ОТРОВА ЗА ТАРАНТУЛИ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

ОТРОВА ЗА ТАРАНТУЛИ?

Мнение от ///milko way » 16 Мар 2003, 0:05

Бях чувал,че спирането плътно до бордюра или навиването на пълен [ляв,десен] ти гарантира,че ще си намериш колата там,където си я оставил :arrow: Нищо подобно-2 пъти ма докарват в прединфарктно състояние шибаните паяци.
Първият път беше лятото в Бургас,спрях за малко на центъра да си доохар4а мангизите-Познайте по какво си ги похар4их,40 кинта грешни пари и само за 15мин. могат да ти развалят кефа,който си си го правил 15 дни :bang:
От тогава всеки път като видя паяк с разпищяна кола минавам пред него и по4вам да му правя зиг-заг4ета ала Монтоя,но ония ден резултата стана 2:0 за тях.
Спирам си АЗ в П-в на колелото на гарата и слизам в подлеза да си купя 2 батерийки за дистанционното на TV,ако не бях се двуумял между алкални или там тинтири минтири може би щеше да ми се размине,НО съдба-та излизам си АЗ от подлеза и какво да видя ,гнусния паяк си пуска пипалата над моята безпомощна коли4ка.....ужас,веднага със скороста на бит педераст се придвижих от то4ка А до то4ка Б,но за мое съжаление било твърде късно,Г-н Страшников ми поиска 15 лева тъй като ве4е бил пикирал над колата.
Гледам спрял съм в близост до 1-ва градска болница и понеже съм с Пазарджишка регистрация взех да го 4ипкам с хладка вода,че съв от Велинград и спешно съм дошъл да даря кръв за мой 1-ви братовчед,че сме много рядка кръвна група....и т.н.-Ония кат ми изръси,че това BMW го е виждал много често да дарява кръв из П-в и,че съм имал много излишна кръв и си казах няма начин бат Милко 2 батерии по 1,5V ще ти легнат по 7.50 парчето-няма как дадох им 15 лева и наум им пожелах да си купят свещи с моите пари.
ХАЛАЛ ДА ИМ СА :bang: :bang: :bang:
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

Организазазатор
Аватар

Мнение от sparco » 16 Мар 2003, 0:15

За тия пари можеше да си земеш две зарядни батерий.

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 16 Мар 2003, 1:34

///milko way, цаката е да си оставиш колата до някой тротоар. Ама така да я паркираш, че гумите ти да са на 2 милимерта от него (успоредно на тротоара. Примерно си паркираш на пътя и десните ти гуми са адски близо до бордюра) Така ушатите не могат да ти гепат колата, щото скобите, с които ти захващат гумите при вдигане не могат да влязат в тия 2 милиметра. :) Баща ми това го прави редовно. Даваш им 5 лв. и си заминаваш, поне не ти отнасят возилото... :P
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от suzuki » 20 Мар 2003, 8:52

tova s burdiura da ne bi da e nevuzmojnostta da se zakachat taka skobite za djantata?
bmw is the best car in the world ®!!!!!!!!!!!!!!!!

Пристрастен към БМВ
Пристрастен към БМВ
Аватар

Мнение от Роската » 21 Мар 2003, 0:58

Брачет ,ако не те познавах ,щях да кажа ,че си майстор на късия разказ :D Ама като знам ,че живота те води със 10 на 0 и нищо не ме учудва :wink: Ти си си роден под щастлива звезда :shock:

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 27 Мар 2003, 3:17

Е имам вече два "хет трика" :arrow: Така,че вече резултата е 10:6,ама все още живота ма дърпа за крачола така,че имам някакви шансове :mha:

Тва нашето нещастие край няма :arrow: Накрая ще си нарисувам една мечка да ма изяде и тва я майна :bcry:
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

Назад към Извън Темата