откога в БГ има Murcielago ?!
Модератор: Общи модератори
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Turturelo написа:ходи дръпни една цигара и се успокой ..
Е30 М3 има в три версии Evo I, Evo II и Sport Edition ..
Не съм от тея дето дават пари да се троват..

Знам.. Спорт Еволюшън, Ево III са неофициалните наименования точно на Spor Edition'а.. ама нали тряя да се изтъкваме..

Явор написа: ма аз съм спокоен,просто питам кво правим.
принципно .. играем хлъзгави, гледаме се в очите, усмихваме се и се плюем зад гърба, извиняваме се на четири очи, а пишем с големи червени букви други неща .. минаваме с извинението, че сме прекалили с опиятите, а не ни стиска да кажем на повече от трима човека истината в очите .. ма ти тези неща ги знаеш всъщност. Нека си говорим за екзотични автомобили в тази тема, защото ти със сигурност не си екзотичен .. тъпата ни държава е пълна с хлъзгави хора като теб

SlipKnoT написа:.. ама нали тряя да се изтъкваме..
с теб сме от детската градина, познаваш ме .. въпреки, че откровено казано немога да свържа потребителското ти име с образ, но пък се любувам на констатациите ти .. истински се забавлявам с такива като теб!

и все пак да си говорим за екзотични автомобили .. плииииззз
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Turturelo написа:ходи дръпни една цигара и се успокой ..
Е30 М3 има в три версии Evo I, Evo II и Sport Edition ..
Sport Edition ,неее батка нееее

Ако не е тайна какви са тези двете версии Ево 1 и Ево 2 по мощностни характеристики ? По каталожни данни има 3 серий главно

Георги Пенчев
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
аз на тебе ,нямам за кво да ти се извинявам........просто те питах ква кола правим кат си много светнат ,а ти реши друго...дреме ми на.....Turturelo написа:Явор написа: ма аз съм спокоен,просто питам кво правим.
принципно .. играем хлъзгави, гледаме се в очите, усмихваме се и се плюем зад гърба, извиняваме се на четири очи, а пишем с големи червени букви други неща .. минаваме с извинението, че сме прекалили с опиятите, а не ни стиска да кажем на повече от трима човека истината в очите .. ма ти тези неща ги знаеш всъщност. Нека си говорим за екзотични автомобили в тази тема, защото ти със сигурност не си екзотичен .. тъпата ни държава е пълна с хлъзгави хора като теб

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Turturelo написа:SlipKnoT написа:.. ама нали тряя да се изтъкваме..
с теб сме от детската градина, познаваш ме .. въпреки, че откровено казано немога да свържа потребителското ти име с образ, но пък се любувам на констатациите ти .. истински се забавлявам с такива като теб!![]()
и все пак да си говорим за екзотични автомобили .. плииииззз
Аз не се забавлявам.., защото преди беше супер точен човек, а сега се държиш едно такова все едно 'сички са ти виновни.. особенно хора като мен които не харесваме накуде е тръгнала нашата любима марка.. ама ти си знаеш! Повече няма да коментирам мнениата написани от теб..

П.С. ..стига толко безплатен смях..

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- ///Явор
- Летящия холандец
-
ми говорете си,аре лека нощ

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
момчета, защо постоянно трябва да се заяждате като малките деца...
като не се харесвате, си прескачайте постовете и готово. какъв е смисъла да спорите за подобни глупости
не разбрахте ли, че няма никакъв смисъл в тези безпочвени караници...

като не се харесвате, си прескачайте постовете и готово. какъв е смисъла да спорите за подобни глупости

не разбрахте ли, че няма никакъв смисъл в тези безпочвени караници...

много пара трябва да стане хубава тази кола .. под хубава имам предвид максимално близко до stock състоянието.. гледах я преди година ама на това хоро ако се хване човек си заслужава да и смени всичко с оригинално и да си я вади събота и неделя, не да се побългарява! Дано не я сполети това ..
Преди време можех да взема едно Е30 М3 за 5000лв ама беше на адски много километри и беше много окаяно. Другото червеното, което се подвизава в София в момента, също е доста занемарено, преди 10 години беше собственост на един приятел тук в Русе и беше уникално, но сега е зело/дало ..
Преди време можех да взема едно Е30 М3 за 5000лв ама беше на адски много километри и беше много окаяно. Другото червеното, което се подвизава в София в момента, също е доста занемарено, преди 10 години беше собственост на един приятел тук в Русе и беше уникално, но сега е зело/дало ..