Циганска наглост, 30 мангала искат да превземат дискотека

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 05 Авг 2009, 1:38

hard2kill написа:
GVT написа:
hard2kill написа:Значи ще кажа, че след като видях как се отразявт новините по вестниците, никога повече не бих си купил..
Как ви изглежда сигнал за бомба, при който полицаите отиват право при циганите и казват на тях, че има бомба.Интересно защо не казаха на всички в заведението.После - след сигнала, никой от бармани, сервитьори, Диджей, охрана - НЕ напуснаха дискотеката. Минути преди да влязат корпуса от полицията, всички изброени по-горе бяха навън.Момчета при опит да излязат през ГЛАВНИЯ вход/изход на дискотеката бяха посрещани от полицай с насочени пистолети и при вида на телефон с камера, полицаите си завираха пищовите да не казвам къде, за да не се види нищо... След това всички се забавляват вътре, корпуса влиза и започва да бие, наред.Момче заспало на сепарето, смазаха го от бой докато още спеше - 8 шева на главата и още много контузии...Нямате си на представа.Притеснявах се за приятелите ми - българи, да не са с разбити глави...Оказа се, че само имат палки по гърба- за спомен, докато си лежат на земята.

При сигнал за бомба се действа по следния начин
1.Дежурния,който приема обаждането веднага вижда от кой уличен телефон се звъни и изпраща полицейски екип на мястото, за да се устнови кой подава сигнала,веднага!
2.Района се отцепва в радиус от 500 метра(на наблюдаващите от канапе,усмивка) със ленти
3.Вика се ДОТИ- СОФИЯ, само те могат да пипат и да обезвреждат бомби.(най-малко 2 часа път)
И т.н... Тук видяхте ли нещо от по-горните ?

Аха,и тука са има едно нещо на което му се вика полицейско разпореждане,и това полицейско разпореждане е длъжен всеки да изпълни без значение дали е правилно или не.После има кой да държи сметка на този който го е разпоредил.В правилника от закона за МВР ясно е отбелязано кога полицейски орган има право да разпорежда и да употребява сила.В цялата работа нема нищо нередно.Да не си мислите ,че само наща полиция употребява сила,и в най демократичните държави се исползва сила и оръжие няколко пъти повече от България.

Длъжни са да съобщят по микрофона, да светнат лампи и т.н.
А те силно казано - помолиха няколко човека да излязат.Не беше възможно да се разбере за какво става въпрос, много от момчетата след това разбраха за какво са влизали полицаите... А нали знаеш, че ако сигнала за бомба е истински, нямаше да влязат 4/3 полицаи и да "помолят, ако не ни притесняват естествено, дали бихме ако желаем" да напуснем.За барманките интересно, че нямаше разпореждане..
И чак след часове да влязат с каски като броненосци и да започнат да бият! - а не да изкарват хората, защото има бомба. Тук е голямата разлика и ако имаше бомба щяхме ли да стойм на земята половин час вътре в дискотеката и още може би, 20 минути пред нея, на самият вход.Ако не е проблем, може да се замислиш.

А ти какво очаваше ,да влезат рота полицаи да ве помолят да излезете ли.Процедурата е следната,при дежурния по РПУ /който в извън работно време изпълнява и функциите на началник РПУ/Се подава сигнал от лицето Х за бомба ,дежурния изпраща най близкия ,при нужда и друг,автопатрул ,който при пристигането си трябва да докладва за ситуацията.По преценка от получената информация,при сигнал за бомба е задължително,се издава устно разпореждане да се напусне мястото.А патрула остава да охранява до пристигането в случая на ДОТИ.При не изпънение на полицейско разпореждане ,имат право да го изпънат принудително.
За колегата отворко с многото цифри,ако има предвид Правника за прилагане на Закона за МВР,не само съм го виждал а и съм го спазвал цели 7 години.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 05 Авг 2009, 1:42

hard2kill написа:Длъжни са да съобщят по микрофона, да светнат лампи и т.н.
А те силно казано - помолиха няколко човека да излязат.Не беше възможно да се разбере за какво става въпрос, много от момчетата след това разбраха за какво са влизали полицаите... А нали знаеш, че ако сигнала за бомба е истински, нямаше да влязат 4/3 полизаи и да помолят, ако не ни притесняват естествено, дали бихме ако желаем да напуснем.За барманките интересно, че нямаше разпореждане..
И чак след чаове да влязат с каски като броненосци и да започнат да бият! - не да изкарват хората, защото има бомба. Тук е голямата разлика и ако имаше бомба щяхме ли да стойм на земята половин час вътре в дискотеката и още може би, 20 минути пред нея, на самият вход.Ако не е проблем, може да се замислиш.

Ти това вярно ли го мислиш ? Има сигнал за бомба, те да не са медиуми че да знаят има ли-няма ли. Те сигурно имат десетки случай на ден/цяла българия/, кой не му се учело се обадил, кой не му се работело, кои искал си направи та*ак. Идват най-много две патрулки... къде вдигна цялото ДОТИ. Полицаите могат да търсят взривно устройство, кой ще го обезврежда е друга тема! Първо трябва да го намерят!
Циганите на които са казали да напуснат/тези които са чули/, напуснаха ли или оте*аха полицаите ? Как може в цялата дискотека всички да чуят и излязат, само циганите и персонала да не чуят ?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от hard2kill » 05 Авг 2009, 1:42

№0123456789 :bchug:

Така не се действа, отвратих се още повече от полицията.Тези не заслужават да носят пагони.Момчето в болницата дано не умре..
Това ли трябваше да е България ?
Лека вечер на всички :arrow: :idea:

Колега, GVT - корпуса влезе и не изглеждаше, че искаше да евакурира, когото и да било, а влязоха да бият и да мачкат.Иначе нямаше да лежим като изпразнени......

Ти си прав, но точно в този случай, беше Куркапан и бомбата само беше предпоставка.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 05 Авг 2009, 1:46

hard2kill написа:№0123456789 :bchug:

Така не се действа, отвратих се още повече от полицията.Тези не заслужават да носят пагони.Момчето в болницата дано не умре..

Колега, GVT - корпуса влезе и не изглеждаше, че искаше да евакурира, когото и да било, а влязоха да бият и да мачкат.Иначе нямаше да лежим като изпразнени......

Ти си прав, но точно в този случай, беше Куркапан и бомбата само беше предпоставка.

А ти с перо ли искаше да ве галят,като те дигнат по никое време по тревога и сигнал за пострадали колеги.
И стига с тоя корпус бе,няма такова нещо в МВР.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от hard2kill » 05 Авг 2009, 1:48

kiro_320 написа:
hard2kill написа:Длъжни са да съобщят по микрофона, да светнат лампи и т.н.
А те силно казано - помолиха няколко човека да излязат.Не беше възможно да се разбере за какво става въпрос, много от момчетата след това разбраха за какво са влизали полицаите... А нали знаеш, че ако сигнала за бомба е истински, нямаше да влязат 4/3 полизаи и да помолят, ако не ни притесняват естествено, дали бихме ако желаем да напуснем.За барманките интересно, че нямаше разпореждане..
И чак след чаове да влязат с каски като броненосци и да започнат да бият! - не да изкарват хората, защото има бомба. Тук е голямата разлика и ако имаше бомба щяхме ли да стойм на земята половин час вътре в дискотеката и още може би, 20 минути пред нея, на самият вход.Ако не е проблем, може да се замислиш.

Ти това вярно ли го мислиш ? Има сигнал за бомба, те да не са медиуми че да знаят има ли-няма ли. Те сигурно имат десетки случай на ден/цяла българия/, кой не му се учело се обадил, кой не му се работело, кои искал си направи та*ак. Идват най-много две патрулки... къде вдигна цялото ДОТИ. Полицаите могат да търсят взривно устройство, кой ще го обезврежда е друга тема! Първо трябва да го намерят!
Циганите на които са казали да напуснат/тези които са чули/, напуснаха ли или оте*аха полицаите ? Как може в цялата дискотека всички да чуят и излязат, само циганите и персонала да не чуят ?

Тук не става въпрос за цигани, българи, персонал .....
Всичко излгеждаше толкова комично, че малко дете да беше, щеше да разбере за какво става въпрос. Уж имало бомба, а персонала бачка на 6, охраната стоят отстрани и си бъркат в носа... Собственика на дискотеката- навън и не изкарва персонала си, изкара ги преди да влезе отряда...Когато излязох не видях отцепен район, потдържах връзка с момчета пред дискотеката, които ми казват, че навън е пълно с полиция, отряди ... и хората в кафето на 20 метра са в добро настроение и необезпокоявани, защо ?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от hard2kill » 05 Авг 2009, 1:51

GVT написа:

А ти с перо ли искаше да ве галят,като те дигнат по никое време по тревога и сигнал за пострадали колеги.

НЕ разбрах само основанието за боя ? Може ли да ми обясниш? Или когато е под тревога(сигнал за бомба) може всичко ?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 05 Авг 2009, 1:58

hard2kill написа:
GVT написа:

НЕ разбрах само основанието за боя ? Може ли да ми обясниш? Или когато е под тревога(сигнал за бомба) може всичко ?

Тц,тревогата е била за пострадали полицаи ,и заради голямия брой хора които са оказали съпротива.През 2002 година бяха свормирани групи за бързо реагиране във всяка дирекция по 15-20 човека в зависимост от нуждите.Това са си редови полицаи които се убучават за задържане на особено опасни престъпници и при нужда за тяхното отстраняване,също и за масови безредици за което имат и оделни униформи оръжие и екипировка.Бързото и пристигане в случая се дължи на това ,че в Плевен има такава група и при тревога им е достатъчно да се съберат за 20-30 минути.А осонанието за боя е указаната съпротива.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: passat b5
Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира

Мнение от lowshow » 05 Авг 2009, 2:03

колеги разменете си скайповете или водете някакъв вид лична кореспонденция тая тема замяза на ***

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от hard2kill » 05 Авг 2009, 2:08

GVT написа:
hard2kill написа:
GVT написа:

Тц,тревогата е била за пострадали полицаи ,и заради голямия брой хора които са оказали съпротива.През 2002 година бяха свормирани групи за бързо реагиране във всяка дирекция по 15-20 човека в зависимост от нуждите.Това са си редови полицаи които се убучават за задържане на особено опасни престъпници и при нужда за тяхното отстраняване,също и за масови безредици за което имат и оделни униформи оръжие и екипировка.Бързото и пристигане в случая се дължи на това ,че в Плевен има такава група и при тревога им е достатъчно да се съберат за 20-30 минути.А осонанието за боя е указаната съпротива.

Благодаря за отговора.
Бит полицай нямаше, но не ми се впуска пак в обяснения и убеждения на някого. :) Има си камери заведението.И пак казвам, търсеше се конфликт, за да арестуват определени хора в дискотеката.
Бомби, отряди, бити полицаи......Късно е вече, по - добре да си лягаме.При сигнал за бомба се реагира бързо да се евакуират хората, а не бързо да се пребият.И аз съм съгласен, че ако не се подчиня трябва да ме изхвърлят насила от там, но това не включва - Всички на земята, лягай долу, бум по главата, бум по гърба, дръж си главата долу...... не мърдай, бум по главата...И така, изпълниха заповедта за бързо пребиване, евакуирането им куцаше..... Дори и да приемем, че е имало убит полицай вътре, хората трябва да се изведат навън първо- това е приоритет !
Ако имаше бомба, тя тиктака, няма да чака всички да лежат по земята и да ги побиеме малко.........Няма смисъл повече от тази тема.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от hard2kill » 05 Авг 2009, 2:15

Дадох ви мнение като човек видял всичко.Умни момчета са повечето тук, смятам, че всеки ще си направи изводите сам.Ако с мненията си съм породил някакъв вид вражда или дразги между колеги, се извинявам и по преценка на модератор моля да бъдат изтрити.Станалото-станало.За мен боят не беше приемлив, точно за тази ситуация, ако нямаше сигнал за бомба и ако наистина имаше бит полицай - бой майка, повече бой и от това трябва да има
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 05 Авг 2009, 2:39

Аз обаче не разбирам тогава,защо се изсипва толкова полиция и както ти казваш- дошли с намерението да бият наред??Скука в РПУ-то ли?? Имало е някакъв проблем очевадно,при това доста сериозен- кой го е предизвикал и защо??Ако не е имало бити полицаи,тогава защо се изсипват толкова много,че и специална група?Аз на това не мога да си отговоря от твоита теза,колега... :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от hard2kill » 05 Авг 2009, 2:46

Bogat-Beden написа:Аз обаче не разбирам тогава,защо се изсипва толкова полиция и както ти казваш- дошли с намерението да бият наред??Скука в РПУ-то ли?? Имало е някакъв проблем очевадно,при това доста сериозен- кой го е предизвикал и защо??Ако не е имало бити полицаи,тогава защо се изсипват толкова много,че и специална група?Аз на това не мога да си отговоря от твоита теза,колега... :roll:

Колега, всичко, което мисля съм го написал..... Това си е изцяло мое, собствено мнение.Имат интерес да заключат някои хора, за това е цялата работа.Няма смисъл повече да пиша тук. Лека вечер на всички :winky:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 05 Авг 2009, 3:00

hard2kill написа:[b].Имат интерес да заключат някои хора, за това е цялата работа
Ама сори колега,с мистериозни изказвания ние няма как да разберем ,кои са тези "някои" хора и какъв им е интереса като ги заключват да изпопребият половината град..Тоест твоята недокрай изяснена теза на мене нищо дефакто не ми изясни...поне не логично..
Ако искаш да кажеш нещо със сериозна позиция по някакъв въпрос-кажи го и си го отстоявай,аргументирай,обяснявай..Ама да подхвърляш с половин уста и да мистифицираш нещо,което предполагам дори не е обществена тайна у вашия град.. :roll:
Иначе просто твоята версия-на мене грам не ми се струва логична,извинявай ако бъркам,ама..как да си правя заключения,с догадки ли?? :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Потребител
Аватар

Мнение от mbw_code » 05 Авг 2009, 5:32

Позволете ми да се усъмня в истинността на част от изказванията тук.
hard2kill, ти циганин/ром ли си? :roll:
Това ли е "момчето", дето е било невинно?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 05 Авг 2009, 6:20

НЕ СЪм мангал,но че ченгетата са убийци новините са пълни+от съдебна полиция колко потулени деяня има....от конвоите :evil: :evil: :evil: :evil:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата