питане за кола за скрап

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

питане за кола за скрап

Мнение от grnka » 29 Юли 2009, 22:42

здравейте колеги,
от 5 месеца работя на една фирма и ми дадоха временно една стара кола с чужда регистрация колкото да си върша работа тук в България докато се вземе нова служебна с българска регистрация..въпросът е че колата с чуждата регистрация се пре*ба двигателя и стои пред нас. сега съм на търсене за нов служебен автомобил но се чудя какво да я направя тази кола. по талон се води на чуждестранно юридическо лице. от фирмата ми казаха да я предам за скрап някъде и само да прибера номерата и документите и да я отпишем от регистрите на чуждите власти. но тук как стои въпроса?отивам на надин, предавам колата и готово? за продажба и дума да не става понеже колата има много проблеми и просто чаках да умре някой момент (маслото е последно сменяно през 2004 и от тогава е навъртяла 40.000 км с 20в50)...накрая умряла от ангренажен ремък след смяна от 5та на 2ра погрешка :uups:
какво става в този случай? много е лесно да я направя кокошарник или поредния боклук по пътя но не е там решението

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWfenomen » 29 Юли 2009, 22:46

елементарно напиши каква е колата и я даи на някои да я продава на части :idea: другото с флекса и за желязо :idea:
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 29 Юли 2009, 22:48

нико,надин дават бележка като я предадеш за кат да се отрегистрира ,ма с тия чужди номера не знам! провери какъв и е статута и просто ако не си струва труда я дай на мангалите за 100лв и да се маха!!
ей ,успя да го погребеш тоя фиат!! :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 29 Юли 2009, 22:49

какво да се продаде бе колега?мотор и скоростна кутия?и двете са блокирани
ламарините имат удари от годините все едно някой е поиграл с варята. седалките?отпиши ги
електроника? ахам!
преден и заден мост?
повече пари ще взема от скрапа отколкото да я продам на части пък не ми се занимава..не искам да я дам на някой и да ме псува след това...сериозно каква е процедурата?

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 29 Юли 2009, 22:53

фиата не ще да умре :mhihi:
най-калпавия двигател на всички времена 1.4 12в при мене гони 300.000 и ръмжи като коте да го еба...асконата се предаде

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E70,F10 530d

Мнение от BKirov » 30 Юли 2009, 1:04

продцедурата е да отидеш някъде където изкупуват желязо , там ще ти издадат документ и всичко ще е точно.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: На криво
Мечтае да кара: Още по-на криво

Мнение от Изрода » 30 Юли 2009, 2:03

Колега,където и да искаш да я върнеш-навсякъде ти искат талон на твое име или пълномощно,иначе не ти я взимат и е сложно(говоря от опит от преди 2 месеца).Аз имам 1 решение за ситуацията,ако искаш ми звънни да го обсъдиме 0897 999 278 Емо
Изображение Изображение Изображение

Назад към Извън Темата