Циганска наглост, 30 мангала искат да превземат дискотека
Модератор: Общи модератори
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Идеаааално са ги очесали!
По кеф би ми станало ако беха и 30-те в нервохирургията с раздробени черепи .... и въобще какво правят мангасаря в нервохирургия? Сигурно редовно плащат осигуровки?
А на тоа протест, за който пише в статията - що не са ги начесали пак? Барабар и с оня спец по етнически въпроси!
Повече бой - по-малко приказки!
По кеф би ми станало ако беха и 30-те в нервохирургията с раздробени черепи .... и въобще какво правят мангасаря в нервохирургия? Сигурно редовно плащат осигуровки?
А на тоа протест, за който пише в статията - що не са ги начесали пак? Барабар и с оня спец по етнически въпроси!
Повече бой - по-малко приказки!
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
koko29 написа:Искаш да кажеш, че 30 "праведни" циганина са се домъкнали в заведението, за да купонясват и не са правили поразии - хапнали са, пийнали и точно когато ще си тръгват полицията е нахлула без причина и е помляла всичко - т.е. те са извършили престъплението????
Еееее, ма толкова е елементарно - колегата изказва недоволство не от това, че полицаите са провели акцията, а че са я провели не както трябва. И че покрай сухото е изгоряло и мокрото - налагали са с палки и хора, които не са участвали в скандала.
И аз съм съгласен с него - можеха да изкарат един мегафон или да вземе някой микрофона на диджея и да поканят културно всички да напуснат заведението. Който е цивилизован гражданин ще си излезе. Който оказва съпротива на полицията и отказва да напусне - ми предупредили са ги най-културно!

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Можеха и ПР акция да направят ,и предварително да се извинят за което викаш,аflame написа:И аз съм съгласен с него - можеха да изкарат един мегафон или да вземе някой микрофона на диджея и да поканят културно всички да напуснат заведението

Получили са сигнал,знаят ,че има гадни отворени мангусти,посегнали са на техен колега,верно ли си представяш,че са се чудили как по-културно да постъпят да не наранят крехката мангализаторска душевност..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Можеше и полицията да върне след това кувертите и ако на некой му се и изляло питието или му е останало недопито-да му дадат некой лев,що? 

Bogat-Beden написа:Получили са сигнал,знаят ,че има гадни отворени мангусти,посегнали са на техен колега,верно ли си представяш,че са се чудили как по-културно да постъпят да не наранят крехката мангализаторска душевност.
"крехката мангализаторска душевност"

Не ве, имах предвид, че са можели спокойно да изведат мирните "немангализатори" преди да почнат да ломят наред

Е.Димитров написа:Можеше и полицията да върне след това кувертите и ако на некой му се и изляло питието или му е останало недопито-да му дадат некой лев,що?
Аз ако бях вътре щех на следващия ден да си пусна такава молба до началника!

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
flame написа:Е.Димитров написа:Можеше и полицията да върне след това кувертите и ако на некой му се и изляло питието или му е останало недопито-да му дадат некой лев,що?
Аз ако бях вътре щех на следващия ден да си пусна такава молба до началника!
С приложен касов бон нали?

От 2000 до 2005г. съм бил на всички мачове на ЦСКА(е добре де, на тези до Пловдив и Плевен, на там си е гърч пътя:)), не е като да не съм бил около мелета и там има едно правило, и мокрото гори покрай сухото, но има едно голямо, НО! Не съм бил нито веднъж удрян или арестуван от Полицията... Просто трябва да знаеш какво да правиш, нормално е ако си сред проблемната групичка да изядеш шамара

Та стига с тея, не разбрали и не чули

Евала на Полицията!
колега хардтукил да потвърди имаше ли група от 30 мангала в дискотеката както пишат или нямаше все пак си оцечидец? пак след това нека сам си прави изводите за какво са тия тумби от малцинството те по скоро са мнозинство деа..
пс. пак това кои са били полицаите и защо съдът ще реши то като четох новините май е решил щом има присъди значи има виновни
пс. пак това кои са били полицаите и защо съдът ще реши то като четох новините май е решил щом има присъди значи има виновни

Последна промяна bioz на 05 Авг 2009, 16:51, променена общо 1 път
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
bioz написа:колега хардтукил да потвърди имаше ли група от 30 мангала в дискотеката както пишат или нямаше все пак си оцечидец? пак след това нека сам си прави изводите за какво са тия тумби от малцинството те по скоро са мнозинство деа..
с право се съмняваш! според мен тези мургавите дето са в клипчето са мексиканци

Ogi написа:bioz написа:колега хардтукил да потвърди имаше ли група от 30 мангала в дискотеката както пишат или нямаше все пак си оцечидец? пак след това нека сам си прави изводите за какво са тия тумби от малцинството те по скоро са мнозинство деа..
с право се съмняваш! според мен тези мургавите дето са в клипчето са мексиканци![]()
не се съмнявам но тъй като и аз не нямам вяра на медиите нека хората които да били там да потвърдят.
bioz написа:колега хардтукил да потвърди имаше ли група от 30 мангала в дискотеката както пишат или нямаше все пак си оцечидец? пак след това нека сам си прави изводите за какво са тия тумби от малцинството те по скоро са мнозинство деа..
Имаше, но не съм ги броил.

flame написа:koko29 написа:Искаш да кажеш, че 30 "праведни" циганина са се домъкнали в заведението, за да купонясват и не са правили поразии - хапнали са, пийнали и точно когато ще си тръгват полицията е нахлула без причина и е помляла всичко - т.е. те са извършили престъплението????
Еееее, ма толкова е елементарно - колегата изказва недоволство не от това, че полицаите са провели акцията, а че са я провели не както трябва. И че покрай сухото е изгоряло и мокрото - налагали са с палки и хора, които не са участвали в скандала.
И аз съм съгласен с него - можеха да изкарат един мегафон или да вземе някой микрофона на диджея и да поканят културно всички да напуснат заведението. Който е цивилизован гражданин ще си излезе. Който оказва съпротива на полицията и отказва да напусне - ми предупредили са ги най-културно!
Това са глупости. Не е нужно да предупреждават когото и да е. Тези които са отишли първи са предупредили....... и за благодарност за малко да отнесат боя. Другата група какво - да им чете вестник и да им се моли ли? Айде много Ви моля. Е за това всеки си прави каквото иска. Всеки е свикнал полицията да се страхува от гражданите и разни защитници на малцинства, а не обратното. Хората са казали, че е по добре да пострадат 100 невинни, за да се постигне мир и разбирателство, отколкото да страда цяла държава с невиини.
koko29 написа:flame написа:koko29 написа:Искаш да кажеш, че 30 "праведни" циганина са се домъкнали в заведението, за да купонясват и не са правили поразии - хапнали са, пийнали и точно когато ще си тръгват полицията е нахлула без причина и е помляла всичко - т.е. те са извършили престъплението????
Това са глупости. Не е нужно да предупреждават когото и да е.
Начи влизат и бият наред?! Деца, бременни жени, кой не разбрал - няма значение, важното е мангалите да го отнесат, кво значение имат невинните?!

А ако си бил ти вътре и са те помляли от бой, защото не си разбрал да се изнесеш овреме? Пак ли така ще разсъждаваш?
Аз имам самочувствието на трезво-мислещ човек и ако съм бил вътре и видя мангалите в действие, щях да се изнеса преди полицията да дойде. А ако ти си бил навън и твой колега го пребиват вътре пак ли ще им се молиш? Тъпата държава не може да защити полицията. Ако те не се пазят взаимно няма да оцелеят.
П.С. Спомни си нахлуването на руските барети в Дома на културата в Москва. И резултата - 41 убити терористи и 120 зрители. Кажи ми сега каква е алтернативата? Убити 161 човека, между които 120 невинни; или взривени 741 в театъра м/у които 41 терористи и 700 невинни, една или повече съборени сгради, и още незнайно колко външни жертви?
П.С. Спомни си нахлуването на руските барети в Дома на културата в Москва. И резултата - 41 убити терористи и 120 зрители. Кажи ми сега каква е алтернативата? Убити 161 човека, между които 120 невинни; или взривени 741 в театъра м/у които 41 терористи и 700 невинни, една или повече съборени сгради, и още незнайно колко външни жертви?