"Гледам на теб само като на приятел"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 02 Юли 2009, 23:03

saleen написа:
Projektzwo написа:
saleen написа:То жената която не ни е пуснала е като изтърваната риба-най-голямата. Няма смисъл човек да се впряга от такива работи, казвам си "Тая кифла няма никакъв вкус и не разбира от мъже" и си търся някоя, която да ме оцени и да и е приятно с мен и така. Никакъв смисъл няма да се напомпва и без друго разплутото его на някоя си, като се разстройваме от това, че ни е отказала, не си заслужава. И предвид на това какви завистливи създания са много от тях, най- болезненото възмездие е, да те види, че си с друга и на нея и е приятно в твоята компания.

По-правилно би било да се замислиш аджеба, защо тази девойка не те желае, защо си "негоден" в нейните очи, предполагам ще е по-градивно за самият теб, другият вариант си го посочил и съм сигурен, че повечето са на този принцип: "щом не ме иска, значи не разбира", добре де, ами ако е точно обратното?! Аз и по-напред в темата го писах, че вариантите са хиляди, алтернативите също, така че да се пишат подобни "заклинания" е меко казано смешно, още повече когато не говорим за емоциите на 18-20 годишен чекид*ия...

И да поставя нейната оценка на собствената си самооценка? Никога! Все едно да кажа-"моето мнение няма значение". Аз човека с който искам да живея съм си го намерил и от позицията на човек, когото разни кифли са разигравали мога да го напиша по този начин, защото съм го изпитал върху себе си. Не е нужно всяка да те харесва, ако си внушаваш тая глупост ще си в постоянна фрустрация, че не отговаряш на нечии критерии, които впрочем се менят по няколко пъти дневно, а във фазата на месечното разположение са направо космически :winky:
добре казано :)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E91 330D
Детайли за колата: Touring

Мнение от dblos » 03 Юли 2009, 9:42

((:BuKcu:)) написа:
dblos написа:
Според мен това не е начина,това е начин да се измъчваш сам! Ако така са се стекли нещата че една връзка се разпада по желание на единия,винаги другиа страда.И ако ти си потърпевшия и чуеш коментираната реплика "само приятели", да може,но първо трябва да мине N брой време,да ти се случат някой неща,да поодмине липсата,желанието и etc. И да тогава може да се стигне до приятелство,но след прекратяване на една връзка няма как да сте приятели без да премине гореспоменатиая период,за това по добре не тичай в 3 презноща ,

Това е много субективно. Всеки си приема нещата по свой си начин.
Поне при мен нито желанието отмина, нито интереса изчезна, нищо....с тази разлика, че бяхме разделение и въпреки че не се виждахме често.....накрая така стана, че отново сме заедно и не съжалявам за решението си да се съберем.

Гадна ситуация, не съм попадала в такава...и не знам..

ЕДИТ:

... Mark was in love with Jenny the first day he saw her. They work together in the same team and have been very good friends. They usually talk about work and some of the personal life, Mark knows she is single, and wants to ask her out. But... is afraid of loosing a friend and a great colleague... it's been almost eight months but still he is not sure what is in her mind...

Today Jenny has returned from two weeks vacation, she tells Mark about her boyfriend she made during the vacation... There is a sad smile on Mark's face... he is not sure how to react... Seeing Mark's face Jenny speaks in her mind - "Mark I am sorry... but I waited for you for eight months..."

Даам субективно е ,различни хора,различни решения.Така е станало защото така сте решили ама по мой наблюдения това двама човека да се разделят и след Х време да се съберат не е честа практика

Потребител
Аватар

Мнение от vaiolina » 07 Юли 2009, 0:11

bobi_maxo написа: "Няма жена която да не иска, има мъже който незнаят как да си поискат!"

Абсолютно вярно! :mhihi: Сега виждам темата и ми беше много забавно да я изчета. Подобно на мъжете жените също преценяват, ако не при първата, то при втората среща дали биха спали с въпросния господин. Има няколко варианта:1. прекалено бързо мъжът да покаже на жената, че иска да спи с нея. Резултат- жената си казва "Той не знае нищо за мен, а вече ми се слага т.е. иска само да спи с мен". Този вариант е ок, ако мацката е навита за секс за една нощ. 2. първо да станат приятели и после мъжът да си чака своето. Колкото повече време минава, толкова по-трудно ще си легнат. 3. мъжът да покаже, че може да бъде и приятел (а не вече да е станал) като преди това е показал, че преди всичко е мъж. А що се отнася до жените, които въпреки всичко не ви пускат...явно наистина не знаете как да си го поискате. Може да са попадали в куп такива ситуации и да не им предлагате нищо ново и интересно, това не значи, че вината е във вас, просто жените стават по-придирчиви. Въпреки така широко разпространеният феминизъм напоследък има едно нещо, което важи в пълна сила и днес- жената иска да знае, че мъжът е по-силен от нея. Сещате се..не да я шамаросва, за да си знае мястото, а както казва една моя позната "Искам мъж, който като удари по масата да ме стресне" (в преносния смисъл разбира се). Все още има останали жени, които не търсят кой да им плати сметката, да ги кара в най-новия модел БМВ и да им купува подаръци през ден. Това би означавало, че мъжът няма какво друго да предложи и меко казано е комплексар. Да, често се случва, когато решите да ни теглите по една точно тогава ние да хукнем след вас, не защото можем да ви загубим, а защото сте показали, че държите преди всичко на себе си и имате самоуважение. Но ако преди това сме ви манипулирали не ден или два нещата обикновено вече са загубени...защото, ако ви се натиснем и пак се върнете при нас...къде отиде самоуважението...отново?
"Единственото по-лошо нещо от мъж, който не можете да контролирате, е мъж, който можете да контролирате." Марго Кауфман ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 07 Юли 2009, 1:05

Не се ли свърши с тази тема вече. Нещата са много прости, но нали съм професор нека да ви ги обясня. Първо: Вие се дръжте като педали или като безполови същества, па чакайте после да ви пуснат. Не и ли покажеш за какво става въпрос още в самото начало гориш тотално. И си оставаш приятел за цял живот. А и къде по-удобен балък пред който да си разиграва коня, от безполовия приятел.
Второ: Е..чи моного свестни малко. Ако се държиш като боклук, жената осъзнава че освн да ти пусне между вас нищо друго не би се получило. И това прави, за да не е валат. Но ако си свестен ето удобен случай да покаже колко е целомъдрена и каква дама е. Пък и колко е интелектуална малийй. А бива ли такава дама да пуска на всеки срещнат, ми че той може да я помсли за шафрантия. А и като я изпрати до вкъщи, както казах е..чи много и то на един телефон разстояние.
Всичко това звучи безкрайно вулгарно, но за съм доста стар и имам около 50-ина приятелки, все спонтанни приятелства създадени през годините......И винаги съм допускал тези две грешки. Докато в един момент не взех да се държа като разгонен тракторист. И реализирах 95% успеваемост. Но минусът на това да се държиш като боклук е, че в един момент можеш да изпуснеш истинската. И тогава всички бройки на света няма да могат да запълнят празнотата в теб.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от vaiolina » 07 Юли 2009, 15:55

Това за държането като боклук и да го давате свестни -ок, съгласна съм донякъде. Това, че съвременните "дами" пускат на всеки срещнат е отделен въпрос. Не обвинявам мъже за това, че в тефтера им има повече жени от списъка на Шиндлер. Като можете да се уредите защо ще си пропускате шанса? Една лесна жена си личи от километри. В 90% от случаите, когато съм на дискотека все едно и също гледам- мъжът винаги отива при по-непревлекателната мадама. Защо? Мисли си, че няма какво да предложи на една по-взискателна жена с акъл в главата, страх го е да рискува пред приятелите си или просто не му се прави труда? Верно, завъдиха се прекалено много шафрантии и качествените жени трудно се котират...
Нещо темата май зави в друга посока...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 07 Юли 2009, 16:13

Имах една несподелена любов в продължение на 13години.
Един ден момичето просто изчезна. Нямаше я. Нищо не ми беше казвала. Буквално си изчезна.
В последствие...местили се в друг град и не искала да ми каже, защото съм нямало да я пусна.
Та така ми и мина не споделената любов, въпреки че и до ден днешен като я видя ми се преобръща всичко и ме повява онова приятното...Не мога да я забравя все още.

п.с. От тогава минаха още 5години.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 07 Юли 2009, 16:20

Че защо трябва да се хабим?! Каквито "екстри" има едната, същите ги има и другата-"интериора" еднакъв. Натоканите мадами си вървят с платежостособни господа (парите са най- силният афродизиак), които да им поемат "поддръжката" и "тунинга"- фризура, маникюр, силиконче, уикенди в чужбина и пр. На мъжа му трябва малко време да прецени кога поддръжката на една жена или кола е лъжица за неговата уста, не сме чак толкоз загубени.
Никой не мое ма връне на селу!

Потребител
Аватар

Мнение от vaiolina » 07 Юли 2009, 16:51

saleen написа:Че защо трябва да се хабим?! Каквито "екстри" има едната, същите ги има и другата-"интериора" еднакъв. Натоканите мадами си вървят с платежостособни господа (парите са най- силният афродизиак), които да им поемат "поддръжката" и "тунинга"- фризура, маникюр, силиконче, уикенди в чужбина и пр. На мъжа му трябва малко време да прецени кога поддръжката на една жена или кола е лъжица за неговата уста, не сме чак толкоз загубени.

Ако говориш за секс за една вечер ок. Но, ако търсиш нещо повече не съм съгласна изобщо. "Поддръжката" и "тунинга" -това е екстериор. А като видите в бара една девойка с 12см ток, с мрежести чорапи, минижуп, който й е къс до врата, с маникьор, с който не може да пише дори (не дай си Боже да й се наложи) и с грим, който крещи "предизвиквам те да ме видиш на сутринта" замисляте ли се за интериора тогава? Ако на една жена й сече пипето тя знае как може да бъде "натокана" и без платежоспособен господин..бил той еб....тор или баща. Имам познати с богати мъже до тях...моите уважения, ама и името не могат да си напишат. Така е, тези девойки вървят с набори на бащите си обикновено, НО не всички. Има достатъчно изпънати мадами, които си знаят цената и биха били с един мъж заради самия него, пък ако ще и голф 2ка да кара. Много са малко, ама ги има! Наистина.

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 07 Юли 2009, 18:01

vaiolina написа:Много са малко, ама ги има! Наистина.
е тва е ключовата фраза за съжаление :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 07 Юли 2009, 18:10

хм.. мене пък защо ми става весело-умилително като чета тази тема? :)

дишайте дълбоко и ... напред и нагоре. водата която минава през турбината (и заминава по течението) е тази която произвежа електричеството... ;)
Последна промяна alx на 07 Юли 2009, 18:16, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 07 Юли 2009, 18:12

alx написа: водата която минава през турбината (и заминава по течението) е тази която произвежа електричеството... ;)
затва доста хора яко ги пере тока :mhihi:
П.С. сори,ако ми е неуместна шегата :uups:

Потребител
Аватар

Мнение от vaiolina » 07 Юли 2009, 18:15

alx написа:хм.. мене пък защо ми става весело-умилително като чета тази тема? :)

Е няма да ревеме я...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 07 Юли 2009, 18:22

vaiolina написа:
alx написа:хм.. мене пък защо ми става весело-умилително като чета тази тема? :)

Е няма да ревеме я...

разбира се. причината да го напиша е защото гледам че много хора тука а ха.. и да го ударят на рев... от тоя вид- дето не помага. ще порастнат. ще им надебелее кожата. просто им светя със фенерчето в бъдещето... :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 08 Юли 2009, 0:48

vaiolina написа:
....... А като видите в бара една девойка с 12см ток, с мрежести чорапи, минижуп, който й е къс до врата, с маникьор, с който не може да пише дори (не дай си Боже да й се наложи) и с грим, който крещи "предизвиквам те да ме видиш на сутринта" .........

Добави само и че въпросната девойка притежава Опел Тигра и е студентка. Е те това е жената на моите мечти. Обличам си шортите Адидас, блузката с мускулите, обувам джапанките, паркирам Голфа зад дискотеката и отивам да я разбивам тази стойностна мадама.
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 08 Юли 2009, 7:02

бе не знам дали е по-добре да гледа на тебе като на приятел....!!! шото то да си ебеш приятелите е гадно и не е възпитано ,ма понекога водка с утеха е удивително добра комбинация!! а и като ти църка на рамото ,че я бил зарязъл нейния ,или най-добрата и приятелка е спала с братовчед и ,който и тя харесва ....и спрайт знае сичко -стаат тия работи! щото има и вариант да гледа на тебе като на касичка,или като на случаен превоз ,или па като на капалЪ чаршИ...само като на вибратор.....!!! тогава е по-гадно!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата