Един млад живот и смърт,... "и Лампата светна"
Модератор: Общи модератори
Искрено и от все сърце благодаря на Админите, че преместиха темата тук!
Надяваме се всички, историята да получи повече гласност, и с това близките и най-вече духа на Гриша да получи реално възмездие!
Надявам се, сега да сработи българското правосъдие!
Колкото повече гласност, толкова по-добре!
Писах на Слави шоу, дано се отзоват.
В момента търсим канали за достъп до Бургаските и Варненските медии и вестници, защото случката бе там. Някой, ако познава журналист от местна медия, моля да помогне.
На 8-ми август панахидата ще бъде на Иракли. Надявам се до тогава да е намерено и истинското оръжие.
Благодарим Ви за подкрепата приятели.
Надяваме се всички, историята да получи повече гласност, и с това близките и най-вече духа на Гриша да получи реално възмездие!
Надявам се, сега да сработи българското правосъдие!
Колкото повече гласност, толкова по-добре!
Писах на Слави шоу, дано се отзоват.
В момента търсим канали за достъп до Бургаските и Варненските медии и вестници, защото случката бе там. Някой, ако познава журналист от местна медия, моля да помогне.
На 8-ми август панахидата ще бъде на Иракли. Надявам се до тогава да е намерено и истинското оръжие.
Благодарим Ви за подкрепата приятели.
Да караш Peugeot е страст!
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Лека му пръст на момчето,какво е видяло за тези 21 години,на върха на младостта един 55 годишен идиот решава че момчето не бива да живее повече.Да гние в ада копелето мръсно,нищо хубаво да не види повече.Просто нямам думи адски много се ядосах,след прочетеното.
Почивай в мир
Почивай в мир

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Как може бе... Не мога да повярвам. Хората вече са толкова озверели, вече направо побъркани индивиди срещам по улиците, дразнещи се от всичко и всички, готови на саморазправа заради абсолютни глупости... И всички те до един са някакви комплексирани чичковци, притиснати и несправящи се с настоящето, търсещи върху кого да излеят цялата насъбрала им се злоба - към живота, политиците, администрацията, бедността и какво ли още не.. И накрая си го отнася някой съвсем невинен човек. Направо не знам... Такива откачалници под път и над път.
Дано почива в мир момчето, не го познавам, но ми стана много тъпо... Дано и всички тези откачалници си получат заслуженото, макар че съм убеден, че те го получават от онзи горе всеки ден, и животът им е ад.
Дано почива в мир момчето, не го познавам, но ми стана много тъпо... Дано и всички тези откачалници си получат заслуженото, макар че съм убеден, че те го получават от онзи горе всеки ден, и животът им е ад.
- Misho 605 SVti
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E38 740i 4.4l V8 Individual
- Мечтае да кара: E38
WALL написа:Такъв дето се заяжда и аз ще го опукам ама със стоп патрон.. Да го е** ше се прай на мъж! Пълно е с такива тарикатчета. Колко пъти съм хващал и аз желязото и броя до десет наум (малко да се успокоя) и винаги след това съм си казвал, леле какво щях да направя... Трудно е човек да носи оръжие и не винаги в яда си регагира адекватно. Гаранция, че убития е виновен. правил се е намъж.
А да те попитам защо си се хващал за ютията, а? Щото не можеш да се справиш сам и желязото ти е единственият начин да сплашиш някого?! МНОГО СМЕЛО ПОСТЪПВАШ, ЕВАЛА!!!
И не смей да ми псуваш момчето!!! Нямаш ли капка свян, срам, възпитание, уважение?!?!?! Като не можеш да реагираш адекватно - отиди и си върни оръжието!!!!! Почвам да си задавам въпроса тия като издават разрешителни на такива като теб с всичкия ли акъл са?!
Да отидат четирима с/у един да го спукат от бой, и после да го застрелят .... браво, човече, браво, че поощряваш такива постъпки.
Ти ли си бил там и си видял какво е станало, или си бил сред десетките свидетели, които са дали показания пред разследващите инспектори в присъствието на съдия?!
Ей от такива тарикатчета като теб ми е писнало и на мен, но не вадя пистолет, нали? Да не би и твоята ютия да е незаконна като на килъра, а? Затова и не смееш да го извадиш, за да не ти сложат прангите.
За починал човек се говори или хубаво или нищо. Така че ще те помоля да отидеш да си злословиш в някоя друга тема, ако обичаш.

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
WALL написа:Такъв дето се заяжда и аз ще го опукам ама със стоп патрон.. Да го е** ше се прай на мъж! Пълно е с такива тарикатчета. Колко пъти съм хващал и аз желязото и броя до десет наум (малко да се успокоя) и винаги след това съм си казвал, леле какво щях да направя... Трудно е човек да носи оръжие и не винаги в яда си регагира адекватно. Гаранция, че убития е виновен. правил се е намъж.
шшш чичка, я по-леко със словата. момчето го няма вече.
бог дал, бог взел.
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Колеги, за мъртвите или добро или нищо! Много тъжно е, че момчето е мъртво на тази възраст, без да е видял живота...Съболезнования на близките!
Обаче!
Причини и следствия - това не е работа на обществеността, ами на следсвените служби към МВР! Нека оставим хората да си вършат работа! А те ще я свършат! Имам лични познанства и приятелства с наборни войници и знам, че при тях закона тежи 2 пъти по-силно отколкото при цивилните - например - ако стане бой с градската дискотека и те са участници - военната прокуратура ще ги осъди почти сигурно!
Нещата в повечето случай не са черни или бели! Предимно са в сивото, факт, който няма да върне момчето, нито пък ще изправи виновният пред стрелковият взвод!
Призовавам ви да помогнете на съответните органи! Не пречете на разследването! Ако нещата са се случили, както ги описвате - ще има справедливост! Освен ако събитията не са били в "сивата зона", което, колегата Wall доста нетактично намеква!
Обаче!
Причини и следствия - това не е работа на обществеността, ами на следсвените служби към МВР! Нека оставим хората да си вършат работа! А те ще я свършат! Имам лични познанства и приятелства с наборни войници и знам, че при тях закона тежи 2 пъти по-силно отколкото при цивилните - например - ако стане бой с градската дискотека и те са участници - военната прокуратура ще ги осъди почти сигурно!
Нещата в повечето случай не са черни или бели! Предимно са в сивото, факт, който няма да върне момчето, нито пък ще изправи виновният пред стрелковият взвод!
Призовавам ви да помогнете на съответните органи! Не пречете на разследването! Ако нещата са се случили, както ги описвате - ще има справедливост! Освен ако събитията не са били в "сивата зона", което, колегата Wall доста нетактично намеква!
Без страх, без спирачка!
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Братле, ако ние, които имаме оръжие, в яда си можем да сме неадекватни, то по- добре да го нямаме. И за какво е виновен убития?! Недей да говориш така!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
ти обаче къртиш с едни от най-адекватните изказвания в този форум

да почива в мир момчето .
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
WALL написа:E точно заради такива като вас стават простотиите устатници... ЩЕ ГО ИЗДУМКАМ ТАКЪВ НЕ АМИ... БАСМА ЛИ ДА МУ ЦЕПЯ!!!
cobrata_m3[b] ти си ми подръка тука ... като те видя си мисли какво ще ми обясняваш за думичките които си словоизлял!!!Май не видя, че сме от един град
cobrata_m3 написа: хабер си нямаш голям гъзар.... си шибан комплексар и не можеш да понесеш някои да ти се прави на мъж или просто те е яд на всеки мъж щото ти не сипаляк ако имаше поне елементарно възпитание нямаше да говориш така ...
Няма я казармата затова днешните момченца са такива. Няма морал няма възпитание, няма отговорност.
Е като сте от един град и какво,в тази тема ли намери да се правиш на мъж.Или изказваш съболезнования или напускаш.Дори и да се е правил на мъж няма го вече момчето,ти на почивка с два пистолета и три питбула ли ходиш???
Просто изказването ти беше не на място

- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Мойте съболезнования на близките.
А тоя над мен няма смисъл да му обръщате внимание(WALL). Явно Господ го е наказал да е малоумен идиот и никой неможе да му помогне
п.с. Ева имам познати във Варненския МСАТ или вече Черно море. Пиши на лс.
А тоя над мен няма смисъл да му обръщате внимание(WALL). Явно Господ го е наказал да е малоумен идиот и никой неможе да му помогне
п.с. Ева имам познати във Варненския МСАТ или вече Черно море. Пиши на лс.
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
WALL написа:Ами незнам какво да Ви кажа... Има една поговорка която точно си пасва за такъв случай "... Да би мирно седяло, не би чудо видяло..." Явно сте същите такива всезнайковци с млекце още около устата и се заяждате и вие така, правите се на големите мъже, а всъщностбалони с въздух. Нямам намерение да пиша повече, т.е. да се занимавам с такива които си го търсят. Рано или късно обаче ще си го намерят. Хубаво го запомнете! На роднините на убитото момче, не търсете вината само в този който е стрелял. Едва ли е изкарал пистолет ей така и е почнал да стреля като по мишена.
Колега, не мога да разбера просто за спорта ли си контра във всяка тема?
Може ли да не знаеш абсолютно нищо за случая и да се изказваш компетентно? Или може би знаеш нещо, което не искаш да споделиш? От цялата тема ти си единственият, който се заяжда.
Аз, както и повечето хора в темата са на мнение, че с пистолет проблеми не се решават - както сам виждаш, и двете страни в резултат са в доста незавидно положение.
Мишо, бих се радвал ако можеш да дадеш повече подробности за това какво е станало преди фаталния изстрел.
Touring & windsurf club
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Според мен трябва да се промени режима за носене и издаване разрешително за лично оръжие- че ще станем като в Щатите/всеки с лични проблеми отива някъде и стреля наред!/
Последна промяна laviatan на 09 Юли 2009, 14:57, променена общо 2 пъти
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа