българските пътни оскари....!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
по колата щета мисля ,че няма!! или поне се надявам! нямаше как да усетя дали нещо е станало по окачването ,щото с тия резервни гуми на 135 няма как а и пише да не се дига повече от 80км/ч....!!
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
аааахаха-пробай и да нацелиш шахта без капак,ма с бицикъл-къв смех му ударих после......
смърт на мангалите

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Колега можеш ли по-точно да кажеш за пътя през петрохан,че ми се налага да мина в сряда през него.
П.С:Полседно минавах от там май месец и бях след 24 4асова смяна работна,и нормално малко така по-нямах реакците и точно по този път излизам аз точно от един завой спомянам си беше ляв и ударих в една доста голяма дупка
П.С Февруари сменях цялата предница.
Просто не ме питайите колко побеснях удрах волана от яд.

П.С:Полседно минавах от там май месец и бях след 24 4асова смяна работна,и нормално малко така по-нямах реакците и точно по този път излизам аз точно от един завой спомянам си беше ляв и ударих в една доста голяма дупка
П.С Февруари сменях цялата предница.
Просто не ме питайите колко побеснях удрах волана от яд.

- SKISA
-
-
bmw520i5063 написа:Колега можеш ли по-точно да кажеш за пътя .............
колега ,кво да ти кажа!! няма описване тва! има си дупки ,има си ями...! примерно на слизане от тук към барзия внимавай много като спускаш в сенчестите места ,където дърветата правят като тунел,защото там има огромни дупки ,а не се виждат хубаво ,заради липсата на достатъчно светлина. просто карай бавно и не зад друга кола близко-тва е моят съвет. друго не мога да кажа.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
SKISA написа:добър вече драги зрители на първите награди оскар в българия!
Абе, за не знам кой път ми прави впечатление, че пишеш името на България с малка буква. До там стигнах и ми изчезна желанието да ти чета кво си сътворил пак.

- SKISA
-
-
а бе я земи се.....! ти ще ми търсиш сметка на правописа!! не е важно опаковката ,а написаното в нея! и да съм сгрешил в бързината -ти и с пет метра буква да напишеш името на страната се е тая!!на глава да се побиеш -само безсмислие можеш да сътвориш .
баси вредното същество...!!
баси вредното същество...!!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Стига си се оправдавал с тая бързина, мноо бръЗ излезе. Пълнежа ти като темата за журналистката същия. А ще си казвам мнението както сметна за добре другарю 

- SKISA
-
-
па казвай си го у некой твой си кенеф-никой не те кара да сереш в темите на хората! като ти се ака-иди си се изакай некъде другаде!
изобщо не се оправдавам най-малко па пред теб!
твърдиш ,че журналистката е като махленска клюкарка ,а ходиш по хората като цветарка да ги дърпаш !!
седи грей се и се напъни нещо свестно да кажеш -не лази по написаното от другите!! кърлеж му се вика на тва!
ако нещо те терзае - не се напъвай от клавиатурата-иди на сбирка ,виж хора ,тебе да видат ,да те срещнат....!!!
смешник !
твърдиш ,че журналистката е като махленска клюкарка ,а ходиш по хората като цветарка да ги дърпаш !!
седи грей се и се напъни нещо свестно да кажеш -не лази по написаното от другите!! кърлеж му се вика на тва!
ако нещо те терзае - не се напъвай от клавиатурата-иди на сбирка ,виж хора ,тебе да видат ,да те срещнат....!!!
смешник !
Последна промяна SKISA на 28 Юли 2009, 8:36, променена общо 2 пъти
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
SKISA написа:па казвай си го у некой твой си кенеф-никой не те кара да сереш в темите на хората! като ти се ака-иди си се изакай некъде другаде!
смешник !
Ша си го казвам къде си искам, пак ти казвам. А ти кво некъв голем ли се взе та си мислиш че те "преследвам" и ти се "напъвам"? Просто си права гъргара с теб, че се взе за голем капацитет нещо, а страната си не можеш да напишеш правилно

- SKISA
-
-
не си прави труда да измисляш интересни неща!!
а гаргара мое си правиш с мъжко мляко -много е полезно за оросяването на запечен мозък по ранни зори...!!ше ти помогне в напъните ,разпраат ората!! хуу е ,че признаваш поне кво правиш,ма то се вижда де! изключително полезно пишеш....!
кат те глеам ти колко си голем на писане-треа си некъв паразит у живота!
а гаргара мое си правиш с мъжко мляко -много е полезно за оросяването на запечен мозък по ранни зори...!!ше ти помогне в напъните ,разпраат ората!! хуу е ,че признаваш поне кво правиш,ма то се вижда де! изключително полезно пишеш....!
кат те глеам ти колко си голем на писане-треа си некъв паразит у живота!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Да, да... не мога да сравня мизерният си начин на съществуване с твоето господство на този свят, буахаха... продължавай да си пишеш, мен лично ме кефиш, запълвам си свободното време
А относно темата, кофти... знам какво е да кривнеш и преебеш 2 гуми
Тук ти съчувствам най-искрено

А относно темата, кофти... знам какво е да кривнеш и преебеш 2 гуми

- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Браво на SKISA.Вчера се прибрах по гореописания път и още си намествам пломбите.Истината е,че го минавам този път поне по три пъти на месец и да ви кажа чесно участъка Бързия-Петрохан не е за хора със слаби нерви.Няма по-малоумно сътворение особенно по пътя в Бързия.И заради такива недомислици и безхаберие сме на този хал.А ако се замислиш участъка не е повече от 20 км.Жалка картинка.
Всеки има значение,иначе никой няма значение.
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Изглеждате като 13 годишни отстрани, а предполагам сте доста над тази възраст и двамата
peter, честно казано незнам какво целиш с провокациите си, освен безмисления спам в темата. Мненията ти не са особено адекватни (поне в тази тема). Предполагам си афектиран от дискусията в темата за въпросната журналистка или просто обичаш да си спамиш
SKISA, до колкото знам си човек на години, със семейство и т.н. Незнам защо му се вързваш на акъла

peter, честно казано незнам какво целиш с провокациите си, освен безмисления спам в темата. Мненията ти не са особено адекватни (поне в тази тема). Предполагам си афектиран от дискусията в темата за въпросната журналистка или просто обичаш да си спамиш

SKISA, до колкото знам си човек на години, със семейство и т.н. Незнам защо му се вързваш на акъла

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Cinder написа:peter, честно казано незнам какво целиш с провокациите си, освен безмисления спам в темата. Мненията ти не са особено адекватни (поне в тази тема). Предполагам си афектиран от дискусията в темата за въпросната журналистка или просто обичаш да си спамиш![]()
Няма от какво да съм ефектиран приятелю, просто има неща за които трябва да внимаваш след като се поставяш (при това сам), на пиедестала на знанието, както се поставя автора на тази тема. Няма нещо което може да ме подразни повече, от това да не дадеш нужното уважение на Родината си, извинявам се на теб и на другите читатели, но не и на автора с мъжкото мляко

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
На peter ще му присъдим почетен орден "ДЗВЕР втора степен", 'щото Флейм беше взел първата степен, ама като гледам peter драпа яко и той към първата. К'во ти стана напоследък бе, момче? Жегата ли ти идва в повече?
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,