Младо семейство пострада при тежка катастрофа + анкета

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

С колко е карал нашият герой?

х > 100
60
43%
х < 100
62
45%
х = по правилата бе баце 50 км/час
17
12%

Общо гласове : 139
master of the force
Аватар

Мнение от alx » 02 Авг 2009, 20:09

трагедия. и като всички такива се случва от .. нищо..

няколко неща...

това че си го ударил директно между вратите - говори или за абсолютно нехайство или липса на рефлекс от твоя страна. както и да е- реакцията ти е била нула... разбирам че ти е изскочил по най-невъобразимия начин, ама...

удара е с около 60-70км по мое мнение така като гледам снимките.

ако детето е било в столче е щяло да бъде в значително по-добро състояние.

дано се оправят хората. а ти.. никога няма да си същия повече.... независимо какви ще са последиците (или липсата на такива) от катастрофата.
Последна промяна alx на 02 Авг 2009, 20:24, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 02 Авг 2009, 20:14

Абе, не ви ли е срам 3 страници да пишете как тоя с пежото не се бил огледал като се включвал в движението, как Евелин не бил реагирал и не знам кво още ...

НЯКОЙ ОТ ВАС НЕ СИ ЛИ НАПРАВИ ТРУДА ДА ПРОЧЕТЕ ПОСТА МУ НА 2ра СТРАНИЦА, В КОЙТО ЯСНО ПИШЕ, ЧЕ ТОЯ С ПЕЖОТО Е НАПРАВИЛ ЛЯВ ЗАВОЙ ОТ ДЯСНА ЛЕНТА И МУ Е СЯКЪЛ ПЪТЯ

Е*ати философите сте ;)
Последна промяна eraziel на 02 Авг 2009, 20:40, променена общо 1 път
In Ban We Trust!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS touring

Мнение от St.Dilov » 02 Авг 2009, 20:18

много строго съдите!
чест прави на колегата, че си призна!
а можеше да се покрие, като някой мишок..
на всеки може, да се случи!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 02 Авг 2009, 20:18

datcho написа:
titto написа:Дано сем. да се възстановят по-бързо! :confused:
Едно не мога да разбера-За чий х.й не си е отварял очите на шест шофера на Пежото, когато излиза на път с предимство, особено като си вози семейството!!???? :evil:
Може БМВ-то да е летяло и то да има вина, но за жалост виждам през ден-два такива смелчаги да погледне набързо през рамо, движейки се дори, без да спира преди да излезе на главен път! :roll:

май повечето лаладжий тук само си лаете без дори да сте разбрали ква е била ситуацията. на къв път с предимство излиза пежото !?
|`oTuH написа:..... Пежото е излизало от пресечка на магазин, когато е било удаерно странично от другия автомобил.....
Ей от това изречение стигнах до това заключение, Г-н "лаладжий"!
Мисля, че авторът на темата е бил запознат със случая и коментирам неговите думи, а не на тоя чул, другия бил приятел на.....! :evil:
Въпреки, че Пежото не е излизало на главен път, а се е движело по него си стоя зад думите, че когато предприемаш маневра(каквато и да е тя), трябва да се гледа навсякъде!

Съжалявам, че Евелин е участвал в неприятната случка и дано се размине всичко с "малкият дявол"!
Последна промяна titto на 02 Авг 2009, 20:39, променена общо 1 път
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 02 Авг 2009, 20:35

titto написа:...

Много хубаво, само че автора на темата явно не е очевидец и не е съвсем наясно със ситуацията :idea:
In Ban We Trust!

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 02 Авг 2009, 20:46

Квото било било всичко е свършило дано да се оправат хората
Не съдете така колегата,всички даваме газ и не спазваме закона просто той не е имал къмет
Знам колко зле се чувства в момента.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 02 Авг 2009, 20:48

Така като гледам лентата е една а не две.Така че как може да излезе пежото от дясна лента и да засече БМВ-то а да не засече джипа който колегата е изпреварвал ;) Колеги внимавайте като изпреварвате в града покрай изходи-има ги много.На мен ми се струва че колегата е тръгнал да изпреварва джипа и е нямал видимост към пежото.И да е дал мигач и да не е няма как да забележи защото изпреварва.В този случай какво е виновен шофьора на пежото.Може да си е дал мигач,да е видял в огледалото джип и да е започнал да завива.Може и да не е станало така но аз съм виждал много такива ситуации за щастие без жертви.И какви 45-50 км в час при изпреварване бе колеги :help:
п.п.Дано се оправят хората
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 02 Авг 2009, 21:14

Лентите са ДВЕ, стига сте се чудили как да изкарате колегата виновен!! Линия била непрекъсната... тя ако беше непрекъсната пежото как ще свие към входа на техномаркет ??? Значи и той е правил неправилна маневра ???
Стига глупости, това че са били семейство и са пострадали не ги прави невинни!
Съчуствам им, най-вече на детето и дано всичко да се оправи и да им остане лош спомен.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от twin spark » 02 Авг 2009, 21:29

сериозно се плаша като чета темата. бмв-то е виновно напълно. явно доста от вас са с купени книжки

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo_Borisov » 02 Авг 2009, 21:36

kiro_320 написа:Лентите са ДВЕ, стига сте се чудили как да изкарате колегата виновен!! Линия била непрекъсната... тя ако беше непрекъсната пежото как ще свие към входа на техномаркет ??? Значи и той е правил неправилна маневра ???
Стига глупости, това че са били семейство и са пострадали не ги прави невинни!
Съчуствам им, най-вече на детето и дано всичко да се оправи и да им остане лош спомен.

Колега като гледам снимките на първа страница линията е прекъсната и има по една лента в двете посоки.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 02 Авг 2009, 21:40

а аз се чудих как си я видял една, ама не ми се спореше... лентите са две защото е еднопосочно.. има остров със стълбове оттатък тях има още 2 летни. ;)

http://i.id24.bg//im/g/2678_6.jpg

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 02 Авг 2009, 22:10

Аре стига сте спорили кой е прав и кой-не! Много от хората тук са били с купени книжки - брех имаме си медиум. Ще помоля колегата, казал това за книжките да редактира поста си, защото сега обижда другите съфорумници. А като гледам е много анонимен, дори и кола не е вписал в профила си??? И също така ще го помоля да обясни как БМВ-то е абсолютно виновно? Големи разбирачи, ей!!!

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 02 Авг 2009, 22:30

twin spark написа:сериозно се плаша като чета темата. бмв-то е виновно напълно. явно доста от вас са с купени книжки

Ти прочете ли какво се е случило бре неуспял алфист такъв?Котцев пише,че от дясна лента пежото прави ляв завой!Я вземи и прочети малко закона за да видиш що за вид МПС има право да прави такъв завой и при какви причини.Защо вместо всички да кълнете как бил виновен и т.н не вземете да погледнете как карате вие и що за майстори зад волана сте!!!
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo_Borisov » 02 Авг 2009, 23:25

kiro_320 написа:а аз се чудих как си я видял една, ама не ми се спореше... лентите са две защото е еднопосочно.. има остров със стълбове оттатък тях има още 2 летни. ;)

http://i.id24.bg//im/g/2678_6.jpg

А да :uups:
Ако наистина пежото е опитало ляв завой от дясна лента .....кофти маневра :confused:
Изображение

Аватар
Кара: Хулиган по пътищата
Детайли за колата: Екстри много :)

Мнение от quickshare » 02 Авг 2009, 23:54

Добре де,всички тука спорите че е виновен,други не....за мен е невинен,но ми е интересно едно.Ево,ако можеш кажи какво ти написаха то незнам акт ли е или нещо друго щом има пострадали, кой определиха за виновен КАТ-аджиите???
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата