За риболовците !!!
Модератор: Общи модератори
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
- djpamboss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp
За жалост истината по не платените е ,че рибите са около язовира с пръчки в ръце ..... а в водата няма никой ,както се изрази един колега по горе и е напълно прав !!!

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
На Панчерево платеното кълве ли и какво?
Че другата седмица обмисляме да ходим малко да хвърлим въдици, или пък на Герман?

Че другата седмица обмисляме да ходим малко да хвърлим въдици, или пък на Герман?

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Bavarcho написа:На Панчерево платеното кълве ли и какво?
Че другата седмица обмисляме да ходим малко да хвърлим въдици, или пък на Герман?![]()
И на двете места се плаща и рибата и е претъпкано от хора

За риболовците
Bavarcho написа:На Панчерево платеното кълве ли и какво?
Че другата седмица обмисляме да ходим малко да хвърлим въдици, или пък на Герман?![]()
Почти 100% съм сигурен, че на Панчарево платеното ще кълве. Аз няколко пъти съм ходил на Панчарево на платеното и имах чувството, че някой ходи по дъното и ми закача рибата. Там е претъпкано с риба, ако не хванеш риба на Панчарево очаквай природен катаклизъм.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Re: За риболовците
(bubsa) написа:И на двете места се плаща и рибата и е претъпкано от хора
Знам, че се плаща, не съм ходил от близо месец затова питам има ли риба

Bojidar написа:Почти 100% съм сигурен, че на Панчарево платеното ще кълве. Аз няколко пъти съм ходил на Панчарево на платеното и имах чувството, че някой ходи по дъното и ми закача рибата. Там е претъпкано с риба, ако не хванеш риба на Панчарево очаквай природен катаклизъм.
Абе последния път четири сомчета, но не кълвеше много...

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Колеги , я малко да избия рибата
Комшията е рибарче и на скоро се върна с нещо огромно

Комшията е рибарче и на скоро се върна с нещо огромно

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Ей това е трофеен размер, ЕВАЛА на комшията!bivola написа:Колеги , я малко да избия рибата.......

Аз утре ще ходя на яз.Овчарица(Тец-а) до Раднево, някой местен ако има запознат с местата там да сподели....какво се обажда и има ли забрана някъде, или всичко е платено!??
Наслука на тези които ще замятат пръчките през почивните дни!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
Незнам някои ходил ли е скоро на Пясъчник там има много риба сега но кълве само на дънни на плувка много рядко кълве ние се върнахме с 23 шаранчета по 1кг г/д и 2 толстолопа единия беше 9кг а другия 5кг.
А последно ходихме на Тополница там само хищна риба кълве костур,щука и бяла риба и чат пат някои сом и кълве само на жива рибка или воблер съжалявам че нямам снимки друя път. А утре с приятелчета отиваме пак на Пясъчник ще гледам да има снимки
А последно ходихме на Тополница там само хищна риба кълве костур,щука и бяла риба и чат пат някои сом и кълве само на жива рибка или воблер съжалявам че нямам снимки друя път. А утре с приятелчета отиваме пак на Пясъчник ще гледам да има снимки

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
titto написа:Ей това е трофеен размер, ЕВАЛА на комшията!bivola написа:Колеги , я малко да избия рибата.......
![]()
Аз утре ще ходя на яз.Овчарица(Тец-а) до Раднево, някой местен ако има запознат с местата там да сподели....какво се обажда и има ли забрана някъде, или всичко е платено!??
Миналата седмица един колега ходи там и каза че са хванали много сомчета,но са ги върнали защото са много малки.За два дни нищо друго освен сом не е клъвнало,хванали са само 2 сравнително прилични.
- djpamboss
- младши ентусиаст
-
много хубав сом и аз искам да хвана такъв ама няма .... на слука на всички и аз тази вечер в 5 сътринта заминавам 

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Ходих на един гьол след Овчарица-Маца и за 2-3ч.само няколко дребни Каракуди на плувка, а на дъно(1 на косъм и 1 на пружина) нищо!(bubsa) написа:titto написа:Ей това е трофеен размер, ЕВАЛА на комшията!bivola написа:Колеги , я малко да избия рибата.......
![]()
Миналата седмица един колега ходи там и каза че са хванали много сомчета,но са ги върнали защото са много малки.За два дни нищо друго освен сом не е клъвнало,хванали са само 2 сравнително прилични.

Някой, ако е ходил тези дни на неплатено и не много далеч от София и е хванал нещо да се похвали, че др.уикенд да си бия камшика от жената!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- djpamboss
- младши ентусиаст
-
Аз току що си идвам от Момино след един доволен риболов , но много напека слънцето и към 2 часа спря да кълве, иначе от сутринта от 7.00 - някаде около 15-20 шарана хванахме всички над кило и два по големки 2.700кг и 3кг , ето и снимки :