Обичам България !
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
ами мога да допълня че съм го чел това и мисля че не е чак толкова зле, всичко зависи от това как си го направиш ти сам за себе си. Как едни могат да се оправят други не
просто трябва да можеш да използваш пълноценно багажа в главата си. Не може да искаш друг да те оправи ако ти сам не се потрудиш (тука без задни мисли плс)

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
GaD написа::1:

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- anica banica
- кандидат ентусиаст
-
Темата сме я коментирали и друг път, но по-неграмотно и едностранчиво нещо отдавна не бях чела. Един въпрос само - Bawarke, ти що щеш още тука
ПП. Точно в момента нямам особено обективни причини да обичам България, защото в два поредни дни ми надраха колата и станах жертва на обир с банкова карта, но... все още така мисля.

ПП. Точно в момента нямам особено обективни причини да обичам България, защото в два поредни дни ми надраха колата и станах жертва на обир с банкова карта, но... все още така мисля.

You will find adventure
or the adventure will find you.
or the adventure will find you.
- bawarka
- Красива и екстремна
-
anica banica написа:Един въпрос само - Bawarke, ти що щеш още тука![]()
Мила... , някаква ирония долавям?
А това изречение , по горе, което си написала е най грамотното което съм чела някога..
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
LeX написа:всичко зависи от това как си го направиш ти сам за себе си. Как едни могат да се оправят други непросто трябва да можеш да използваш пълноценно багажа в главата си. Не може да искаш друг да те оправи ако ти сам не се потрудиш (тука без задни мисли плс)
![]()
![]()
![]()
Ами то човека го каза много точно, че и старите хора го казват помогни си сам за да ти помогне господ!!!
В случая bawarka абсолютно не си права, има подбно нещо но в обратния аспект 100 причини да живея на запад

За да не го пиша пак ето мнението ми :
Vasilen написа:... ако не те кефи тука(БГ) ... пътя е ясен ... ние, тези които ще продължим изграждането на тази прекрасна страна нямаме нужда от подобен тотален негативизъм !!!
за мен България е моята родина, имам конституционно право да я защитавам!!!
Баси ядосвам се не на шега
May the BMW force be with you!
- bawarka
- Красива и екстремна
-
Vasilen написа:В случая bawarka абсолютно не си права, има подбно нещо но в обратния аспект 100 причини да живея на запад![]()
Аз просто съм го пейстнала Василене

Мен ако някой ме попита , едва ли хилядите ми отговори ще бъдат негативни , вярвай ми ще измисля хиляда причини и те ще са от рода на: " Българският дух е най - ГОЛЯМ "

bawarka написа:Vasilen написа:В случая bawarka абсолютно не си права, има подбно нещо но в обратния аспект 100 причини да живея на запад![]()
Аз просто съм го пейстнала Василене![]()
Мен ако някой ме попита , едва ли хилядите ми отговори ще бъдат негативни , вярвай ми ще измисля хиляда причини и те ще са от рода на: " Българският дух е най - ГОЛЯМ "
Ако слушаш ще ти покажа също кое друго Българско нещо е най-голямо

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
"Ний не умеем да ценим и не сме привързани страстно кам нашата хубава природа. Защо? - Защото не я знаем, защото живописната природа не се изучава нито в кафенетата, нито в кръчмите. В кръчмите и кафенетата, сред удушливия дим, под влиянието на наркотическите и спиртливи питиета и озлобените газети, ще постоянствуваш да въздишаш бабешки, да скверниш хубава България със стереотипните фрази: "А бе българска работа", "българи-диваци, не ги ли знаеш", "българия-дивотия"... А пък нито България, нито българите изобщо са диви, а сме диви и простаци ний, които знаем само да хулим, за да се покажем, че уж сме много видели и много знаем..."
- anica banica
- кандидат ентусиаст
-
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
enigma написа:"Ний не умеем да ценим и не сме привързани страстно кам нашата хубава природа. Защо? - Защото не я знаем, защото живописната природа не се изучава нито в кафенетата, нито в кръчмите. В кръчмите и кафенетата, сред удушливия дим, под влиянието на наркотическите и спиртливи питиета и озлобените газети, ще постоянствуваш да въздишаш бабешки, да скверниш хубава България със стереотипните фрази: "А бе българска работа", "българи-диваци, не ги ли знаеш", "българия-дивотия"... А пък нито България, нито българите изобщо са диви, а сме диви и простаци ний, които знаем само да хулим, за да се покажем, че уж сме много видели и много знаем..."

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
bum_bum написа:На крив уй вълната му виновна ..

Каза Ви го човека... Като проблема си е у вас, не го търсете в другите!!!
Всеки се оплаква, че държавата нищо не прави за него, а вие какво правите за нея, а?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3