Недоволство от МТЕЛ, вече и с клип !!! Гледаите !
Модератор: Общи модератори
Фил написа:Аз все още не разбирам с какво са виновни касиерките, та наказвате и ругаете тях. Не зависи от тях нито обхвата, нито качеството на разговорите, нито фактурите, нито надписването, нито нищо.
Еми как какво - масово от тях са нелюбезни, намръщени, мотаят се като за световно... изключително некомпетентни за сложни операции - пример: ходих да си прехвърля телефона на мое име + да си сменя плана и да си спра разпечатките и като се почна едно... "колежке ела за малко, тука така ли беше, ся къде трябваше да натисна, това ли е вярното"

Отзад опашка 5 човека, а аз вися кат парцал 10 минути за 3 елемнтарни неща. През цялото време както вече написах изключително нелюбезни защото като нормален работещ човек ходя през обедната почивка и им развалям пиенето на кафе......
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
лайнарите сега автоматично пуснаха роуминг
--пращаш им смс платен за отказ от него

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Не бачка клипчето?
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Vikito_24
- кандидат ентусиаст
-
1во клипчето не тръгва и 2ро аз имам Мтелска карта от вече 6 години ... никога не съм имала проблеми и телефони съм купувала от Хенди.. 

Аре нема нужда...
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Archangel написа:Вие къде живеете бе пичове? В офисите, в които съм плащал никога не са ме гледали накриво. А и си имате разпечатки. К'во сте е размрънкали? Гледате разпечатката, смятате си и виждате дали ви излизат парите. Така да хвърляме обвинения е най-лесно. И приятелката ми така недоволстваше, че и били добавяли по 10-15лв. всеки месец - погледнахме и разпечатката, накарах я номер по номер да си ги свери - и готово - всичките пари излизат.
Например в офиса на Плиска познавам всички, които работят и тия като ме видят се разтапят. Е ако попаднете на офис в мазенце с 1 каса - може и да има кофти персонал.
Архангеле, батко, те не са толкова тъпи да ти напишат номера, дето не говорил с тях

Never mistake motion for action...
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Много ми е интересно, ако Ви сложат на мястото на касиерките дали ще се усмихвате? Цял ден да ви мрънкат на главата за глупости. Пък после ходи се усмихвай. А за тея, които плащат със стотинки мога да ви кажа, че сте супер селяни.
После защо положението в България е такова.

- Mind_Control
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus IS200
Toneloker написа:Много ми е интересно, ако Ви сложат на мястото на касиерките дали ще се усмихвате? Цял ден да ви мрънкат на главата за глупости. Пък после ходи се усмихвай. А за тея, които плащат със стотинки мога да ви кажа, че сте супер селяни.После защо положението в България е такова.
![]()
Как пък го определи, че са супер селяни? Какъв е критерият? Супер селско е да им плащаш заплатите на тия от Мтел, а те да те гледат, като изкопаемо. А и да не забравяме, че макар и стотинки те са официално разплащателно средство в България. Крайно време е хората от обслужващия персонал в България да разберат, че трябва да се усмихват, да пожелават приятен ден и да лижат задниците на клиентите си ако трябва, единствено тогава тези клиенти ще си развържат кесиите и ще им се вдигнат и заплатите на продавачки, сервитьорки и касиерки..
Супер селянинът е човек с достойнство - човек, който е работолюбив и си гледа стопанството. Супер селянинът е същия човек като простия селянин но на по-висока степен и отива към нечовек на жаргон!!!
Не обиждайте хората, благодарение на които хапвате пресни розАви доматки, домашни яйчица, които все още ги понясям в суров вид за пиене... и хубави корави, зрели и ароматни български дини
Ако говорим за селтаци, селяци, селяндури и други нискоразвити индивиди в културно отношение, биещи на примати - то нека да уточняваме понятията
И на коя страница е тоя клип да го изгледам 
Не обиждайте хората, благодарение на които хапвате пресни розАви доматки, домашни яйчица, които все още ги понясям в суров вид за пиене... и хубави корави, зрели и ароматни български дини

Ако говорим за селтаци, селяци, селяндури и други нискоразвити индивиди в културно отношение, биещи на примати - то нека да уточняваме понятията

Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
kagebista написа:Супер селянинът е човек с достойнство - човек, който е работолюбив и си гледа стопанството. Супер селянинът е същия човек като простия селянин но на по-висока степен и отива към нечовек на жаргон!!!

Never mistake motion for action...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
АбсолютноLeon написа:Archangel написа:Вие къде живеете бе пичове? В офисите, в които съм плащал никога не са ме гледали накриво. А и си имате разпечатки. К'во сте е размрънкали? Гледате разпечатката, смятате си и виждате дали ви излизат парите. Така да хвърляме обвинения е най-лесно. И приятелката ми така недоволстваше, че и били добавяли по 10-15лв. всеки месец - погледнахме и разпечатката, накарах я номер по номер да си ги свери - и готово - всичките пари излизат.
Например в офиса на Плиска познавам всички, които работят и тия като ме видят се разтапят. Е ако попаднете на офис в мазенце с 1 каса - може и да има кофти персонал.
Архангеле, батко, те не са толкова тъпи да ти напишат номера, дето не говорил с тяхВариантите са много, но най-популярните са добавяне на секунди/минути към реално проведени разговори и софтуерно нагласяне на броячите на няколко секунди да прескачат по една, така че твоя разговор от 3 мин на телефона да е 3:30 в софтуера на централата... Ако си спомняте фонокартите Булфон, всички апарати бяха настроени на 3 сек да прескачат по 1, например. Всичко в България е менте, м-тел не прави изключение. Те кока-колата я покръстват тука, вие за софтуерни решения спорите, дето граицата е небето

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"