Скрити хубавинки
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- majstorapetkov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е90
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Някой би ли помогнал да намери въпросната обсъждана многократно тема за екстрите при Е46. Във форума на е39 има такава, но става дума за Е39, не Е46.
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Next написа:този датчик за осветление на таблото и при двете ни Е46 не работи или аз нз как да го пусна
Работи си постоянно. Запуши го с пръст през деня и ще видиш, че осветлението на таблото и музиката става по-слабо след няколко секунди. Като го отпушиш, ще видиш как осветлението се засилва.
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Слави, я кажи... с ДИС-а може ли да се види какви цъкалки са настроени на ключа? Демек, с различни комбинации от копчета да се случват разни неща 

едва ли аз съм най-подходящият човек, който може да каже, защото тук има хора запознати много по-добре с възможните опции и програмирането на Е46
Като цяло няма кой знае какво. Зависи от конкретната кола. Има доста информация в интернет. Ето едно място описано горе долу подробно за Car memory т.е. екстрите заложени в самата кола и Key memory т.е. възможностите, които се задават на конкретния, ключ който се използва
http://www.xoutpost.com/articles/x5/gen ... ation.html
Като цяло няма кой знае какво. Зависи от конкретната кола. Има доста информация в интернет. Ето едно място описано горе долу подробно за Car memory т.е. екстрите заложени в самата кола и Key memory т.е. възможностите, които се задават на конкретния, ключ който се използва
http://www.xoutpost.com/articles/x5/gen ... ation.html
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Добре де, онзи ден пред работа ми случи следното и то за два дни поред. Оставям си шибидаха отворен нагоре (колата е заключена с нейният си ключ, не с аларма). След 4 часа поглеждам аз колата и кво да вида шибидаха ми се затворил, като съм я наблюдавал за по една цигара през цялото това време. После си припомних, че 2-ва пъти бързо натиснах бутона за заключване. Дали може да е от това- двойното кликване? Странното е, че се затваря след толкова много време. Имал ли е някой такова наблюдение?
- panter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 320D 163 hp
къде по точно се намира този датчик ?pazokolarov написа:Next написа:този датчик за осветление на таблото и при двете ни Е46 не работи или аз нз как да го пусна
Работи си постоянно. Запуши го с пръст през деня и ще видиш, че осветлението на таблото и музиката става по-слабо след няколко секунди. Като го отпушиш, ще видиш как осветлението се засилва.

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
panter написа:къде по точно се намира този датчик ?pazokolarov написа:Next написа:този датчик за осветление на таблото и при двете ни Е46 не работи или аз нз как да го пусна
Те са 2.
Един на лайт модула и един на си-ди-то или касетофона.
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Пробвах затварянето/отварянето на прозорците с две натисканияvavilon написа:Добре де, онзи ден пред работа ми случи следното и то за два дни поред. Оставям си шибидаха отворен нагоре (колата е заключена с нейният си ключ, не с аларма). След 4 часа поглеждам аз колата и кво да вида шибидаха ми се затворил, като съм я наблюдавал за по една цигара през цялото това време. После си припомних, че 2-ва пъти бързо натиснах бутона за заключване. Дали може да е от това- двойното кликване? Странното е, че се затваря след толкова много време. Имал ли е някой такова наблюдение?

- KyoSan
- Потребител
-
- Кара: '04 BMW E60 525d
- Мечтае да кара: Космически кораб
bozukov_a написа:Пробвах затварянето/отварянето на прозорците с две натисканияvavilon написа:Добре де, онзи ден пред работа ми случи следното и то за два дни поред. Оставям си шибидаха отворен нагоре (колата е заключена с нейният си ключ, не с аларма). След 4 часа поглеждам аз колата и кво да вида шибидаха ми се затворил, като съм я наблюдавал за по една цигара през цялото това време. После си припомних, че 2-ва пъти бързо натиснах бутона за заключване. Дали може да е от това- двойното кликване? Странното е, че се затваря след толкова много време. Имал ли е някой такова наблюдение?нямам я
Пробвай със задържане на копчето.При мен така става а двойния клик не работи

- mirman
- Потребител
-
- Кара: m43b19
- Мечтае да кара: 330i e46 натъпкана с екстри:)
KyoSan написа:bozukov_a написа:Пробвах затварянето/отварянето на прозорците с две натисканияvavilon написа:Добре де, онзи ден пред работа ми случи следното и то за два дни поред. Оставям си шибидаха отворен нагоре (колата е заключена с нейният си ключ, не с аларма). След 4 часа поглеждам аз колата и кво да вида шибидаха ми се затворил, като съм я наблюдавал за по една цигара през цялото това време. После си припомних, че 2-ва пъти бързо натиснах бутона за заключване. Дали може да е от това- двойното кликване? Странното е, че се затваря след толкова много време. Имал ли е някой такова наблюдение?нямам я
Пробвай със задържане на копчето.При мен така става а двойния клик не работи.
да и при мен е със задържане
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Да бе,то със задържането ми бачка-дига се,нпр.KyoSan написа:bozukov_a написа:Пробвах затварянето/отварянето на прозорците с две натисканияvavilon написа:Добре де, онзи ден пред работа ми случи следното и то за два дни поред. Оставям си шибидаха отворен нагоре (колата е заключена с нейният си ключ, не с аларма). След 4 часа поглеждам аз колата и кво да вида шибидаха ми се затворил, като съм я наблюдавал за по една цигара през цялото това време. После си припомних, че 2-ва пъти бързо натиснах бутона за заключване. Дали може да е от това- двойното кликване? Странното е, че се затваря след толкова много време. Имал ли е някой такова наблюдение?нямам я
Говорих за това което сподели колегата,че като натиснеш два пъти заключване-те си се дигат до горе-сами,не е нужно задържане.
До колегата Тайсън,като загасиш колата,изгаси фаровете,извади ключа-дай светкавица и трябва да ти се цъкнат късите фарове за около 40сек.

- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
bozukov_a написа:Да бе,то със задържането ми бачка-дига се,нпр.KyoSan написа:bozukov_a написа:Пробвах затварянето/отварянето на прозорците с две натисканияvavilon написа:Добре де, онзи ден пред работа ми случи следното и то за два дни поред. Оставям си шибидаха отворен нагоре (колата е заключена с нейният си ключ, не с аларма). След 4 часа поглеждам аз колата и кво да вида шибидаха ми се затворил, като съм я наблюдавал за по една цигара през цялото това време. После си припомних, че 2-ва пъти бързо натиснах бутона за заключване. Дали може да е от това- двойното кликване? Странното е, че се затваря след толкова много време. Имал ли е някой такова наблюдение?нямам я
Говорих за това което сподели колегата,че като натиснеш два пъти заключване-те си се дигат до горе-сами,не е нужно задържане.
До колегата Тайсън,като загасиш колата,изгаси фаровете,извади ключа-дай светкавица и трябва да ти се цъкнат късите фарове за около 40сек.
Не на всеки е активно Follow me at home