Недоволство от МТЕЛ, вече и с клип !!! Гледаите !
Модератор: Общи модератори
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
- DriftKing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 `98
:mhihi като ги гледам .... си мисля че ако забрави някоя до къде е стигнала.... и почнат пак да си броят ще стане още по интерсно... мене мн ме радва клипчето брат евала направо си им разказал играта... и аз бях ..клиент на Мтел ..просто дереха кожата тия хора...направиш ли един път голяма сметка след това ..по малка не става... но и Глобул са същите келеши...а пък и разпечтка я получа я не.... а ..и другото което исках да кажа че мн рядко да те обслужат както си му е реда... никакво отношение към клиента... говорят ти все едно ...целия им свят е крив.... а бе в България няма невъзможни неща...в това .. всеки ден се обеждавам....

- aureus_gold
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колкото може
- Мечтае да кара: докато може
Днеска се ругах с Глобул!Нямам не-платена фактура!!!Спират ми изходящите повиквания заради достигнат лимит!!!Абе свиркаджии,100 пъти им обяснявам че говоря по работа и всеки месец им оставям по около 150-200лв.Те завалиите ми съобщават ,че трябва да им внеса депозит от мин.50 лв.Ало ,...най-добрите...,кой днеска дава пари напред?Изчаквам още 10 дни да ми изтече договора и ... губят по точки .Отивам в М-тел
От всички педали най-много харесвам на газ-та!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
aureus_gold написа:Днеска се ругах с Глобул!Нямам не-платена фактура!!!Спират ми изходящите повиквания заради достигнат лимит!!!Абе свиркаджии,100 пъти им обяснявам че говоря по работа и всеки месец им оставям по около 150-200лв.Те завалиите ми съобщават ,че трябва да им внеса депозит от мин.50 лв.Ало ,...най-добрите...,кой днеска дава пари напред?Изчаквам още 10 дни да ми изтече договора и ... губят по точки .Отивам в М-тел
хахахахахаха уъъъъъъъъъъъ, бахти тва още ли го има бе

Никога не съм им бил клиент на тия , така като гледам нема и да стана за вбъдеще

- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
ferdy написа:Никой не ви е вързал на който и да е оператор, като не ви харесва - сменяйте го, избор има.
Избор, луд/а ли си? Това е световната конспирация против българите

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
Archangel написа:ferdy написа:Никой не ви е вързал на който и да е оператор, като не ви харесва - сменяйте го, избор има.
Избор, луд/а ли си? Това е световната конспирация против българите![]()
Стига, бе! И при мобилните оператори ли?

Баси, мислех че само във фубола, политиката, енергетиката и по повод на ограниченията за продажба на европейския пазар на кривите краставици.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Пък ти може да ги преебеш с една стотинка,и като ти кажат "с една стотинка са по малко" им казваш" неее,бройте пак..." и накрая "добре де,на ви още една стинка"

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
ferdy написа:Archangel написа:ferdy написа:Никой не ви е вързал на който и да е оператор, като не ви харесва - сменяйте го, избор има.
Избор, луд/а ли си? Това е световната конспирация против българите![]()
Стига, бе! И при мобилните оператори ли?![]()
Оказва се обаче, че нашите "услуги" са сред най-скъпите в Европа, сигурно има защо... може би качеството им е на ниво?
Аз все още не разбирам с какво са виновни касиерките, та наказвате и ругаете тях. Не зависи от тях нито обхвата, нито качеството на разговорите, нито фактурите, нито надписването, нито нищо.
Тези, от които зависят тези неща, няма да видят нищо от тези стотинки, за тях това са просто 77 допълнителни единици в банкова сметка.
Ще им накривите шапката...
Тези, от които зависят тези неща, няма да видят нищо от тези стотинки, за тях това са просто 77 допълнителни единици в банкова сметка.
Ще им накривите шапката...