Съвет за кученце
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Transporter.e60
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60 & ML320CDI
Съвет за кученце
Алоха колеги !
Дойде време да си взема ново кученце ( онзи ден почина моето и тка.. Ротвайлерче ) , но немога да си избера каква порода да е, ако може да ми помогнете в избирането на домашен любимец
ПС. Без Питбул и Ротвайлер
Благодаря предварително ! ;p

Последна промяна Transporter.e60 на 26 Юли 2009, 23:00, променена общо 1 път
burnout
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Голдън рийд рийвър или американски кокер или самует. Много ме радват. Никога не съм имал куче, но тръгна ли да си взимам ще е едно от трите
Не каза какво е било предишното ти ?

- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
незнам аз имах шарпеи бати малката откачалка 1 седмица не спах и накрая го дадох на 1 фр-дка да го гледа
на двора има ротваилерче и БОК

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- borislav
- младши ентусиаст
-
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
p0wEr написа:незнам аз имах шарпеи бати малката откачалка 1 седмица не спах и накрая го дадох на 1 фр-дка да го гледана двора има ротваилерче и БОК
![]()
като горд собственик на шарпей съм готов да те откажа.
1. Много откачено животно е,има много енергия и в апартамент му е отвратително.Ако нямаш време поне за 2 по 30минутни разходки на ден недей
2.Шарпея е много вироглаво куче.Знае си неговото и от там за обучение е голям филм.Умно е,но рядко можеш да го накараш да се подчинява.
3.Принципно това е китаиско бойно куче.Към деца е много любезен и им се радва страшно много(едно 4 годишно момченце разходи на едно от мойте гънките от главата до гъза и обратно поне 10 пъти).Към хора рядко е агресивен освен когато не почувства заплаха към себе си или стопаните си.Проблема идва с другите кучета и котки.Ако няма къде да го разхождаш на затворено е просто ужас.Аз моето го разхождам вечер към 24:00-1 за да знам,че няма да набара друго куче в градината до нас.
Малко плюсове.
1.Можеш да стоиш и да го гледаш с часове и да се побъркваш да се хилиш.Скука няма с такова куче.Редовно както си е седнало и заспива.Няма да ти казвам какъв цирк е като падне спейки.
2.Хърка като цяло поделение войници.
3.Колкото и да ти е зле винаги като го видиш и забравяш за проблемите.Просто физиономията му е такава една никва.
п.п Има още доста неща,но сега ме мързи да ги пиша

Редръвъра също е много красиво куче,но е абсолютен тюфлек.Това куче му дай само да ти се лигави и да лежи.
Замисли се за Американски Стафоршир... На платформата на Питбула са,но за сметка на това са страшно интелигентни и податливи на обучение.Ако ти трябва куче за пазач това е твоята порода.

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Re: Съвет за кученце
Пит бул или Каракачанка това са кучетатаПачо_Инджов написа:Алоха колеги !Дойде време да си взема ново кученце ( онзи ден почина моето и тка.. Ротвайлерче ) , но немога да си избера каква порода да е, ако може да ми помогнете в избирането на домашен любимец
![]()
Иначе нещо болонка,дакел,пудел ако искаш нещо да сере само и чат пат да иска да ебе крачола на гостите ти

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Transporter.e60
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60 & ML320CDI
Куче се избира и според средата в която ще се гледа ( най-вече ).
Ако живееш в къща с двор, по-добре е по-голямо ..и такова което да може и зимата да си кара в колибката на двора.
Ако живееш в апартамент, по-добре е по-дребна порода.. по-лесно се вписва в обстановката.
Преди 10 г. взех на един приятел тигровия боксер за няколко дни, той беше на почивка, е голям кошмар си е .. за апартамент не става.
Имам мини пинчер, преди имах и тибетски шпаньол, и двете дребни породи.. никви проблеми.
Ако живееш в къща с двор, по-добре е по-голямо ..и такова което да може и зимата да си кара в колибката на двора.
Ако живееш в апартамент, по-добре е по-дребна порода.. по-лесно се вписва в обстановката.
Преди 10 г. взех на един приятел тигровия боксер за няколко дни, той беше на почивка, е голям кошмар си е .. за апартамент не става.
Имам мини пинчер, преди имах и тибетски шпаньол, и двете дребни породи.. никви проблеми.
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
mitko_dimitrov написа:+1 за Голдънредривър
И аз съм за тази порода, ако нямах котка това щеше да е кучето
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Въпрос на вкус. Мен най-много ме кефят Мопс и булдозите английски,френски..
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
Джак ръсел териер
http://www.youtube.com/watch?v=1ILzSzqWR6U
Същата порода като кучето от филма "Маската" с Джим Кери - страшни диваци са

http://www.youtube.com/watch?v=1ILzSzqWR6U
Същата порода като кучето от филма "Маската" с Джим Кери - страшни диваци са

Последна промяна BMX на 27 Юли 2009, 0:14, променена общо 1 път
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
66 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5