мнение за радардетектор :)
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
sonic написа:Има радар детектори, които улавят stand by сигнала на радарите още преди да са стрелнали. Cobra имат такива модели-около 300-350 лева са
Почти всички модели на Кобра го имат това, дори и този, който си е харесал колега, макар, че той е най-простия от Кобрите

_!_
- sonic
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се с повече от 525 hp
- Мечтае да кара: ама честно: ONE1
- Детайли за колата: важи
http://www.radar-express.com/old/cobra-xrs9630.html
Ето я най евтината COBRA с тази функция Radar Gun Pop Mode Detection
- bavarcheto.su11
- кандидат ентусиаст
-
Jim Beam написа:А какво става като ви стрелнат с пистолета, който не е нон стоп включен?
ами аз съм слушал че има нещо като вакса кадето се маже по предницата на колата по прозорци, номера, решетката, огледалата била прозрачна и не може да се види, та като се намажеш

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- lubaka_320
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2001 e46 325i;е36 Touring
- Мечтае да кара: S50/52
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Вместо да мажем с мизерии по колите си не е ли по-лесно да се купи анти радар(и на пистолета да им се изпише( ERROR) и ако те хванат с него тогава да се мисли за последствията!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
bum_bum написа:Глупости!
има, но за лазерни радари...
http://www.radarbusters.com/radar-detec ... erveil.cfm
http://www.radarbusters.com/ вижте този сайт... нещата са много сериозни. реални тестове и т.н.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Ако не знаете, радарите бачкат предимно на импулсен режим, тъй че тия техники не вършат работа, щото докато изписука, вече радарът ви е засякъл.
Никой не мое ма връне на селу!
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Да напиша и аз няколко реда по темата.
Радарите (предимно ТР4) на куките имат 2 режима на работа и работят на Х-банд: постоянен и импулс от 1сек.... такова като режим на стенд бай при него - не разчитайте да го засече и сателит - нищо не лъчи... (айде все пак да не се изхвърлям - всяка електроника когато работи излъчва едни или други вълни, ама не се надявайте). Този радар засича от поне 400-500м противно на много изказвания за 100-200м (лично съм го изпитал
), но ако е включен Кобрата го засича на около 2км по магистрала на равен терен (дори без пряка видимост) и от около километър започва да минава сигнала на 2-ра степен за кратко. На Х-банд работят и някои СОТ системи (пак не съм на 100% сигурен - емпирично съм го установил) - просто в близост до определени сгради писука на 1-ва степен всеки път - с отдалечаване на 20-тина метра спира.
Бензиностанциите (вратите им) работят предимно на К-банд (който съм изключил). Има и любителски радари за около 300лв, работещи на тази честота.
На някои кръстовища (горнобански път примерно) пищи на Ка-банд - не зная точно каква камера има там или някакви антени работят на тези честоти... Срещал съм този сигнал и на други светофари. На Ка-банд са и някои от старите радари (или може би и ТР4 ако има някакъв друг режим - тук не съм сигурен) - при тях сигналът е много слаб и детектора започва да пищи от около 100-200м и едва пълни до 3-та степен скалата.
За Лазер в БГ не зная да са снабдили полицията - в Сърбия има, но все пак докато продължават да се крият по храстите и с обикновения радар няма измъкване (освен ако карате нормално или някой примигне от насрещното... имаше тема "за и против предупреждаване с фаровете" - вий шофьори ли сте или какво... не сме си стока... в играта на котка и мишка - мишките гледат да се прецакват една-друга...а и куките стоят на места, където има 60 и е извън населено 2 ленти в една посока и дори птица не прелита, а на градско хора си карат със 150 необезпокоявани...).
По отношение на "предпазване на рег. номера" - има 2 варианта за които зная, но те помагат само за камери - снима те, ама х*й - светулки на номера:
спрей, който се пръска върху табелите... и...
пластмаса, която се закрепва пред тег. табелката и я прави видима само при 90-градуса ~ точно срещу (а камерите са под ъгъл
)
... и двата варианта са забранени - ако ви хванат... по закон нямате право да "закривате" номера на автомобила
... а за радар-детекторите си принтирайте http://www.raksecurity.com/data/Letter_ ... 0.2007.pdf за да не ви правят проблеми... "да съм го бил демонтирал
"
ако някой има възражения съм готов да науча и аз нещо ново... а може и да съм пропуснал/объркал нещо в този късен час
Радарите (предимно ТР4) на куките имат 2 режима на работа и работят на Х-банд: постоянен и импулс от 1сек.... такова като режим на стенд бай при него - не разчитайте да го засече и сателит - нищо не лъчи... (айде все пак да не се изхвърлям - всяка електроника когато работи излъчва едни или други вълни, ама не се надявайте). Този радар засича от поне 400-500м противно на много изказвания за 100-200м (лично съм го изпитал

Бензиностанциите (вратите им) работят предимно на К-банд (който съм изключил). Има и любителски радари за около 300лв, работещи на тази честота.
На някои кръстовища (горнобански път примерно) пищи на Ка-банд - не зная точно каква камера има там или някакви антени работят на тези честоти... Срещал съм този сигнал и на други светофари. На Ка-банд са и някои от старите радари (или може би и ТР4 ако има някакъв друг режим - тук не съм сигурен) - при тях сигналът е много слаб и детектора започва да пищи от около 100-200м и едва пълни до 3-та степен скалата.
За Лазер в БГ не зная да са снабдили полицията - в Сърбия има, но все пак докато продължават да се крият по храстите и с обикновения радар няма измъкване (освен ако карате нормално или някой примигне от насрещното... имаше тема "за и против предупреждаване с фаровете" - вий шофьори ли сте или какво... не сме си стока... в играта на котка и мишка - мишките гледат да се прецакват една-друга...а и куките стоят на места, където има 60 и е извън населено 2 ленти в една посока и дори птица не прелита, а на градско хора си карат със 150 необезпокоявани...).
По отношение на "предпазване на рег. номера" - има 2 варианта за които зная, но те помагат само за камери - снима те, ама х*й - светулки на номера:
спрей, който се пръска върху табелите... и...
пластмаса, която се закрепва пред тег. табелката и я прави видима само при 90-градуса ~ точно срещу (а камерите са под ъгъл

... и двата варианта са забранени - ако ви хванат... по закон нямате право да "закривате" номера на автомобила

... а за радар-детекторите си принтирайте http://www.raksecurity.com/data/Letter_ ... 0.2007.pdf за да не ви правят проблеми... "да съм го бил демонтирал

ако някой има възражения съм готов да науча и аз нещо ново... а може и да съм пропуснал/объркал нещо в този късен час

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
sonic написа:http://www.radar-express.com/old/cobra-xrs9630.html
следователно ако се взима нещо - да е това - така ли да те разбирам

- sonic
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се с повече от 525 hp
- Мечтае да кара: ама честно: ONE1
- Детайли за колата: важи
Ами да. Въпреки, че най важно е как точно са замислили засадата катаджийте. А лично мое мнение е да се спазва правилника-нито пари за радардетектори, нито за полицията нито за ... да не продължавам.
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
sonic написа:Ами да. Въпреки, че най важно е как точно са замислили засадата катаджийте. А лично мое мнение е да се спазва правилника-нито пари за радардетектори, нито за полицията нито за ... да не продължавам.
за камерите обаче нищо не каза. тия другите са ясни - проблема ми са магистралните камери че тия пусти бмвта на 130 не им се върви

- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Да не отварям нова тема.......
Някои ако може да каже две три думи за Cobra 9340
http://www.jmt.bg/index.php?go=100&jgro ... 64&value=2
Интересува ме най вече какво означава това:
"VG-2 Alert® - Алармира потребителя, когато той е под наблюдение на VG-2 полицейски радар."
Някои ако може да каже две три думи за Cobra 9340
http://www.jmt.bg/index.php?go=100&jgro ... 64&value=2
Интересува ме най вече какво означава това:
"VG-2 Alert® - Алармира потребителя, когато той е под наблюдение на VG-2 полицейски радар."

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Убий глупака с мълчание

- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Никои нищо не каза за въпростното моделче........,но аз взех че се оборудвах с него...
Ся остава и да се науча да боравя с него

Ся остава и да се науча да боравя с него

Великите умове обсъждат идеи.
Убий глупака с мълчание
Убий глупака с мълчание

37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3