МАЛКАТА НАВИГАЦИЯ БМВ 320 Д

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

МАЛКАТА НАВИГАЦИЯ БМВ 320 Д

Мнение от docenta9 » 25 Юли 2009, 14:48

здравеите колеги аз сам с малката навигациа МК-2 свалих от АРЕНАТА торентите NAVTEQ 2008-2 и NAWTEQ 2009-2010 ии по всякакав начин се опитах да ги запиша на CDта следваики всички инструкции които дават колегите в темата за навигациите.даже виках и компютарни спецове но не трагва и не трагва.Молбата ми е ако някои колега я има свалена и работеща някоя от версиите да ми я презапише на CDта.Каквото си струва ще си платя разбира се тъи като ми се очртава патуване по Европа и искам да сам по спокоен.Благодаря предварително . :help: :help:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318D New Face
Мечтае да кара: Някое "М" калпазанче

Мнение от Monteki » 25 Юли 2009, 17:20

Здрасти колега,

Аз имам записана на CD NAVTEQ 2008-2. В момента съм с нея в колата и върви без проблеми. Само че аз съм с най-малката радио навигация с безцветния дисплей, но според мен ще си върви екстра на всички видове NAVI. Няма проблем да ти презапиша диска и да ти го пратя например по ЕКОНТ за твоя сметка. Ако искаш дай адрес на ЛС и в Понеделник ще ти пратя диска.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320dA 525xd

Мнение от pazokolarov » 25 Юли 2009, 23:48

Monteki написа:Здрасти колега,

Аз имам записана на CD NAVTEQ 2008-2. В момента съм с нея в колата и върви без проблеми. Само че аз съм с най-малката радио навигация с безцветния дисплей, но според мен ще си върви екстра на всички видове NAVI. Няма проблем да ти презапиша диска и да ти го пратя например по ЕКОНТ за твоя сметка. Ако искаш дай адрес на ЛС и в Понеделник ще ти пратя диска.

Няма ли да е по-лесно да направиш имидж-фаил и да го ъплоаднеш? От там на таък който му трябва - да си го запише, примерно :roll:
Изображение
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Monteki » 26 Юли 2009, 12:48

Няма ли да е по-лесно да направиш имидж-фаил и да го ъплоаднеш? От там на таък който му трябва - да си го запише, примерно :roll:[/quote]

Мога да пробвам, но до сега не съм го правил и чесно казано не съм съвсем наясно как става. Ще трябва малко да се ограмотя в нета и ще опитам 8)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 ///M5
Детайли за колата: Eisenmann Exhaust

Мнение от B.Tunchev » 27 Юли 2009, 13:33

Аууу, колега и аз съм със същата радио навигация и направо бях забравил, че съществува... Ако успееш да качиш това което трябва, за да проработи, ще съм ти много благодарен! :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Monteki » 27 Юли 2009, 15:43

Gh0s7 написа:Аууу, колега и аз съм със същата радио навигация и направо бях забравил, че съществува... Ако успееш да качиш това което трябва, за да проработи, ще съм ти много благодарен! :)

Ще пробвам днес след работа да кача CD-то в някой сайт, дано успея :)
А иначе, че радио навигацията е дървена....факт, но да ти кажа вече 2 - 3 пъти ме спасява в чужбина от обикаляне по мъките :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от B.Tunchev » 27 Юли 2009, 15:56

Сигурен съм, че е дървена, но ми е интересно да видя как работи :) А в България работи ли или картите са само за чужбина? :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 330cd

Мнение от unikalen88 » 27 Юли 2009, 16:24

Gh0s7 написа:Сигурен съм, че е дървена, но ми е интересно да видя как работи :) А в България работи ли или картите са само за чужбина? :roll:

имаше колега карти за чужбина и българия,аз нямам нави но съм засичал теми че има карта на бг-следователно работи

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Monteki » 27 Юли 2009, 16:26

Gh0s7 написа:Сигурен съм, че е дървена, но ми е интересно да видя как работи :) А в България работи ли или картите са само за чужбина? :roll:

Има си и карта на БГ, не е кой знае колко детайлна, но например за София е доста подробна...предполагам за по-големите градове също.
Хубавото е че ако пътуваш за чужбина можеш да си зададеш маршрута от БГ до крайната точка. Абе....не е приказка, но става :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 27 Юли 2009, 16:32

Колеги,я постнете некаква снимка да видя как исглежда "малката навигация"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Monteki » 27 Юли 2009, 16:42

Е.Димитров написа:Колеги,я постнете некаква снимка да видя как исглежда "малката навигация"

Тази е:

http://cgi.ebay.co.uk/BMW-E46-RADIO-NAV ... otohosting

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Monteki » 27 Юли 2009, 16:43

Е.Димитров написа:Колеги,я постнете некаква снимка да видя как исглежда "малката навигация"

Тази е:

http://cgi.ebay.co.uk/BMW-E46-RADIO-NAV ... otohosting

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от B.Tunchev » 27 Юли 2009, 16:44

Изображение
Ето това едва забележимо нещо е безцветната "радио навигация" :mhihi: А иначе май има едно друго, дето е известно като "малката навигация" обаче е цветно и малко по-голямо. :)

П.П. Колегата ме изпреварил ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 27 Юли 2009, 17:11

Благодаря колеги,и викате че на това малкото екранче се проектира и навигацията???
Странна работа,но бих си взел такава,трябва ли ми още нещо освен това на горната снимка,примерно допълнително ДВД?,вътре ли е вграден GPS са?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от B.Tunchev » 27 Юли 2009, 17:23

Не знам какво точно представлява навигацията на това дисплейче, затова ми е толкова интересно да видя :) А иначе трябва да имаш DVD в багажника.

Следваща

Назад към E46