Предложение за смартфон
Модератор: Общи модератори
69 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Аз съм с Омниа, и съм много доволен - голям екран, супер като ГПС да се ползва, 16гб вградена памет + слот за карта. Гледам си филми със субтитри, онлайн TV, чета си пощата, браузвам си сайтове с флаш - youtube, vbox и т.н. Телефона си има всичко, а ако не те кефи Уина - има вече достатъчно шел-ове, които можеш да си инсталираш, и да ти направят интуитивен и красив интерфейса. Аз лично ползвам SPB 3.0 шел, http://www.spbsoftwarehouse.com/pocketpc-software/mobileshell/
И не на последно място - батерията му е огромна. Издържа страшно дълго, в сравнение със всички останали телефони на пазара.
Изобщо с две думи - не съм усетил нещо да ми липсва в този телефон, страхотен е.
Omnia HD е със Симбиан. Аз лично предпочитам Уиндоус, заради многото софтуер на разположение.
Аз също допреди няколко месеца бях пред подобна дилема, и накрая се спрях на Омниата. Мога да изпиша доста за това с какво този телефон е по-добър от Нокиа 5800 или НТС diamond. За втория е достатъчно само да споменем малкият екран (дори и с по-висока резолюция, той пак си остава МАЛЪК), и ограничената до 4гб памет БЕЗ допълнителен слот..
И не на последно място - батерията му е огромна. Издържа страшно дълго, в сравнение със всички останали телефони на пазара.
Изобщо с две думи - не съм усетил нещо да ми липсва в този телефон, страхотен е.
Omnia HD е със Симбиан. Аз лично предпочитам Уиндоус, заради многото софтуер на разположение.
Аз също допреди няколко месеца бях пред подобна дилема, и накрая се спрях на Омниата. Мога да изпиша доста за това с какво този телефон е по-добър от Нокиа 5800 или НТС diamond. За втория е достатъчно само да споменем малкият екран (дори и с по-висока резолюция, той пак си остава МАЛЪК), и ограничената до 4гб памет БЕЗ допълнителен слот..
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Аз не бих купил нищо различно от iPhone or G1 or BB Bold.
Ако се нуждаеш, колега, от консултация по некой от тези устройства - насреща съм
.
Ако се нуждаеш, колега, от консултация по некой от тези устройства - насреща съм

Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
Тия прехвалени iPhone... Нито камерата им е камера.. ГПС-а им все още не може да се ползва с Томтом, а с Гармин (която е най-добрата и подробна карта на бг) - съвсем. За BlackBerry изобщо няма смисъл да се говори - софт безплатен за него дори и да намериш, ще е много малък избора. За G1 се отнася същото. 

- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Според мен не бива да обръщаме темата на глупав спор на тема "кой е най-добрия/лошия телефон"
, а просто да препоръчаме телефон на колегата.
Респект
И другото - Curve на ВВ също е добра машина за мен
.

Респект

И другото - Curve на ВВ също е добра машина за мен

Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
///peter написа:_65536_kb_sec_ написа:///peter написа:_65536_kb_sec_ написа:Sony Ericsson - от години ползвам P-серията и съм страшно доволен
Хубав, но няма GPS
в комплекта на Р1i има външен GPS който си работи чудесно
Да ама нали се сещаш, че не ми се мъкне радиостанция
"радиостанцията" е голяма точно колкото дистанциооното за алармата на колата ти

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- Transporter.e60
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60 & ML320CDI
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
exotique написа:две думи за нокия е51?
Преди две седмици ми подариха такъв........
Доволен съм..... издържа на напъна за сега...
Преди това имах Е-65, но като чели от Е-51 съм по доволен

Относно колегите които предлагат 5800 ........ мииии ползвам го като втори телефон.На мен лично не ми е удобен за "по голямо натоварване"....... щото през 60% от работния ден телефона ми е залепен за ухото

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Iphone засега е ненадминат...Както всяко друго нещо на света, дори и любимите баварци има недостатъци, но има най-добрия тъчскрийн, най-добрия музикален плейър, браузера му е екстра, можеш да му качваш какви ли не неща... А и според мен това е най-добрата операционна система.
Интересен, но за малко повече пари е N97. Той предлага супер камера, която Айфоун няма, много готин GPS, пак хубав тъчскрийн и допълнително физическа клавиатура.
Успех с избора и кажи на какво си се спрял.
Интересен, но за малко повече пари е N97. Той предлага супер камера, която Айфоун няма, много готин GPS, пак хубав тъчскрийн и допълнително физическа клавиатура.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Transporter.e60
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60 & ML320CDI
Iphone засега е ненадминат...Както всяко друго нещо на света, дори и любимите баварци има недостатъци, но има най-добрия тъчскрийн, най-добрия музикален плейър, браузера му е екстра, можеш да му качваш какви ли не неща... А и според мен това е най-добрата операционна система.
Подкрепям ! Но и N86 е много добър телефон.. особено наситеността на цветовете

burnout
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Spit-Fire написа:///peter написа:_65536_kb_sec_ написа:///peter написа:_65536_kb_sec_ написа:Sony Ericsson - от години ползвам P-серията и съм страшно доволен
Хубав, но няма GPS
в комплекта на Р1i има външен GPS който си работи чудесно
Да ама нали се сещаш, че не ми се мъкне радиостанция
"радиостанцията" е голяма точно колкото дистанциооното за алармата на колата ти
Да колега и заедно с него едно зарядно и още куп глупости.... По-добре една нокия е71

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
N97 изглежда супер телефон! За съжаление е 2 пъти по-скъп от омниата. Аз лично бих се двоумил за тези двата, според бюджета.
Останалите нокии без 5800 са с доста малки екрани, нямат тъч скрийн. Това за мен са важни неща, ако смяташ да използваш редовно всички функции на телефона - да браузваш в интернет, да гледаш филми, GPS и т.н.
Аз лично ползвам моя и да чета книги, където големият дисплей си е сериозно предимство.
Дисплеят на iPhone е просто друг тип. Чувствителността му не е най-важното предимство, защото и резистивните са достатъчно чувствителни. Основният + е т.нар. „мултитъч“, т.е. управление с два пръста (примерно за уголемяване на екрана или намаляване). Недостатъкът му пък е, че не можеш да натискаш дисплея с ръкавици.
Останалите нокии без 5800 са с доста малки екрани, нямат тъч скрийн. Това за мен са важни неща, ако смяташ да използваш редовно всички функции на телефона - да браузваш в интернет, да гледаш филми, GPS и т.н.
Аз лично ползвам моя и да чета книги, където големият дисплей си е сериозно предимство.
Дисплеят на iPhone е просто друг тип. Чувствителността му не е най-важното предимство, защото и резистивните са достатъчно чувствителни. Основният + е т.нар. „мултитъч“, т.е. управление с два пръста (примерно за уголемяване на екрана или намаляване). Недостатъкът му пък е, че не можеш да натискаш дисплея с ръкавици.
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
добър Smartphone + touchscreen = HTC
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1682
E за мене телефона, останалото компромис.
Добри варианти са омниата, експериата, н97, но Touch HD си е машинката.
Аз след доста телефони с тъчскриин мога да ти кажа, че ХТЦ е марката.
Сега загърбих тъчовете и съм с Нокиа Н82 - ЖЕЛЕЗЕН!
Кеф ти навигация, кеф ти вифи.
Най-добрата камера при телефоните с 5 мегапикселови камери и на 2ро място в тестове на телефони с 8 мегапикселови камери.
За мен най-важното беше камерата и да има гпс+вифи.
А колко е издържа на падане не е истина, за мен Н82 е много добър, за жалост батерията е малко по-слаба.
Е71 е с по-добра батерия, но там пък камерата куца яко... а и не съм фен на тая форма.
Успех с търсенето и разказвай какво си взел.
Да отговоря на някои от написаните неща.
1.нтс-то е добро ,но е много по-бавно
- Шибни на бързия айфоне 3-4 приложения да видиш що е бавно, а и ако ХТЦ-то ти е някой 200 мхз омап е нормално. Относно интерфейса тъчфло-то на винмобиле е също толкова фингерфрендли, колкото и айфона, въпрос на вкус. Като го видя това за революционния айфон и направо ми се драйфа.
2. частична кирилизация си е възможна на вин мобиле, а откъм софт не е толкова ограничен винмобиле-а, даже ако е 5.0 е много по-лесно да го разнообразиш със по-нов вин и т.н.
3. Вече споменах за айфона, но да дадеш 900 лева за 3г 8ГБ си е чисто престъпление. На тоя телефон всяка една нормална функция трябва да му я отключваш със страшно ровене и четене по сайтове и пр.
Затова взех нокиата, която дори още не съм отключил за нелегални приложения, което нямаше да се случи преди, просто вече ми писна.
Само една навигация има бодната и толкова.
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1682
E за мене телефона, останалото компромис.
Добри варианти са омниата, експериата, н97, но Touch HD си е машинката.
Аз след доста телефони с тъчскриин мога да ти кажа, че ХТЦ е марката.
Сега загърбих тъчовете и съм с Нокиа Н82 - ЖЕЛЕЗЕН!
Кеф ти навигация, кеф ти вифи.
Най-добрата камера при телефоните с 5 мегапикселови камери и на 2ро място в тестове на телефони с 8 мегапикселови камери.
За мен най-важното беше камерата и да има гпс+вифи.
А колко е издържа на падане не е истина, за мен Н82 е много добър, за жалост батерията е малко по-слаба.
Е71 е с по-добра батерия, но там пък камерата куца яко... а и не съм фен на тая форма.
Успех с търсенето и разказвай какво си взел.
Да отговоря на някои от написаните неща.
1.нтс-то е добро ,но е много по-бавно
- Шибни на бързия айфоне 3-4 приложения да видиш що е бавно, а и ако ХТЦ-то ти е някой 200 мхз омап е нормално. Относно интерфейса тъчфло-то на винмобиле е също толкова фингерфрендли, колкото и айфона, въпрос на вкус. Като го видя това за революционния айфон и направо ми се драйфа.
2. частична кирилизация си е възможна на вин мобиле, а откъм софт не е толкова ограничен винмобиле-а, даже ако е 5.0 е много по-лесно да го разнообразиш със по-нов вин и т.н.
3. Вече споменах за айфона, но да дадеш 900 лева за 3г 8ГБ си е чисто престъпление. На тоя телефон всяка една нормална функция трябва да му я отключваш със страшно ровене и четене по сайтове и пр.
Затова взех нокиата, която дори още не съм отключил за нелегални приложения, което нямаше да се случи преди, просто вече ми писна.
Само една навигация има бодната и толкова.

E34, E38
- rado_e30m40b16
- младши ентусиаст
-
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/v ... 2&sub=spec колега виж това може да е самсунг ама си има сичко 

69 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5