Футболен отбор на БМВ Клуб България
Модератор: Общи модератори
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Аз не съм в София
Успех тигри 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-
Добре че беше Иво да ми звънне, иначе щях да дойда към края... 10х
)
Гледам пак се получи така, че някои хора казват "ще дойда", а не идват...
Изпоритаха ни малко, но ние поне си поиграхме приятелски
Докато имахме сили си подавахме добре... Може и следващия път да опитаме...
Мето разправя, че момчетата от Дата.бг имат запазен час за неделя (9 август)... следобед към 12:30 (не запомних точния час) и да казваме ако искаме да си направим едно мачле... казвайте кой ще може?

Гледам пак се получи така, че някои хора казват "ще дойда", а не идват...
Изпоритаха ни малко, но ние поне си поиграхме приятелски

Мето разправя, че момчетата от Дата.бг имат запазен час за неделя (9 август)... следобед към 12:30 (не запомних точния час) и да казваме ако искаме да си направим едно мачле... казвайте кой ще може?
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето
не карай пил - стигни жив!

- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-
Здравей!
Не знам какво трябва да се направи за Чепеларе - трябва да се говори с Шопов, евентуално... Аз негови координати нямам, така че по-добре говори с Мето...
Имам едни идеологически различия със skype и за това не го ползвам много много...
А за останалите - сега направих касата и за новия сезон (в линка в подписа ми е) - вижте от стария да си оправите членския внос, че да го затварям и да почвам новия...
Проверете да не съм объркал нещо при прехвърлянето на данните... До колкото имам спомен само Иво и Наско са дали за новия сезон... да не греша нещо...
АААА да, докато не се оправи членския внос не може да се купят новите екипи...
Не знам какво трябва да се направи за Чепеларе - трябва да се говори с Шопов, евентуално... Аз негови координати нямам, така че по-добре говори с Мето...
Имам едни идеологически различия със skype и за това не го ползвам много много...
А за останалите - сега направих касата и за новия сезон (в линка в подписа ми е) - вижте от стария да си оправите членския внос, че да го затварям и да почвам новия...
Проверете да не съм объркал нещо при прехвърлянето на данните... До колкото имам спомен само Иво и Наско са дали за новия сезон... да не греша нещо...
АААА да, докато не се оправи членския внос не може да се купят новите екипи...
kalataaa написа:Пацо към тебе ми казаха да се обърна за Чепеларе кажи какво требва сори че късно ама така се случи пиши ми на skype kalataaa1
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
не карай пил - стигни жив!