потресен съм от бездушието на българина!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Воденичаров » 18 Юли 2009, 12:10

BMWPetar написа:
sharksfin написа:По принцип и аз презирам наркоманите, обаче когато човек е в ситуация на нужда, е редно да получи помощ. Кои сме ние да го съдим? И аз поздравявам колегата, пуснал темата, защото останаха малко като него.

Точно така. Първо, ти си постъпил нормално, за разлика от всички останали лайнари около теб, но...какво да се прави, повечето хора предпочитат да гледат сеир...

А по повод това, че е наркоман, не е толкова трудно - ако го хванете до колата ви го чупите от бой, но като е пред умиране...хора сме все пак.

А ако причака децата ти за да им вземе парите и телефоните човек ли е пак?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 18 Юли 2009, 13:57

Avramov написа:Евала на колегата :clap: . Винаги трябва да се помага защото не знаеш кога и на теб ще ти е нужна.

Миналата седмица бях тръгнал да пия една биричка след работа и малко преди кафето направиха една нова кооперация на 3 етажа. Минавам покрай нея и някъв човек си гледа пощата пред входа не знам какво ме накара да погледна в огелдалото, но видях как човека си разбива главата в плочките пред входа. Веднага авариики почти в средата на улицата задна и се върнах. Някаква жена също беше видяла случилото се. Слизам от колата и тичам към човека от главата му течеше доста кръв но той като че ли спеше даже похъркваше, дигнах му главата и наклоних на една страна да не земе да повърне и да се задуши като си помислих, че е пиян. Помолих жената да звънне на звънеца с фамилията от писмата който бяха по земята, тя звънна каза нещо от типа заеби го тоя пияница и си тръгна. След около 1 мин. жената на човека слезе и се оказа, че човека е епилептик и че без да искам съм се справил по блестящ начин със ситуацията. Виканахме линейка да му зашият главата на човека. Всичко се размина с 6 шева на главата, но бях потресен от няколко коментара на минаващи на близо хора, повечето от който по- възрастни: "Глей го тоя как се напил"; "Така ли се спира бе селяк" (бях спрял почти в средата на улицита но имаше място да се минава) като най-потресаващото беше една баба с две деца от съседната къща "Може ли такива неща, приберете го тоя пияндурник все пак деца минават тука".
требваше да и заколиш децата на улицата :twisted:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 touring
Мечтае да кара: М5

Re: ...

Мнение от Николай Занчев » 18 Юли 2009, 15:00

Stoyan7777 написа:
Николай Занчев написа:

не се засягай, но
страшно много обичам да чета разкази като твоя :mhihi:
аз така, и той, и после един чичка, пушек, аз викам малии...
На мен ми е все тая какво мислиш Ти или някой друг за това което видях с очите си :D :D :D :winky:
Изображение
Американски форум:питаш нещо и ти отговарят.Руски форум:питаш нещо и теб те питат.Български форум:питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 18 Юли 2009, 18:20

Е затуй сме на тоя хал :confused: Нали знаете, че в казана на ада, където врят душите грешните българи нямало нужда от демони на щат-който тръгнел да излиза другите го дърпали обратно в шлаката :roll:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 18 Юли 2009, 23:34

лелеее к'ва стана тука. За тези които поставят потърпевшото момче в разни измислени ситуаций, как щял да краде телефони,да причаква деца...... Хайде стига с тези фантазий!
Време е да Ви кажа ,че пича малко преди да дойде линейката се поосвести и докато му задавах всевъзможни въпроси с цел да го придържам към реалноста, Той спомена ,че е бил нощна смяна ,но не попитах къде? Значи пича работи все пак някъде! Не всички наркозависими е редно да ги поставяте под един знаменател!
Аз не станах наркозависим,въпреки разни "приятели" които са ми давали да "пробвам" !!! Всичко е до възпитание и до воля! Т.Е. до самия себе си! Сега имам дете, и се моля да е живо и здраво. И най-много да не посегне към наркотиците след време! Защото знаем в какви "МОДЕРНИ" времена живеем. Дай боже да има достатъчно акъл и да му дам прилично възпитание да се осъзнае ,че от тези неща полза няма!
:!:

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 30 Юли 2009, 19:16

Колеги, грешно сте ме разбрали - това за издържането на семейство когато не работиш беше ИРОНИЯ. За наркоманите - в Рудниците.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 30 Юли 2009, 19:28

Хайде пак възраждаме стари теми изваждайки ги от прахта :)) . Да трупаме мнения и рангове ли какво ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 30 Юли 2009, 21:43

blackrider написа: Той спомена ,че е бил нощна смяна

а под това да не е имал в предвид на пазар за касетофончета,фарчета,огледалца ;) ,сутринта ги развързва и кам обяд вече е на черешата нормален сценарии от ежедневието на една дрога,на времето съм имал приятели наркомани някои от които вече не са м/у живите други са по затвори 3ти са ок вече и тн.та има няколко типа,едни които тате и мама имат $ и не им е проблем да си зима колко му трябват,други които гравитират около тях и те намазват и трети които откровенно си бръмчат по коли и апартаменти
та това че хората хо заобикалят според мен е един вид естествена реакция,като са надрусани си им личи от 100км.и хората естествено ще им е неприятно да го доближат,разбира се твоята постъпка супер поздравявам те за това но бъди и малко резервиран кам такива типове,че не се знае дали не е постановка кат са на зор са готови на всичко,слагаш го да седне да не се пребие водичка и до там бърза помощ и това е няма повече какво да направиш за него!
още един път евала за постъпката ти

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Мнение от CONAN » 30 Юли 2009, 22:57

Така сме живяли ,такива сме.Общество не се прави за ден два,през комуниза имаше някакви наченки ,сега и това няма.Трябва да има морални принципи и норми ,не става през просото.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 525tds
Мечтае да кара: Винаги BMW

Мнение от №0123456789 » 30 Юли 2009, 23:40

blackrider написа: Всичко е до възпитание и до воля! Т.Е. до самия себе си! Сега имам дете, и се моля да е живо и здраво. И най-много да не посегне към наркотиците след време! Защото знаем в какви "МОДЕРНИ" времена живеем. Дай боже да има достатъчно акъл и да му дам прилично възпитание да се осъзнае ,че от тези неща полза няма!

Наистина си прав: Основно е въпрос на възпитание както и на средата с която общува. Доколкото случката която разказа то смятам, че действията които си предприел са огледало на човещината която ти е изградена в ранна детска възраст. Браво колега!:clap: Дано има повече като теб ( а не дървени егоисти "затворени в осветителна крушка която гордо наричат вселена")

:bgflag:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW-M

Мнение от bmwkrezo » 05 Авг 2009, 17:08

Едва, днеска прочетох темата и за съжаление си много прав,но вчера спирам на паркинга срещу Нов Български,паркирам колата и слизаме със синът ми и жена ми,на 5 метра от мен,възрастен мъж на около65-70години ,за да заобиколи джип паркиран на тротоара слиза на паважа,в този момент аз се обръщам в тази посока и виждам как жена го блъска с лек автомобил като същевременно го блъска и в джипа.Аз и синът ми веднага се затичахме към него да помогнем,и в момента в който
го дигнахме,той ми вика,какво направи бе момче не ме ли видя,аз останах шокиран в първия момент,но като се замислих човек може да попадне в доста неприятна ситуация,добре ,че имаше хора около мен,все по малко състрадателни хора остават в тази държава.
:bgflag: :bowdown:

Предишна

Назад към Извън Темата