Камера на Цариградско!!!
Модератор: Общи модератори
- S204
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 4-цилиндрово сешоарче
От няколко дни "изучавам" новопоставените камери и ми прави впечатление, че горе на съседния стълб (както вече колегите са споменаха) има куполна камера - в тоя ред на мисли - това чудо ниско долу да не би да е само радара, а камерата да си снима отгоре (и всичко писано по медиите да е блъф от полицията)?
И оттук изхождаме - дори да е напръскана със спрей, ефекта да е нулев?
Иначе евалата на този който го е сторил, много се смях като гледах снимката в статията на Труд, те дори не са се усетили, че снимат "афтърмаркет" камера
И оттук изхождаме - дори да е напръскана със спрей, ефекта да е нулев?

Иначе евалата на този който го е сторил, много се смях като гледах снимката в статията на Труд, те дори не са се усетили, че снимат "афтърмаркет" камера

- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
Такава камера има и на Благоевград отчно на Шел-а!
Има и една посока Велико Търново на един Петрол но-немога да се сетя точно каде я видях май е на с.Сопот,защото беше по един наклон и после имаше изкачване,знам със сигурност ,че е на бензиностанция Петрол!
Има и една посока Велико Търново на един Петрол но-немога да се сетя точно каде я видях май е на с.Сопот,защото беше по един наклон и после имаше изкачване,знам със сигурност ,че е на бензиностанция Петрол!
Последна промяна ТУРБО на 05 Юли 2009, 13:00, променена общо 1 път
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
pepicata написа:На Шел Благоевград,насочена е посока Сандански и на шоурума на Тойота(Монца след Благоевград посока Сандански) ама в коя посока снима нямам идея!
А на тая дет е на Тойота няколко пъти съм минавал с на 100,но със служебния кенеф и за сега няма резултан,може верно да не работят още

///M3 написа:Runnaway написа:Видях 2 камери на АМ "ТРАКИЯ" точно преди отбивката за Пловдив на двете ШЕЛ бензиностанции ..
Колега, кажи, че се шегуваш, моля ти се![]()
Някой има ли информация кога са монтирани и дали вече "работят по специалността" си?
камерите са при бензиностанция ЕКО, не шел !!!
не работят, тая на вапцаров я пробвах няколко пъти
No bling at the Ring
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
посока от Велико Търново-Русе,на 27 км преди влизане в Русе забравих как се казваше селото има сложен пресен тъблойд
Минах доста яко покрай него ся ще чакам резултатите дали работи

Минах доста яко покрай него ся ще чакам резултатите дали работи

Днес камерата на Цариградско е обърната в другата посока - посока Пловдив. Вчера гледаше към Орлов мост.
Обаче е така разположена, че "гледа" малко косо към платното в посока Пловдив.
И когато минавах покрай нея, ми се стори, че се активира светкавицата. Не съм сигурен, може да е било отражение, а и проблесна, когато бях на 10ина метра от нея.
Може това да е била втората снимка, ако работят на принципа с две снимки, защото малко по-нагоре се движех с по-висока скорост (бях се заблеял и се движех с около 90-100км/ч., предполагам
), а когато минавах покрай нея и присветна си се движех точно с 80км/ч.
То ще си проличи де, ако получа честитка...
Обаче е така разположена, че "гледа" малко косо към платното в посока Пловдив.
И когато минавах покрай нея, ми се стори, че се активира светкавицата. Не съм сигурен, може да е било отражение, а и проблесна, когато бях на 10ина метра от нея.
Може това да е била втората снимка, ако работят на принципа с две снимки, защото малко по-нагоре се движех с по-висока скорост (бях се заблеял и се движех с около 90-100км/ч., предполагам

То ще си проличи де, ако получа честитка...

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Да ще си останеш без книжка за поне 1 месец ако си карал със 101км/ч и глоба над 300лв мисля беше. Айде честито на печалившите и се научете да карате с ограниченията. Разлика от 10-20мин по-рано пристигнал или по-късно не е фрапантна според мен.
Поздрави
Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Ще видим. Последствията ще си ги нося, ако съм сгафил.
Обаче бих искал да помоля, да четеш, преди да пишеш и да правиш разлика между разсеял се и превишил скоростта и такива, които карат като бесни по пътищата и системно карат с превишена скорост.
Или може би ти караш, гледайки скоростомера вместо пътя?
Обаче бих искал да помоля, да четеш, преди да пишеш и да правиш разлика между разсеял се и превишил скоростта и такива, които карат като бесни по пътищата и системно карат с превишена скорост.

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Fear написа:Ще видим. Последствията ще си ги нося, ако съм сгафил.
Е какво присвятване? Да не би кутията да са сменили, старата беше дискретно напръскана със сив спрей?

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Fear написа:Въпросът е, дали камерата работи с радар, на принципа на двете последователни снимки, или и по двата начина.![]()
Това ще е интересно да разберем.
е ако е с две последователни снимки то следва че всяка кола трябва да е снимана което точно там би ги затруднило според мен

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Fear написа:Въпросът е, дали камерата работи с радар, на принципа на двете последователни снимки, или и по двата начина.![]()
Това ще е интересно да разберем.
Oще повече, че от КАТ бяха недостатъчно разумни да се похвалят с устройството на камерата и какво има в кутията в един ежедневник. Долната част, под прозорчетата, е заета изцяло от антената на радара.
Така че и аз мисля, че трябва да сме спокойни. Аз вече 2 седмици въобще не я отчитам тая камера, а живея на равни разстояния от КАТ и пощата - все щеше да е дошло нещо

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,