всичко прецаках....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 09 Юни 2009, 9:29

Apassionata написа:Усмивката ражда усмивки :)

:yes: :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: МБ W140 V8

Мнение от sharksfin » 09 Юни 2009, 13:46

Колега, няма жена на света, която да заслужава такива драми, да не ядеш, да не спиш и пр. Ти си свикнал с нея, обичал си я (малко късно си го осъзнал, ама все пак...), сега ти е празно без нея, ама светът не свършва и не започва с нея. На нейно място ще дойде друга, която ще те накара да се чувстваш по-добре.
Искам да ти дам само един приятелски съвет (нищо че не те познавам). Бил съм в подобна на твоята ситуация, само че на мен ми мина още преди тя да се изнесе. Обичал съм повечко жени и научих едно. След раздяла най-трудното е да допуснеш нов човек до себе си. Трудно е да отвориш сърцето си дотолкова, че да получиш любовта такава, каквато я търсиш. Затова внимавай и избирай. Търси целенасочено. И никога не търси бившата си приятелка в следващата - това ги отблъсква (освен ако тя не се интересува от теб като човек, а търси нещо друго). Колкото по-бързо се отърсиш и осъзнаеш какво искаш и как да го постигнеш, толкова по-добре за теб.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 320i coupe

Мнение от Simmargal » 10 Юни 2009, 22:09

Кофти ситуация. Момчетата много бъркате понякога. Е сега и аз съм в твоето положение или по-точно казано в нейното. Не познавам момичето ти, но ще ти разкажа моята история с друг уважаван наш съфорумник. Всичко беше идеално м/у нас докато не катастрофирахме. Е... и преди тва прекаляваше с колата, но се понасяше. Не си мисли, че обичам по-малко колите от всеки тук, но изведнъж целият свят започна да се върти около колата и работата. Знаех, че му е болно и не мислех, че е точният момент да поговорим за това, но вс се натрупваше. Обичах го и за да му дам подкрепата си бях постоянно с него в гаража след работа. Развивах, завивах ... Но всичко има граници. В един момент се чувствах безсилна. Той не осъзнаваше, че колата (почти сигурна съм, че ще ме линчувате за казаното) е просто купчина желязо, която няма да я заболи, когато е дала вс от себе си да те направи щастлив, а ти не си я прегърнал дори... Колата се оправи, но за жалост нещата между нас не... Ако колата можеш да я качиш на дозер, то любовта не можеш... Разделихме се. Е, сега вс е сиво и скучно. Познато нали?! Казах му, че се разделяме, но знам, че с времето ще ми мине и отново ще сме заедно. Е няма да е същото, но се надявам да е още по-хубаво. С времето човек прощава. Дай време на момичето ти. Сигурна съм, че ако види промяна в теб би се оправило всичко... Успех, с теб сме!!! ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Emilio » 11 Юни 2009, 16:43

Simmargal написа:Кофти ситуация. Момчетата много бъркате понякога. Е сега и аз съм в твоето положение или по-точно казано в нейното. Не познавам момичето ти, но ще ти разкажа моята история с друг уважаван наш съфорумник. Всичко беше идеално м/у нас докато не катастрофирахме. Е... и преди тва прекаляваше с колата, но се понасяше. Не си мисли, че обичам по-малко колите от всеки тук, но изведнъж целият свят започна да се върти около колата и работата. Знаех, че му е болно и не мислех, че е точният момент да поговорим за това, но вс се натрупваше. Обичах го и за да му дам подкрепата си бях постоянно с него в гаража след работа. Развивах, завивах ... Но всичко има граници. В един момент се чувствах безсилна. Той не осъзнаваше, че колата (почти сигурна съм, че ще ме линчувате за казаното) е просто купчина желязо, която няма да я заболи, когато е дала вс от себе си да те направи щастлив, а ти не си я прегърнал дори... Колата се оправи, но за жалост нещата между нас не... Ако колата можеш да я качиш на дозер, то любовта не можеш... Разделихме се. Е, сега вс е сиво и скучно. Познато нали?! Казах му, че се разделяме, но знам, че с времето ще ми мине и отново ще сме заедно. Е няма да е същото, но се надявам да е още по-хубаво. С времето човек прощава. Дай време на момичето ти. Сигурна съм, че ако види промяна в теб би се оправило всичко... Успех, с теб сме!!! ;)

Права си за всичко, дано е още по хубаво след това, но надали в повечето случай нещо счупено като го залепиш, никога не е същото :!:
Надявам се вие с колегата да сте първите изключения от това правило в живота :yes:
НЕ КАРАЙТЕ С ПО-ВИСОКА СКОРОСТ ОТ КОЛКОТО ВАШИЯ АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ МОЖЕ ДА ЛЕТИ!

О BMW, имам лудост в главата си от теб!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 320i coupe

Мнение от Simmargal » 11 Юни 2009, 20:12

Мерси Емилио!!! Дано... все пак накрая всичко си идва на мястото. А относно залепването си прав, дано обаче успеем да създадем нещо ново и по-добро ;)

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 03 Юли 2009, 2:45

живота си е*ало майката брато.
как се пее в една песничка.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 30 Юли 2009, 7:57

здравейте
днес имаме годишнина-4г заедно,имам радостта да ви споделя,че от два дена тя се буди до мен :D
осъзнах,че без нея не мога и нищо не може да я замени,обещал съм й никога да не я пренебрегвам,а и аз го чувствам така!форума и колите минават назад
благодаря на всички(а те не са малко),които ми помагаха в тия тежки дни,а това да виждаш как любимия човек си тръгва-не го пожелавам на никой,затова тези,които продължават да правят грешки,нека се поучат от моите!
на много приятели попаднах тук,няма да изброявам-благодаря ВИ!!!

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 30 Юли 2009, 8:03

Хе-хе.... :)
Браво Павка ....... ЧЕСТИТО :)
Нека случилото се да ти е обеца на ухото и винаги когато решиш да я пренебрегнеш се сещай през какъв АД си минал :confused:
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 30 Юли 2009, 9:04

КОлега, радвам се че нещата са се решили за два месеца и сте осъзнали,че не можете един без друг! Успех оттук нататък заедно и следващият път преди да направиш нещо наистина помисли и за човека до себе си -как ще се почувства.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 30 Юли 2009, 9:21

еееее ,павлее...!!! хуу са се наредили начи нещата!!!
аз се чудя що не си активен напоследък ,а то ти си си оправял живота!!
арно,баце!! нека!!! живи и здрави да сте и да се обичате повече.

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 30 Юли 2009, 11:18

Дълга и щастлива, Зелен. :clap: :clap: :clap:
Изображение
От тогава русото не е на мода.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 30 Юли 2009, 11:28

:have one: ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 30 Юли 2009, 12:05

Мале много дълга тема.... още като прочетох първия ти пост Павка... то се знаеше че е поскарване и няма да те зареже етака ;) Ама докато изчета всичките мнения и стигна до края и вие сте се събрали :mhihi: Евала и умната поне известно време.... Във всичките мнения до тук .. имаше по нещо истина... колегата бум бум е прав че си такъв какъвто си.... промяната ще е временна други казаха че парите не са всичко.. с което хич не съм съгласен... ПАРИТЕ са всичко поне в нашия живот (сегашния живот)... на 50 % от хората им се е случвало това... някой са успяли като теб.. някои не... Такъв е живота.. за тези които не са успяли.... мога да кажа просто да се забавляват.... колкото и да си обичал колкото и да ти е мъчно... мъже сме, лесно се оправяме.... отиваш на дискотека с приятели пиеш пиеш някоя мацка ти се лепне и си готов... само някой да не каже друго :dummy:

Колежке Simmargal ... с мен се случи същото... така де аз бях от другата страна "мъжката" постоянно чувах това... ти само с колата ти, само за колата ти, обичаш повече колата от мен, ... ходи си при колата... и т.н...знам ли може и да е права... но не осъзнавах всъщност подкрепата... мислех само за работа, пари и да я оправя... а тя наистина ме подкрепяше и искаше да ми е по добре... дори не се сещах да я прегърна и да и благодаря че ме подкрепяше през цялото време докато оправях 'купчината желязо'.. сега всичко е наред... пак колата е на първо място поне според нея, но не се разделихме има го поскарването от време на време заради тая кола сбирки и т.н. де..

Радвам се за теб Павка и успех :)
Последна промяна Garribaldi на 30 Юли 2009, 12:12, променена общо 1 път
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: корав барутарник
Мечтае да кара: по-корав барутарник

Мнение от Venko » 30 Юли 2009, 12:12

Евала луд! :clap:

Тоа път вече те вкараха в обредния :D :)!
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 30 Юли 2009, 12:14

абе не се знае дали са го вкарали в обредния, но са му сложили каишката на врата....
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата