Шумахер се връща във F1!!!!
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Шумахер се връща във F1!!!!
За мен, като фен на Пилето тази новина определено е много добра:
http://sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2527560
Ше взема да гледам 2-3 състезания....
http://sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2527560
Ше взема да гледам 2-3 състезания....

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Добро...
Сега да видим какво ще излезе
Сега да видим какво ще излезе

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
то не става само с каране, трябва и кола
Според мен не трябва да го прави, отказа се точно когато беше на върха , всички такива завръщания, независимо че парите играят основната роля, завършват по един не много весел начин

Според мен не трябва да го прави, отказа се точно когато беше на върха , всички такива завръщания, независимо че парите играят основната роля, завършват по един не много весел начин

- Mollov
- Мародератор
-
В случая, както ще е временно докато Маса го няма, едва ли някой ще гледа сериозно на постиженията на Шумахер и после ще го сочи с пръст, че е некадърен.... тоя човек вече е доказал себе си, сега ако ще да чупи кола след кола няма да може да заличи постигнатото досега...
А появата му сега ще е много добра за популярността на F1 в тия времена... хем повече хора ще гледат, хем ще стане по-интересно, щото "едно от големите момчета отново е на пистата". А и не мисля, че Шумахер ще разочарова имайки в предвид възможностите на колата - никой няма да очаква от него да взима само 1-ви места на всяко състезание.
А появата му сега ще е много добра за популярността на F1 в тия времена... хем повече хора ще гледат, хем ще стане по-интересно, щото "едно от големите момчета отново е на пистата". А и не мисля, че Шумахер ще разочарова имайки в предвид възможностите на колата - никой няма да очаква от него да взима само 1-ви места на всяко състезание.
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Mollov написа:В случая, както ще е временно докато Маса го няма, едва ли някой ще гледа сериозно на постиженията на Шумахер и после ще го сочи с пръст, че е некадърен.... тоя човек вече е доказал себе си, сега ако ще да чупи кола след кола няма да може да заличи постигнатото досега...
Аз не съм много на това мнение, ако участва във всички стартове до края на сезона и както казваш само чупи и не постига съвсем нищо, ще се отрази негативно малко или много на до сега създадения му имидж, и то граден толкова години, можеш да паднеш мнооого бързо

И Дейвид Бекъм е велик футболист ама отиде да доработва в САЩ

Много музикални групи се събират след 20-30 години за по някое и друго турне и като ги видиш......жалка картинка

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Mollov написа: А и не мисля, че Шумахер ще разочарова имайки в предвид възможностите на колата - никой няма да очаква от него да взима само 1-ви места на всяко състезание.
Напротив,всеки ще очаква размазващи състезания и шумахер да ги занити,сега още повече ще се нахъсват пилотите да покажан на шумахер какво могат,а в каква форма е пилето никой не знае,и едва ли го канят във формулата "щото много УбаФ"
- kirilov/325i
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36-325i Тurbo 605 Max Torque
- Mollov
- Мародератор
-
Zapa написа:
Аз не съм много на това мнение, ако участва във всички стартове до края на сезона и както казваш само чупи и не постига съвсем нищо, ще се отрази негативно малко или много на до сега създадения му имидж, и то граден толкова години, можеш да паднеш мнооого бързо![]()
И Дейвид Бекъм е велик футболист ама отиде да доработва в САЩ![]()
Сравнението с Бекъм не е точно, щото Шуми вече се е отказал и това сега е временно... да не говорим, че човека е обявил, че е морална поддръжка на фирмата.... дето се вика - вързал си е гащите ако не се представи добре.
Мисълта ми беше, че зрителите знаят кво може колата и едва ли точно пристигането на Шумахер ще преобърне нещата - така че не мисля, че повечето "знаещи" фенове ще очакват много от него.... лаиците винаги ще точат лиги.
Е.Димитров - не знам що и как всеки ще очаква смазващи състезания от страна на Шумахер, който не се е състезавал във F1 близо 3 години и болида в момента не е кой знае кво... би било много леймърско и наивно да се очаква.
- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
според мен е натиск от рекламодателите - Ф1 загуби доста популярност напоследък след скандалите с Мозли, опитите за нови правила на ФИА за бюджетите и сега Шумахер е натиснат да вдигне рейтинга. Грешка е жива легенда да се връща, каквото и да направи ще бъде малко....но е шанс да го гледаме пак....сега билетите за останалите стартове и рекламите по време на състезанията вече са мнооого по скъпи... 

- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Отегли се много стратегически,не вярвам да се върне за да 15,16 или по долно място.Ще е резил за него и Ферари,добре би трябвало да са го пресметнали тоя ход,явно има какво да покаже все още Шуми.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
нещата са направени заради спада на гледаемостта!! ясно е като бел ден.
и за мен е грешка от страна на шумахер да се върне -независимо от заплащането. нито колата е кат охората,нито той вече е същият след спирането...!! ако покаже и половината на тва,което беше пак няма да е малко ,но за мен тва е негова грешка ,а пък ,че ще гледаме с интерес е ясно.....!!!
и за мен е грешка от страна на шумахер да се върне -независимо от заплащането. нито колата е кат охората,нито той вече е същият след спирането...!! ако покаже и половината на тва,което беше пак няма да е малко ,но за мен тва е негова грешка ,а пък ,че ще гледаме с интерес е ясно.....!!!
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3