи модератори
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
ferdy написа: Само днес на два пъти ми се наложи да навлизам в банкета на пътя (отсечката Пловдив-Свиленград) заради малоумни изпреварвания на турски коли. МАЛОУМНИ. Не съм расист, но това трябва да се прекрати. Ако искат да се избиват - да се избиват, но всяка седмица съм по два пъти в хасковско и тези кервани вече не се търпят, нещо страшно е вече.
аз знаеш ли как ги лекувам малоумниците?
карат зад мен двама, втория поска мигач и тръгва да ни изпреварва другия не го отразява и той прави същото, а отсреща идва тир, няма как и двамата да ме изпреварят, една предавка надолу, оборотомера в лютеницата и мигачите от леви станаха десни, да ги и в простаците, щяха да станат на ваденки ама и мен щяха да завлекат, не могат да карат и тва си е
относно един по-горен пост...спазват правилата за ограничение на скоростта защото там разправиите са вече големи и директно могат да им вземат книжката, а иначе другите закони хич не ги бръснат.
луда работа е ей
а колега относно керваните ... няма как да се прекрати и аз на две седмици съм в хасково, ще трябва да ги изтърпим още два месеца

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- Brat mu
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
- Мечтае да кара: WBS
AHTuBuPyC написа:Да изкажа впечатления от вчера .... по Тракия е АД.
Масово немци, австрийци и швейцарци карат като полудели, чесно казано софийските регистрации ми се сториха супер примерни спрямо тея хулигани ... нещо страшно е!
В 02:00 през ноща трафика към Пловдив не беше по малък ...
п.с. Една X5-тица с немска рег. замалко да ме прати в рая, от изпреварване през средна лента след като ме засече много брутално карайки със 130-140
Само регистрациите им са такива...всички са си турчоля!За 200км вчера на два пъти различни от бг регистрации изпревариха по най-дебилния начин(освен всичко валеше доста сериозно по пътя)!Българите сами се справяме успешно с избиването по пътищата,но дойдат ли чалмите по +10 умират всеки ден!Карат както си искат,ако има проблем bezahlen и вече всичко е чук!Смърдят и трябва да се кръстиш да не ти сее налага да спираш на бензиностанции

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
да ви светна:
всичките имат радиостанции (ще ги познаете по големите антени на капака) и си дават сигнали кога да изпреварват и ако някой има проблем по пътя ги вика и стават като циганите набързо 100 човека!!!
всичките имат радиостанции (ще ги познаете по големите антени на капака) и си дават сигнали кога да изпреварват и ако някой има проблем по пътя ги вика и стават като циганите набързо 100 човека!!!
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
CheGevara написа:да ви светна:
+1
вчера ги гледах контактуват с радиостанции като са няколко коли
за да поддържат връзка

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Значи имаш лична карта = българин си. Добре, приемаме, че е така. По тази логика следва, че хилядите българи живеещи отдавна в чужбина и имащи сътветното поданство би следвало да се наричат жители на сътветната страна, а не българи. Само дето аз имам познати в Щатите, които са там от повече от 10 години, имат си американско поданство, но си се наричат българи. Дъщеричката им, която се роди на американска земя също е с българско/американско име - Изабела/Isabelle. Идват си всяко лято на почивка в БГ, като българи, не като американци.
Та фактът, че съм роден тук не ме прави автоматично българин. Защото пак по тази логика, ако броим всеки роден на БГ територия за българин, то следва, че и всички цигани родени в БГ са всъщност българи.
Сългасен съм. Единствената причина, поради която пиша в тази тема е, че се "виждат", "показват" (или както искате там го наречете) само "нарушенията" извършени от турци. За всички останали се мълчи като... сещате се какво.
Не, че и да се пробва някой ще постигне някакъв положителен резултат, ама карай.
Във форума влизам по 2 причини - заради БМВ и с надеждата да понауча нещо за любимата марка. За съжаление от известно време не може да се намери кой знае колко ценна информация в иначе доста добрия форум.
ОК. Може би е излишно както казваш. Няма нищо общо в темата. Съгласих се. Относно багажа и комплексите. Няма да коментирам. Аз си изказвам моето ти си изказваш твоето мнение. Нямам за цел да си налагам моето над останалите, още по-малко пък да се изявявам като професор по лингвистика.
Та фактът, че съм роден тук не ме прави автоматично българин. Защото пак по тази логика, ако броим всеки роден на БГ територия за българин, то следва, че и всички цигани родени в БГ са всъщност българи.
aureus_gold написа:Колега Explod,проблема е, че не се спазва закона за движение по пътищата!!!!И от българи и цигани и турци и румънци и др.граждани.
Сългасен съм. Единствената причина, поради която пиша в тази тема е, че се "виждат", "показват" (или както искате там го наречете) само "нарушенията" извършени от турци. За всички останали се мълчи като... сещате се какво.
Stanchev написа:...нито го кара някой на сила да влиза във форума, нито да стои в България...
Не, че и да се пробва някой ще постигне някакъв положителен резултат, ама карай.
Във форума влизам по 2 причини - заради БМВ и с надеждата да понауча нещо за любимата марка. За съжаление от известно време не може да се намери кой знае колко ценна информация в иначе доста добрия форум.
horhef написа:Почти с всичко съм съгласен без това в червено. И без Руснаците щяхме да се освободим дали тогава или след 10-20 години. И незнам защо въобще го спомена това. Какво общо има с темата. Да ти кажа сърбът ме пръстите да те нахраня яко ама имам малко възпитание и ще го пропусна. Въпреки смисления пост явно умствения ти багаж не е в големи количества или имаш яко комплекси.
ОК. Може би е излишно както казваш. Няма нищо общо в темата. Съгласих се. Относно багажа и комплексите. Няма да коментирам. Аз си изказвам моето ти си изказваш твоето мнение. Нямам за цел да си налагам моето над останалите, още по-малко пък да се изявявам като професор по лингвистика.

- aureus_gold
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колкото може
- Мечтае да кара: докато може
Колега,нарушенията на твоите сънародници са необясними!!!Всички караме през "просото" ама Вашите сънародници минават всякакви граници.Стига бе!!!На човек му писва.Стойте си по родните места!!!Не ни избивайте!!!Не ни гласувайте в Държавата!!!Ние не Ви пречим!!!Не Ви гласуваме в държавата и не Ви ебаваме майката по Вашите пътища!
От всички педали най-много харесвам на газ-та!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
xpl0d написа:Значи имаш лична карта = българин си. Добре, приемаме, че е така. По тази логика следва, че хилядите българи живеещи отдавна в чужбина и имащи сътветното поданство би следвало да се наричат жители на сътветната страна, а не българи. Само дето аз имам познати в Щатите, които са там от повече от 10 години, имат си американско поданство, но си се наричат българи. Дъщеричката им, която се роди на американска земя също е с българско/американско име - Изабела/Isabelle. Идват си всяко лято на почивка в БГ, като българи, не като американци.
Та фактът, че съм роден тук не ме прави автоматично българин. Защото пак по тази логика, ако броим всеки роден на БГ територия за българин, то следва, че и всички цигани родени в БГ са всъщност българи.aureus_gold написа:Колега Explod,проблема е, че не се спазва закона за движение по пътищата!!!!И от българи и цигани и турци и румънци и др.граждани.
Сългасен съм. Единствената причина, поради която пиша в тази тема е, че се "виждат", "показват" (или както искате там го наречете) само "нарушенията" извършени от турци. За всички останали се мълчи като... сещате се какво.Stanchev написа:...нито го кара някой на сила да влиза във форума, нито да стои в България...
Във форума влизам по 2 причини - заради БМВ и с надеждата да понауча нещо за любимата марка. За съжаление от известно време не може да се намери кой знае колко ценна информация в иначе доста добрия форум.horhef написа:Почти с всичко съм съгласен без това в червено. И без Руснаците щяхме да се освободим дали тогава или след 10-20 години. И незнам защо въобще го спомена това. Какво общо има с темата. Да ти кажа сърбът ме пръстите да те нахраня яко ама имам малко възпитание и ще го пропусна. Въпреки смисления пост явно умствения ти багаж не е в големи количества или имаш яко комплекси.
ОК. Може би е излишно както казваш. Няма нищо общо в темата. Съгласих се. Относно багажа и комплексите. Няма да коментирам. Аз си изказвам моето ти си изказваш твоето мнение. Нямам за цел да си налагам моето над останалите, още по-малко пък д
а се изявявам като професор по лингвистика.
Не разбрах къде си роден? Че и на мен ми се иска да съм марсианец, ако ти си роден в България и си турче, аз също ще се провъзглася за марсианец!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
xpl0d написа:Значи имаш лична карта = българин си. Добре, приемаме, че е така. По тази логика следва, че хилядите българи живеещи отдавна в чужбина и имащи сътветното поданство би следвало да се наричат жители на сътветната страна, а не българи. Само дето аз имам познати в Щатите, които са там от повече от 10 години, имат си американско поданство, но си се наричат българи. Дъщеричката им, която се роди на американска земя също е с българско/американско име - Изабела/Isabelle. Идват си всяко лято на почивка в БГ, като българи, не като американци.
Та фактът, че съм роден тук не ме прави автоматично българин. Защото пак по тази логика, ако броим всеки роден на БГ територия за българин, то следва, че и всички цигани родени в БГ са всъщност българи.aureus_gold написа:Колега Explod,проблема е, че не се спазва закона за движение по пътищата!!!!И от българи и цигани и турци и румънци и др.граждани.
Сългасен съм. Единствената причина, поради която пиша в тази тема е, че се "виждат", "показват" (или както искате там го наречете) само "нарушенията" извършени от турци. За всички останали се мълчи като... сещате се какво.Stanchev написа:...нито го кара някой на сила да влиза във форума, нито да стои в България...
Във форума влизам по 2 причини - заради БМВ и с надеждата да понауча нещо за любимата марка. За съжаление от известно време не може да се намери кой знае колко ценна информация в иначе доста добрия форум.horhef написа:Почти с всичко съм съгласен без това в червено. И без Руснаците щяхме да се освободим дали тогава или след 10-20 години. И незнам защо въобще го спомена това. Какво общо има с темата. Да ти кажа сърбът ме пръстите да те нахраня яко ама имам малко възпитание и ще го пропусна. Въпреки смисления пост явно умствения ти багаж не е в големи количества или имаш яко комплекси.
Да бе,ако има американско гражданство и каже че не е американец,незнам каква работа ще си намери,те мексиканците казват че са американци.
Освен това,колегите много ясно го казаха-не се намесвайте в делата на държавата ни,какво още искате,ако сте турци-отивайте там,в турция,там не ме интересува какъв език говорите,как ходите в училище(май и там ви забраняват да ходите със забратки),ако сте българи,говорете български език,ходете в Бългаските училища без забратки,спазвайте българските закони.
Излязъл ми накакъв с лична карта и ми казва че бил турчин,не ви ли е срам бре,от 2 майки да сучете,не стига всички поразии дето направихте,дето държахте в робство тоя изтрадал народ 500 години,крадяхте,УБИВАХТЕ,разграбвахте и сега вместо да наведете глава,да се извините,да си посипете главите с пепел...продължавате да искате,настоявате,мамите и ограбвате,засрамете се най-после и постъпете като хора,като истински човеци!!!
Ботев и Левски искаха държава която да е Българска,искаха БЪЛГАРИТЕ да се чустваме като у дома си,изс*рахте се на толерантността ни,време е да спрете и да си дадете сметка,какви сте вие,Българи или турци,и ако сте от 2 рите ,да наведете глава и да си ходите
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
///peter написа:xpl0d написа:Значи имаш лична карта = българин си. Добре, приемаме, че е така. По тази логика следва, че хилядите българи живеещи отдавна в чужбина и имащи сътветното поданство би следвало да се наричат жители на сътветната страна, а не българи. Само дето аз имам познати в Щатите, които са там от повече от 10 години, имат си американско поданство, но си се наричат българи. Дъщеричката им, която се роди на американска земя също е с българско/американско име - Изабела/Isabelle. Идват си всяко лято на почивка в БГ, като българи, не като американци.
ОК. Може би е излишно както казваш. Няма нищо общо в темата. Съгласих се. Относно багажа и комплексите. Няма да коментирам. Аз си изказвам моето ти си изказваш твоето мнение. Нямам за цел да си налагам моето над останалите, още по-малко пък д
а се изявявам като професор по лингвистика.
Не разбрах къде си роден? Че и на мен ми се иска да съм марсианец, ако ти си роден в България и си турче, аз също ще се провъзглася за марсианец!
Колега не отклонявай темата , колегата . Няма смисъл да започваме етнически спор - единственото "лошо" което каза екслоуд , беше за руснаците но ... нека да се направим , че не сме го чули .
И не забравяайте че причината за силно етническо напрежение се нарича ДПС

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Българската лична карта е привилегия,Българските документи се издават само на БЪЛГАРСКИ граждани,ако някъде в подаването на документите си написал Българин,а казваш че си турчин,това е измама и се носи наказателна отговорност.
Трябва да заслужиш да се наричаш Българин и да имаш Български документи за самоличност,ако не чустваш тая гордост,хвърли си документите и отивай там където смяташ че е твоята националност!!!
Трябва да заслужиш да се наричаш Българин и да имаш Български документи за самоличност,ако не чустваш тая гордост,хвърли си документите и отивай там където смяташ че е твоята националност!!!
нека се направим...acho.rs написа:Колега не отклонявай темата , колегата . Няма смисъл да започваме етнически спор - единственото "лошо" което каза екслоуд , беше за руснаците но ... нека да се направим , че не сме го чули .
И не забравяайте че причината за силно етническо напрежение се нарича ДПС![]()
![]()
Оня нагъл смрад Доган е катализатор на това напрежение и според мен , ТОЙ Е ГЛАВАНТА ПРИчИНА за омразата между нас и турците !

трагикомедията е наше производство ...
Никъде в света, това че си мюсюлманин не означва автоматически, че си турчаляк... но това може да говори само за добре свършената работа на една незаконна партия

Последна промяна porostorm на 05 Юли 2009, 13:04, променена общо 1 път

- Brat mu
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
- Мечтае да кара: WBS
Е.Димитров написа:Българската лична карта е привилегия,Българските документи се издават само на БЪЛГАРСКИ граждани,ако някъде в подаването на документите си написал Българин,а казваш че си турчин,това е измама и се носи наказателна отговорност.

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
A ЗАЩО все ние да се правим, че не сме чули или видели?
Щом го е казал значи го мисли, а щом така мисли, да се откаже от българското гражданство, което го прави пълноценен гражданин на евро съюза и да се оправя с турските си документи
Щом го е казал значи го мисли, а щом така мисли, да се откаже от българското гражданство, което го прави пълноценен гражданин на евро съюза и да се оправя с турските си документи