БАТЕРИЯ за ключ на 7-ца е65
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
- Мечтае да кара: F32 M4
- Bovacar
- кандидат ентусиаст
blacksapphire написа: А в Мкар само батерийка не предлагат, а само цял ключ 326 лева, като го правят в Германия по вин и се чака 10тина дни.
Проверих в системата на БМВ, може да се закупи само батерийката 3.2v (от всеки дилър на БМВ) и е на цена 10.93 лв. До колкото ми стана ясно тя може да се презарежда в гнездото.
- Zagy
- нафтения
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Колега, обикновенните батерии винаги са с малко по-голям волтаж от акумулаторните - примерно обикновенна CR20X батерия е 3.2v a акумулаторната e 3.0v. Така като гледам ключа е с акумулаторни, така че не се притеснявай
Si non confectus, non reficiat.
- Zagy
- нафтения
Провери си пак да не стане мяу... обикновенните винаги са с по-голям волтаж от акумулаторните, освен ако не става дума за различни типове батерии.
Si non confectus, non reficiat.
- Zagy
- нафтения
- Bovacar
- кандидат ентусиаст
Жив и здрав, трябва да ти свършат работа.А за другия път ще знаеш къде да попиташ (дано не се случва)!
Лелееее ако знаете днес ка ме метнаха от БМВ дилар М-кар...
Обадих се за батерията като си анулирах закупените от Англия...отивам взех я и сега като я проверих се оказа че е обикновена и не е презареждаща и не е 3.2v а си е 3v! Мошеници!
А му казах че ме прецакаха с не презареждаща вече!
Това ако е компетенция...даже не знаят какво продават. Не ми се разкарва за 10лв. от Асеновград до М-кар иначе такъв скандал ще вдигна за 10лв.
Хайде бе колеги няма ли някой кола с КОМФОРТЕН ДОСТЪП?
Обадих се за батерията като си анулирах закупените от Англия...отивам взех я и сега като я проверих се оказа че е обикновена и не е презареждаща и не е 3.2v а си е 3v! Мошеници!
А му казах че ме прецакаха с не презареждаща вече!
Това ако е компетенция...даже не знаят какво продават. Не ми се разкарва за 10лв. от Асеновград до М-кар иначе такъв скандал ще вдигна за 10лв.
Хайде бе колеги няма ли някой кола с КОМФОРТЕН ДОСТЪП?
- Bovacar
- кандидат ентусиаст
Когато е в слот-а, батерията му се запазва по дълго, но тя не се презарежда. В крайна сметка, дори и първата батерия е 'обикновенна'. Колата и ключа си комуникират един с друг, но те не излъчват презареждащи сигнали. Съжалявам ако съм те заблудил!
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3