Предложение за смартфон
Модератор: Общи модератори
69 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
rado_e30m40b16 написа:http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1772&sub=spec колега виж това може да е самсунг ама си има сичко
Вено има интересна камера, но да го сравниш с Тъч ХД?

E34, E38
- rado_e30m40b16
- младши ентусиаст
-
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/v ... 0%E2%ED%E8 не виждам каква е раликата колега 

- rado_e30m40b16
- младши ентусиаст
-
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/v ... 0%E2%ED%E8 грешла туи исках да копирам
- justboy
- Олдскул фен
-
Съществената разлика освен операционната система, като трябва да е ясно, че ВинМобиле са много по-напред като функционалност и разработка на софт, отколкото тоя симбиан 9.5 за тъчскрийн телефони.
После можеш да погледнеш рамта на двата телефона, също да се замислиш, а после, но не на последно място да погледнеш резолюцията на дисплейте на двата телефона.
Можеш и трите последователни поста да си изтриеш, нямат много смисъл.
После можеш да погледнеш рамта на двата телефона, също да се замислиш, а после, но не на последно място да погледнеш резолюцията на дисплейте на двата телефона.
Можеш и трите последователни поста да си изтриеш, нямат много смисъл.

E34, E38
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
rado_e30m40b16 написа:само че едното е със симбиан другото със линдолс
Мобилните телефони са ми страст голяма,и от опита който имам горещо препоръчвам Symbian пред Windows системи за мобилни телефони.
Избора си е твой !
- Kriso
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E46 M3
Според мен, ако ще е телефон с операционна система твърдо съм за Windows.От операционните системи мисля, че най зле е Symbian.Аз поне го ненавиждам.При Win-a има много повече свобода на действие и възможностти.За програмки пък да не говориме.Въпроса е какво се търси функционалност или лесен интерфейс.Ползвам ХТЦ тъч ХД от половин година и съм изключително доволен.За Айфон нищо не мога да кажа, защото не съм имал преки наблюдения, но съм сигурен че е и той си има недостатъци и е прехвален.
BMW - The king of the route.

за Е51 мога да кажа само похвали
1)батерията издържа много разговори и шляене по интернет (я с 3г мрежата я с wi-fi) и винаги е на 3г моуд понеже ми трябва...повечето телефони като ги имаш на нормален гсм моуд издържат но като ги пуснеш в двоен режим втория ден трябва да зареждаш...този телефон на обикнобен моуд издържа 5 денонощия с 40 мин. разговор, поне половин час браузване и т.н. на двоен режим 4,5 денонощия не съм сигурен.
2) стабилна сглобка и метален корпус..издържа на много екстремни условия повярвай ми...още в магазина като го плащах и ми падна на мраморни стълби и като започнах да псувам и гледам телефона нищо не е мръднало..даже и драскотина няма гледах го с лупа (знам че съм чешит в това отношение)
3)страшно много бързо меню..4 пъти по бърз и от Н73
4) чета по сайтове че поддържа тези хай-капасити майкро сд карти...всмисъл над 8 гигабайта макар че нокия казват че до 4 може...имам познат от скайпа който ми твърди че с 8 гигабайтова карта пълна с мп3,видео и т.н. (демек има 12 мб свободни) и телефона върви много бързо. естествено трябва да му заредиш най новия ъпдейт чрез нокия ъпдейт сервиз...
тия стилус милус и т.н. не знам какво ти трябват..аз им бях фен докато един път трябваше да паркирам на банкета за да се обадя на един номер спешно и бях с хендсфрий...вземи нещо от серията на Е на нокия без излишни глезотии
1)батерията издържа много разговори и шляене по интернет (я с 3г мрежата я с wi-fi) и винаги е на 3г моуд понеже ми трябва...повечето телефони като ги имаш на нормален гсм моуд издържат но като ги пуснеш в двоен режим втория ден трябва да зареждаш...този телефон на обикнобен моуд издържа 5 денонощия с 40 мин. разговор, поне половин час браузване и т.н. на двоен режим 4,5 денонощия не съм сигурен.
2) стабилна сглобка и метален корпус..издържа на много екстремни условия повярвай ми...още в магазина като го плащах и ми падна на мраморни стълби и като започнах да псувам и гледам телефона нищо не е мръднало..даже и драскотина няма гледах го с лупа (знам че съм чешит в това отношение)
3)страшно много бързо меню..4 пъти по бърз и от Н73
4) чета по сайтове че поддържа тези хай-капасити майкро сд карти...всмисъл над 8 гигабайта макар че нокия казват че до 4 може...имам познат от скайпа който ми твърди че с 8 гигабайтова карта пълна с мп3,видео и т.н. (демек има 12 мб свободни) и телефона върви много бързо. естествено трябва да му заредиш най новия ъпдейт чрез нокия ъпдейт сервиз...
тия стилус милус и т.н. не знам какво ти трябват..аз им бях фен докато един път трябваше да паркирам на банкета за да се обадя на един номер спешно и бях с хендсфрий...вземи нещо от серията на Е на нокия без излишни глезотии
- kalanak
- кандидат ентусиаст
-
Имам въпрос към тези които разбират.Кой е по добрия избор HTC даймънд или сони ериксон XPERIA 1.Без да се влияете че експерията е с по голям екран.Просто кой е по добър смартфон. 

- justboy
- Олдскул фен
-
sambeto написа:rado_e30m40b16 написа:само че едното е със симбиан другото със линдолс
Мобилните телефони са ми страст голяма,и от опита който имам горещо препоръчвам Symbian пред Windows системи за мобилни телефони.
Избора си е твой !
За телефони неизползващи touchscreen - да, симбиан е по-добрия вариант.
Но за touchscreen телефони - твърдо против Симбиан!
@kalanak
HTC Touch HD e по-добрия и от двата.
Но за конкретния ти въпрос, зависи - xperia-та и е в плюс, че има физическа qwerty, но това автоматично го прави по-голям от диамонд-а.
Иначе са сходни. Незнам по-добрия дисплей клони, като че ли към сонито.

E34, E38
- kalanak
- кандидат ентусиаст
-
justboy написа:sambeto написа:rado_e30m40b16 написа:само че едното е със симбиан другото със линдолс
Избора си е твой !
За телефони неизползващи touchscreen - да, симбиан е по-добрия вариант.
Но за touchscreen телефони - твърдо против Симбиан!
@kalanak
HTC Touch HD e по-добрия и от двата.
Но за конкретния ти въпрос, зависи - xperia-та и е в плюс, че има физическа qwerty, но това автоматично го прави по-голям от диамонд-а.
Иначе са сходни. Незнам по-добрия дисплей клони, като че ли към сонито.
Става въпрос че ми трябва когато съм в чужбина да се закачам безплатно чрез уай фай и да говоря през скайп примерно.Също да има добър GPS

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Почти всички изброени ти вършат работа, аз лично бих избрал N97 по принцип.
Кажи какво си решил, 10000 мнения се изписаха
Кажи какво си решил, 10000 мнения се изписаха

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
69 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5