МОДЕРАТОРИ
Модератор: Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
kiro_320 написа:SKISA написа:брех! железна логика! аз па мислех ,че е държавен - даже обществен!
Има бе, всичко има.. към Е36 се насочи, хората са го измислели преди нас.![]()
типично за наклона...!! нещо ме ориентираш кво да правя ли!!?
кат не слушате -така ше е...
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
mitko_n1 написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=156522&highlight= - Ето ти нелогично заключване
Просто не си нацелил къде да пуснеш темата.
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=160860 - заключено е от модератор фантом.Без причина за тази мярка.Без да му е даден реален отговор на човека в крайна сметка.Без дори да му напомнят по най-досадния начин да ползва търсачка.
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=160126 - лошо няма-заключил си.Дал си аргумент за това.Този който е пуснал темата кво прави...гледа гледа и след 2 часа пуска дубъл.След като не му е отговорено,а ти знаеш отговора пусни му препратка към тема или изчакай да му отговорят.
Това само от първа и втора страница...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=160126 - лошо няма-заключил си.Дал си аргумент за това.Този който е пуснал темата кво прави...гледа гледа и след 2 часа пуска дубъл.След като не му е отговорено,а ти знаеш отговора пусни му препратка към тема или изчакай да му отговорят.
Това само от първа и втора страница...
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
spdrrk0 написа:е верно ли каза за тия горните теми, че са безпричинно заключени
Да.Не отричам,че са безмислени.ФАКТ.Но след като са заключени аджеба не трябва ли да има поне отговор на въпроса или нарушение на дадено правило.А ти верно ли си помисли,че същите теми няма да ги видиш след 2 дена от същите потребители под друго заглавие ?
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
еми ако не е някой особено бавен ще се усети, а и на 2рата тема е написано защо е заключена 

Tux0 Ca !

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
пич, извинявай, ама, форума го отварям за 1-ви път от вторник следобяд и единственото нещо което ми се набива в очите е твоя ник във всяка втора тема
та незнам дал и е в модераторите проблема
Вие бяхте с Културовед Песов, маа' му деа'

та незнам дал и е в модераторите проблема

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
- IvanIlkovMinev
-
-
еми пише ми са и пиша ... проблем ??VesoPesa написа:пич, извинявай, ама, форума го отварям за 1-ви път от вторник следобяд и единственото нещо което ми се набива в очите е твоя ник във всяка втора тема![]()
та незнам дал и е в модераторите проблема![]()
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Абе момчета, ходете да е*ете някъде, там акъл не трябва. Като разберете за кво е форума пак се върнете да пишете. Последно време всякакви почнаха да пишат тука, хора без един приятел, социален живот и с проблеми в общуването. И само дето няма теми "Отивам да ям", "Наядох се", "Вие кво ядохте", "Що не ядете, когато аз ям"... и т.н. На всички въпроси свързани с храненето на бебетата има отговори в БГмама. Баси.
---